Şimdi Ara

Golf 6'mı Golf 7'mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
11.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni leon icin youtube da otopark.com un videosunu
    izlemenizi tavsiye ederim. Merak ettiginiz cogu cevabi bulacaksiniz. Ben olsam golf 7 alirdim istediginiz modeli fiyat olarak uygun, bende ayni sorularla kardilastim benim olmazsa olmazim otomatik vitesti bu yuzden dsg, higline 122 hp derken arac uctu ve mantikli olmaktan cikti . Bu bedenle madem bu kadar para verecegim premium bi markada alirim dedim ve oyle yaptim. Eger 3 ay sira beklenecekse az bir farkla dijon jant almak mantikli. Hele xenonda alinirsa disardan gorunum 75 binlik aracla ayni olacak. En baz modelinde bile guvenlik ozellikleri mukemmel. Start stop sistemi standart diye biliyorum bu yakitta tasarruf sagliyor. 1.4 tsi tabiki daha iyi bi motor ayrica golf 6 da suspansiyon da bagimsiz bu daha iyi bir konfor demek. Artilarla eksilerle ben golf 7 derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam leon al hem 0 olur nemde dolu dolu olur kesinlikle leon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 6 derim iç mekan daha kaliteli 7 e göre pek bi dezavantajı yok

bu arada manuel highline golf 6 da esp yok öylemi

elite i30 düşünün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Civil.35

Yeni leon icin youtube da otopark.com un videosunu
    izlemenizi tavsiye ederim. Merak ettiginiz cogu cevabi bulacaksiniz. Ben olsam golf 7 alirdim istediginiz modeli fiyat olarak uygun, bende ayni sorularla kardilastim benim olmazsa olmazim otomatik vitesti bu yuzden dsg, higline 122 hp derken arac uctu ve mantikli olmaktan cikti . Bu bedenle madem bu kadar para verecegim premium bi markada alirim dedim ve oyle yaptim. Eger 3 ay sira beklenecekse az bir farkla dijon jant almak mantikli. Hele xenonda alinirsa disardan gorunum 75 binlik aracla ayni olacak. En baz modelinde bile guvenlik ozellikleri mukemmel. Start stop sistemi standart diye biliyorum bu yakitta tasarruf sagliyor. 1.4 tsi tabiki daha iyi bi motor ayrica golf 6 da suspansiyon da bagimsiz bu daha iyi bir konfor demek. Artilarla eksilerle ben golf 7 derim

Hocam xenon farda u led geliyormu?

• cenixmen C kullanıcısına yanıt
    xenon farda u led gelmez opsiyondur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenixmen

quote:

Orijinalden alıntı: Civil.35

Yeni leon icin youtube da otopark.com un videosunu

Hocam xenon farda u led geliyormu?

Malesef gelmiyor. Ben arac bakarken xenon 1500 u led 1500.tl civari idi. Xenon almadan u led alamiyorsun fakat sadece xenon alabiliyorsun.

• zor karar golf leon arasında kalırım ama golf 6 düşünmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

1.2 tsi manuel golf tadindan yenmez. Ama cok yakiyor o motor bilgin olsun.

Konuyu biraz açarmısınız, mümkünse tüketim değerleriyle.

Aslinda golf sahibi degilim. 1.2 jetta tsi manuel vites sirket aracimiz var. 10 km hiz ortalamasi ile sehir icinde yokuslu ve durkalkli trafikte 14 lt ila 16 lt arasinda 100 km tuketimi var. Alt devirleri cansiz ve korna kufur yememek icin biraz gaza basarak yapilan durkalklarda bu tuketimi veriyor. Ara sira teme cikinca 10 lt lere kadar dusuyor.
    Sirket araci oldugu icin herkes km yi ve yol bilgisayarini 0 layip teslim ederken de gitti yeri km yi ve tuketimini soyleyerek teslim ediyor. Ama bendeki tuketim bu

Çok yüksek değerler. Bende de 1.2 Tsi Golf var, bahsettiğiniz çok aşırı yoğun trafiğe girdiğimde ortalamam 8 litreydi. Şu an yakıt aldığımdan beri 6.1 litre.

Antalya / İstanbul arası 7 litre. Aracım daha 1800 kmde rodajı da hesap etmek lazım.

Gaza dokunmaktan bahsetmişsiniz, şunu söyleyebilirim; boş yolda anlık tüketimi açın doğru viteste gaza minimum basın tüketime bakın. Aynı viteste devir bandını 3000 üzerine çıkarın tüketimin iki katına çıktığını göreceksiniz.

Yol bilgisayarini 0 layin bos bir yolda 0-30 km hizlar arasi 4 5 kere durkalk yapin her durdugunuzda 10 sn bekleyin. Sonra bir tuketime bakin

1. Yol bilgisayarını sıfırlayıp 0-30 arası hangi araçla dur-kalk yaparsanız yapın, çok yüksek değerler çıkar..

2. Jetta 1.2 'nin beklentilerin üzerinde yaktığı doğrudur. Fakat hem motoru Golf7'den farklıdır ( 8 valfli ), hem de bluemotion değildir..

