Şimdi Ara

GOLF 6 MODİFİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorumlar için tekrardan teşekkürler inşallah daha iyileri size nasip olsun.. Daha iyisi varsa daha da iyisi nasip olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emres159 -- 1 Temmuz 2015; 17:02:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Maaşallah Kazasız belasız sürüşler dilerim

Aynı yollardan 4 defa geçtiğim için sizi de elimden geldiğince bilgilendireyim

Direksiyona highline düğmeleri taktırmayın Direksiyonu komple değiştirin İnanın çok daha hoşunuza gidecek Bu kadar güzel bir aracın fonksiyonel direksiyonsuz olması katlanılır şey değil Benim şu anda 4. golf 6 aracım oldu ve hepsinde ilk işim direksiyonu değiştirmek oldu Direksiyon değişirken kontrol düğmelerinin işlevsel hale gelmesi için modül değişimi de gerekiyor ve bu modül 2 çeşit Birincisi sadece düğmeleri çalıştırıyor ikincisi ise hem düğmeleri çalıştırıyor hem de hız sabitleyici oluyor Aralarında çok az bir fiyat farkı var Onun için direksiyon+hız sabitleyici aynı anda halledilmeli

Diğer bir hususta müzik ünitesi Ben rcd510 dan bıktım artık Özellik olarak 0 diyebilirim Sadece görsellik var Önceki araçlarıma rns510 ve zenec tatktırmıştım Şu andaki aracımda ise navimate var İnanın işlevsellik olarak 10 numara Rns çok iyi ama hem navigasyonu tam kapasite değil hemde birçok özellik eksik Örneğin telefon görüşmesi için kit ayrı almanız lazım Usb veya sd card dan film oynatmıyor geri görüş kamerası pahalı vs... Bendeki cihazın en önemli noktası tüm özelliklerinin yanı sıra fiyatı 700 tl ye geri görüş kamerası da dahil olarak taktırdım Navigasyon igo ve çok işime yarıyor Size tavsiyem parayı veriyorsanız özellik olsun 500 tl ye rcd510 alacasınız özellik 0 :)

Görüşmek üzere

İşin aslında tabiki gönlümde yatan direk direksiyonu değiştirmek ama çok para harcadım şu an araca ve bütçem baya kısıtlı bu aralar. Artık ufak paralar ile ufak farklar yaratacak şeylere akıyorum. İlerde arabayı satmazsam ve de dururmum olursa tabiki hemen direksiyonu değiştircem :)

Teyp işide 700 liraya uygunmuş ben araştırıyım o işi :)

yorumlar için teşekkürler görüşürüz ..

• Jantlar kalsın bence arabaya PRESTİJ katmış.
  • Ustam arabanız çok hoş olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum araban çok hoş görünüyor fakat herkesin dediği gibi o jantlar cidden olmamış.

1. olarak mercedes jantı olduğu belli ona vw yapıştırsan dahi belli olucağını düşünüyorum, büyük ihtimal iç kenarlarda amg yazıyordur. O jant yerine bir vossen falan baksaydın çok daha hoş olurdu. Hafif siyahımsı bir jant alabliridin araba zaten açık renk kotu durcağını sanmıyorum onun dışında bi eksik yok, 5 cm yerine 3,5 tercih edebilirdir zaten lastiklerinde çok ince olduğu için konfor çok düşer , ayrıca petlas lastikleri de petlas
  • Jantlar çok muhteşem değiştirme jant göbeğide böyle kalsın moda farklı logolar takmak allah nazardan saklasın çok güzel olmuş hocam bu arada arka spoileri parlak siyah folyoyla kapla çok daha iyi olucaktır
  • Far lara yapılan hiç bir modifiyeyi sevmem ama çok güzel bence arkadaki 1.6 yazisini TSİ yap ama S ve İ si kırmızı olandan.

Led leride 36 mm lik led ampul al, plaka dışındakilerde arıza ışığı yanmaz

• hocam arkadaki 1.6 yazısını bir an evvel sökün
  • 2m çizilmez cam filmi

2m ne oluyor?
  • Hafiften apacilik sezinledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Hafiften apacilik sezinledim
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emres159 -- 10 Temmuz 2015; 2:45:44 >
  • quote:

hocam apaçilik nerede ? 3 - 4 farklı forumda arabayı paylaştım onlarca yorum yapıldı ilk defa bir apaçilik yorumu aldım sorun nerde ise düzeltelim hemen ..
  • Kaliperleri ve jant göbeklerini değiştirin tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: emres159

quote:

hocam apaçilik nerede ? 3 - 4 farklı forumda arabayı paylaştım onlarca yorum yapıldı ilk defa bir apaçilik yorumu aldım sorun nerde ise düzeltelim hemen ..

Hocam kaliperler çok siritiyor. Jant gobekleri hic yakismamis. Bunlari düzeltirseniz sorun kalacağını sanmam. Bi de arabayı daha fazla basmayin bence. Zaten anayollar bile çukur dolu

• Bence güzel olmuş ama daha dokunma. Apaçi arabası olmasın. Sade ve hoş durmuş.

• KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyosun abicim neden sövsünler adam VW ye Mercedes jantı takmış yakışmışta sonuçta ikisi de alman malı Mercedes jantını tofaşa takmamış ya sonuçta Almanyada ve Amerika'da bir çok VW'ye Mercedes jantı takarlar buna German Style denir git biraz araştır
  • Tek kaliper bozmuş işi sarı ya da kırmızı takabilirdin kırmızıyı herkes takıyo sarı da güzel durur ben olsam sarı takardım senin tercihin ama araç güzel olmuş takma apaçi diyenleri onlar modifiyeyi düz boru takarak biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmuttAtes

Sen ne diyosun abicim neden sövsünler adam VW ye Mercedes jantı takmış yakışmışta sonuçta ikisi de alman malı Mercedes jantını tofaşa takmamış ya sonuçta Almanyada ve Amerika'da bir çok VW'ye Mercedes jantı takarlar buna German Style denir git biraz araştır

kimse german style falan demez o alman bu alman diye de jant takılacak diye birşey yoktur, o zaman şahinlerin her yerine ferrari maserati logosu yapıştıranlar da birşey yaptığını zanneder
  • jant göbeği değiştirilecek

yeşil kaliperler, kırmızı olanları ile değiştirilecek

spoiler konulacak

golf r arka tamponu takılacak

bende bunları yaparsanız çok daha güzel bir aracınız olur.
  • O cam filmleri trafik denetimlerinde sıkıntı yapıyor mu? Ben öne 1 arkaya 2 numara filmden korkuyordum ama özellikle dikkat ediyorum bu sıra insanlar çekinmeden tam siyah camlarla dolaşıyorlar.

Aracınız çok güzel olmuş. Ancak kaliperleri lacivert yada kırmızı yapıp aynalarada aynı renkte film çekerseniz daha güzel olabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.