Şimdi Ara

GOLF 6 MODİFİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 1.6 trend aracımda ufak değişikler yaptım. Sizlerinde fikirlerini önerilerini ve eleştirilerini almak istedim. Sizce nasıl olmuş ve daha ne yapılabilir. Yaptıklarım:
    <18 inç amg jant. 225/40/18 lastikler. (Lastikleri petlas tercih ettim fiyat kalite olarak en optimal lastik geldi çünkü)
    <yeşil kaliper brembo disk kapakları
    <eiback 5'lik yay (yayları taktığımda arabayı çok düzgün ve eşit basmasına rağmen ön çamurluklar arkaya göre daha yüksek olmasından dolayı sanki arkası daha basık gibi bir görüntü oldu bunu gidermek için ön yayları soğuk presle 2 cm daha küçülteroriek daha şık bir görüntü elde ettik ve sonuçta önler 7 arkaları 5 cm basmış olduk)
    <2m çizilmez cam filmi
    <sis farları ve sislere limon sarısı helojen ampuller
    <amerikan park ve turuncu park ampulleri
    <ön tampona cupra karlık diye tabir edilen piano black ek
    <park mesafeyi cm olarak gösteren park sensörü
    <arka stoplarda sinyal ve geri lambalarının olduğu kısıma çok açık renk film
    <öne panjura r line yazılı metal etiket
    <pionneer 1200 lük bass ve amfi (orjinal teybe dönüştücü ile bağladık)
    <arka difüzör vekrom egzoz uçları

Yapmayı düşündüklerim

<arka bagaj üstü spoiler
    <aracın gizli özellikleri varsa açtırmak. Bu konuda yardımınız lazım.
    aydınlatma ve ayak aydınlatması. daha önce yaptıran oldu mu?
    <rcd 310 orjinal teybi rcd 510 ile değiştirmek ve ya 600-700 lira arası araç ile uyumlu teyp varsa onun ile teybi değiştirmek.
    <hız sabitleyicisi
    <direksiyona boştada kalsa high line kontrol düğmeleri takdırmak
    <led arka stoplar
    <aynaları piano black kaplatcam

<bu konuda daha da çok fikrinize ihticım aracı biraz daha basmak istiorum fakat araç 225/40 lastikler ile sona dayandı 1 cm daha bassam sürtecek. Bunun için 215/35 ebatlara düşmem gerekiyor bukadar ince yanak lastik kullanan var mı? coilover kullananlar çok sektiğini söylüyorlar. Kaliteli olanların fiyatları 2000 tl civarlarında, 500-600 tlilik el yapımı coilover kullananlar var mı sizce nasıl?

dip not: jantlar daha yeni üzerine göre vw göbek arıyorum ama vw göbekleri janta olmuyor. Bunun için göbekteki mercedes amblemlerini tornavida ile kırıp çıkartma gibi olan vw amblemlerini yapıştırmak lazım. Eğer biraz daha araştırıp arayıp bulamazsam el mahkum çıkartmaları yapıştırcam..

<Evet söz sizde; Eleştiriler öneriler fikirler ...

GOLF 6 MODİFİYE

GOLF 6 MODİFİYE

GOLF 6 MODİFİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emres159 -- 1 Temmuz 2015; 3:09:15 >

• Çok guzel olmus bence sadeligi bozmadan ama Yesil kaliperler bozmus biraz yesil degilde lacivert veya aracin renginden mi olsaymis karar veremedim siz ama degistirin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brk_^^

Çok guzel olmus bence sadeligi bozmadan ama Yesil kaliperler bozmus biraz yesil degilde lacivert veya aracin renginden mi olsaymis karar veremedim siz ama degistirin bence
    jant göbeğinin değişebilmesi lazım, onu acilen değiştir ve vw olanı koy, arabadan anlayan her gören söver sana benden demesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

jant göbeğinin değişebilmesi lazım, onu acilen değiştir ve vw olanı koy, arabadan anlayan her gören söver sana benden demesi

Alıntıları Göster
    Jant Göbeği olmadı işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

Alıntıları Göster
    bence gayet güzel olmuş.Jant göbeği vw olsa 10üzerinden 11 alır.süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

bence gayet güzel olmuş.Jant göbeği vw olsa 10üzerinden 11 alır.süper.