3. Golf7 1.2 TSİ'nin 10 km/h ortalamada yaklaşık 5 km yol aldıktan sonra tüketeceği ortalama rakam (normal bir sürüşle ) yaklaşık olarak 8.5 lt'dir. Mesela aynı koşulda Civic 10 lt'nin altını göremez...( Bu arada tüketim değerlendirmesinde ortalama hız kadar mesafe de önemlidir..Siz bir aracı 10 km ortalamada 1-2 km sürüp kontak kapatırsanız tüketim yüksek çıkar. .Bu tüm araçlar çin geçerlidir ve hatalı yorum yaptırır)..

4. Golf7 sahibi ve Golf6'yı da değişik zamanlarda kullanmış birisi olarak söylüyorum; İkisi arasındaki farkı showroom değerlendirmesiyle yapamazsınız..Golf7 lehine çok ciddi farklar vardır..Yol tutuş, yalıtım, tüketim ve ergonomi olarak kıyaslanamazlar....Ayrıca Golf7'nin teknolojik olarak çok farkı var ...Golf6'nin üstün yanı, daha konforlu olması, döşemede ve plastikte biraz daha kalite ve bir de baş mesafesinin daha iyi olması..Ayrıca dış dizayn olarak 6'yı daha başarılı buluyorum..

• Her iki aracıda kullanmadığım için yol tutuşları, yalıtımları, sürüş zevki ...vb durumlar için yorum yapamayacağım fakat sadece dışarıdan bakan bir göz olarak Golf 6'yı Golf 7'ye göre daha oturaklı ve hoş buluyorum.
  • elbette 7 zaten çift rakamlar 2-4-6 olanları makyaşlanmış halleri ancak teklerde kasa ve donanım büyük ölçüde değişiyor 7 de olmasada bu olay.. ancak hangisini alırsan al manuelini al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Konfor istiyorsanız 6 alacaksınız.

Golf7'nin konfor olarak 6dan pek eksiği yok bence.
  • 9 ay golf 6 high. 1.4 man. kullandım. onu pert ettikten sonra şimdi de 10 aydır golf 7 1.4 high. man. kullanıyorum. kesinlikle 7 diyorum
    golf 7 yakıt,performans, iç-dış tasarım, teknoloji, güvenlik, yol tutuşu konularında 6 dan çok çok üstün bir araç
    7 de kullanılan döşeme kalitesi 6 dakinin biraz gerisinde ama 7 deki bej iç döşemede kapı ve orta kol dayamanın deri olması çok iyi.
    7 de yolu daha fazla hissediyorsunuz 6 ya göre ama bunun en büyük nedeni kullanılan jantların 17" olması (görüntüsü buna değer)
    güvenlik açısından da 6 7 nin yanından geçemez en düşük donanımda bile bütün güvenlik önlemleri mevcut. xds bile var (anca spor arabalarda görebileceğimiz bi sistem). bu paralara bu devirde esp siz bi araca binilmez 6 da rezillikti resmen.
    Aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz bu arada
    bir de yatırım aracı resmen ben renk farkıyla beraber 54300 e almıştım biraz indirimli tabi, şimdiki fiyatı renk farkıyla beraber 60350 olmuş. altından değerli mübarek

• Golf 7 görüntü olarak Golf 6'nın yanına yaklaşamaz.O kelebek camı, arka bagaj kapağı çizgisi 7 de nedir arkadaş.Golf 6'da ESP yok denmiş DSG olanlarda var, Golf 7 de esp standart olduda noldu bu kez bağımsız süspansiyondan çaldılarki güvenlik anlamında dahada önemli.Dizel tercih edecek biriyseniz Golf 6 almalısınız bağımsız süspansiyonun konforu, güvenliği paha biçilmez ve + olarak 20-30 bin tl cebinizde kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utmad -- 30 Haziran 2015; 13:13:54 >
  • Adam konuyu açalı 2 sene olmuş, hortlatmanın ne anlamı var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxl567

Adam konuyu açalı 2 sene olmuş, hortlatmanın ne anlamı var?

Bilginin 2 sene öncesi falan olmaz. Hortlatmayalım herkes yeni konumu açıp dursun o zaman, dağılsın gitsin konular.
  • GOlf 6 highline 1.4tsi mı
    golf 7 sürüş konfor paketli 1.2 comfortline mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackberry Smoke

GOlf 6 highline 1.4tsi mı
    golf 7 sürüş konfor paketli 1.2 comfortline mı?

1.2 tsi da bağımsız süspansiyon yok, 1.4tsi Golf6 performans ve donanim olarak ustun, mk6 derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utmad -- 30 Haziran 2015; 19:09:30 >
  • Utmad kullanıcısına yanıt
    mk nın açılımı mortal combatmı oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

mk nın açılımı mortal combatmı oluyor?

yanlış gelmişsin kardeş mk6 işte golf 6, detaya gerek yok

edit: golf7 daha hafif olduğundan 1.6 tidiayın gücünü daha iyi hissedersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 1 Eylül 2016; 18:36:12 >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Öncedende gördümde ne demek onu merak ettim .ingilizce birşeyin kısaltmasımı acaba.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.