Alıntıları Göster
    Böyle kalsın sade ve hoş, jant göbeklerine uçan tekme attık mı gerisi iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Böyle kalsın sade ve hoş, jant göbeklerine uçan tekme attık mı gerisi iyi

Alıntıları Göster
    AMG jantını okudukdan sonra bir de resmine bakdıkdan sonra kapadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Çok çok çok yanlış yere geldin hocam, buradaki insanlar arabalarına dokunmazlar ufacık birşeyde doğru servise giderler.
    Modifiyeye karşılardır, şimdi ilk işleri gelip o mercedes logolara laf yapıcaklar.
    Sizi techturkey sitesine yönlendiriyim orada bu işi ehlileri var.

Techturkey sitesinde VW araca Mercedes jant göbeği, Mercedes araca Renault jant göbeği mi takıyorsunuz kardeş?

Genelleme hiçbir forumu..

Sence VW Golf araçta Mercedes jant göbeği normal ise doktora görünmen lazım.. Jantı yakıştırmış arkadaş fakat göbek olmamış Mercedes amblemli olduğu için..

Konu sahibi kardeşim, aracın çok güzel olmuş.. Bana sorarsan aracı daha fazla basmana gerek yok..

Sana tavsiye edebileceğim tek şey, arka difüzör ve sağda ve solda olmak üzere iki egzost..

Nacizane fikrim budur.. Aracınız güzel, kazasız belasız, güzel günlerde kullanın inşallah..

GOLF 6 MODİFİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 30 Haziran 2015; 15:03:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Çok çok çok yanlış yere geldin hocam, buradaki insanlar arabalarına dokunmazlar ufacık birşeyde doğru servise giderler.
    Modifiyeye karşılardır, şimdi ilk işleri gelip o mercedes logolara laf yapıcaklar.
    Sizi techturkey sitesine yönlendiriyim orada bu işi ehlileri var.

Techturkey sitesinde VW araca Mercedes jant göbeği, Mercedes araca Renault jant göbeği mi takıyorsunuz kardeş?

Genelleme hiçbir forumu..

Sence VW Golf araçta Mercedes jant göbeği normal ise doktora görünmen lazım.. Jantı yakıştırmış arkadaş fakat göbek olmamış Mercedes amblemli olduğu için..

Konu sahibi kardeşim, aracın çok güzel olmuş.. Bana sorarsan aracı daha fazla basmana gerek yok..

Sana tavsiye edebileceğim tek şey, arka difüzör ve sağda ve solda olmak üzere iki egzost..

Nacizane fikrim budur.. Aracınız güzel, kazasız belasız, güzel günlerde kullanın inşallah..

GOLF 6 MODİFİYE

Alıntıları Göster
    Stopları R'lar gibi karartabilirsiniz bence çok güzel duruyor. Coile gerek yok bana kalırsa, ön cama film, kaliperleri başka bi renge boyayıp, lastik yanakları inceltilip kafadanda bastıktan sonra dış görselde eksik kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spadrum

Stopları R'lar gibi karartabilirsiniz bence çok güzel duruyor. Coile gerek yok bana kalırsa, ön cama film, kaliperleri başka bi renge boyayıp, lastik yanakları inceltilip kafadanda bastıktan sonra dış görselde eksik kalmaz.

Alıntıları Göster
    Elinize sağlık bakmayın kimsenin ne dediğine on numara olmuş.Aracınızı Çankaya Üniversitesinde görmüş olabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Elinize sağlık bakmayın kimsenin ne dediğine on numara olmuş.Aracınızı Çankaya Üniversitesinde görmüş olabilir miyim ?

Alıntıları Göster
    mersedes golf 6 2015 kamufulajlı yakalandı!
  • Mercedes ambleminin kesinlikle değişmesi lazım çok absürd duruyor.Genel olarakta sade ve güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BAE0C551

Mercedes ambleminin kesinlikle değişmesi lazım çok absürd duruyor.Genel olarakta sade ve güzel.
    Güzel
    aynalara dokunmayın bence
    şöyle bir spoiler iyi gider

GOLF 6 MODİFİYE

• Teyze hiç olmamış orda
    Araç fena ama jant logosu
    Farlar ateş ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Teyze hiç olmamış orda
    Araç fena ama jant logosu
    Farlar ateş ediyor..
    jantlar daha yeni üzerine göre vw göbek arıyorum ama vw göbekleri janta olmuyor. Bunun için göbekteki mercedes amblemlerini tornavida ile kırıp çıkartma gibi olan vw amblemlerini yapıştırmak lazım. Eğer biraz daha araştırıp arayıp bulamazsam el mahkum çıkartmaları yapıştırcam..

İYİ KÖTÜ YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Amg jantlar başka arabaya takılmıyor mu öyle bir kural kanun mu vardı da ben bilmiyorum ? Arabaya olmamış yakışmamış desen tamam. Beğenmedim desen tamam ama verdiğin tepkiye anlam veremedim. ( janttaki mercedes logosunu bir üsteki msjımda açıkladım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emres159

quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Amg jantlar başka arabaya takılmıyor mu öyle bir kural kanun mu vardı da ben bilmiyorum ? Arabaya olmamış yakışmamış desen tamam. Beğenmedim desen tamam ama verdiğin tepkiye anlam veremedim. ( janttaki mercedes logosunu bir üsteki msjımda açıkladım)

Alıntıları Göster
    maşallah abi çok güzel duruyor allah bizede nasip eder inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

maşallah abi çok güzel duruyor allah bizede nasip eder inşallah

Alıntıları Göster
    Maaşallah Kazasız belasız sürüşler dilerim

Aynı yollardan 4 defa geçtiğim için sizi de elimden geldiğince bilgilendireyim

Direksiyona highline düğmeleri taktırmayın Direksiyonu komple değiştirin İnanın çok daha hoşunuza gidecek Bu kadar güzel bir aracın fonksiyonel direksiyonsuz olması katlanılır şey değil Benim şu anda 4. golf 6 aracım oldu ve hepsinde ilk işim direksiyonu değiştirmek oldu Direksiyon değişirken kontrol düğmelerinin işlevsel hale gelmesi için modül değişimi de gerekiyor ve bu modül 2 çeşit Birincisi sadece düğmeleri çalıştırıyor ikincisi ise hem düğmeleri çalıştırıyor hem de hız sabitleyici oluyor Aralarında çok az bir fiyat farkı var Onun için direksiyon+hız sabitleyici aynı anda halledilmeli

Diğer bir hususta müzik ünitesi Ben rcd510 dan bıktım artık Özellik olarak 0 diyebilirim Sadece görsellik var Önceki araçlarıma rns510 ve zenec tatktırmıştım Şu andaki aracımda ise navimate var İnanın işlevsellik olarak 10 numara Rns çok iyi ama hem navigasyonu tam kapasite değil hemde birçok özellik eksik Örneğin telefon görüşmesi için kit ayrı almanız lazım Usb veya sd card dan film oynatmıyor geri görüş kamerası pahalı vs... Bendeki cihazın en önemli noktası tüm özelliklerinin yanı sıra fiyatı 700 tl ye geri görüş kamerası da dahil olarak taktırdım Navigasyon igo ve çok işime yarıyor Size tavsiyem parayı veriyorsanız özellik olsun 500 tl ye rcd510 alacasınız özellik 0 :)

Görüşmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Maaşallah Kazasız belasız sürüşler dilerim

Aynı yollardan 4 defa geçtiğim için sizi de elimden geldiğince bilgilendireyim

Direksiyona highline düğmeleri taktırmayın Direksiyonu komple değiştirin İnanın çok daha hoşunuza gidecek Bu kadar güzel bir aracın fonksiyonel direksiyonsuz olması katlanılır şey değil Benim şu anda 4. golf 6 aracım oldu ve hepsinde ilk işim direksiyonu değiştirmek oldu Direksiyon değişirken kontrol düğmelerinin işlevsel hale gelmesi için modül değişimi de gerekiyor ve bu modül 2 çeşit Birincisi sadece düğmeleri çalıştırıyor ikincisi ise hem düğmeleri çalıştırıyor hem de hız sabitleyici oluyor Aralarında çok az bir fiyat farkı var Onun için direksiyon+hız sabitleyici aynı anda halledilmeli

Diğer bir hususta müzik ünitesi Ben rcd510 dan bıktım artık Özellik olarak 0 diyebilirim Sadece görsellik var Önceki araçlarıma rns510 ve zenec tatktırmıştım Şu andaki aracımda ise navimate var İnanın işlevsellik olarak 10 numara Rns çok iyi ama hem navigasyonu tam kapasite değil hemde birçok özellik eksik Örneğin telefon görüşmesi için kit ayrı almanız lazım Usb veya sd card dan film oynatmıyor geri görüş kamerası pahalı vs... Bendeki cihazın en önemli noktası tüm özelliklerinin yanı sıra fiyatı 700 tl ye geri görüş kamerası da dahil olarak taktırdım Navigasyon igo ve çok işime yarıyor Size tavsiyem parayı veriyorsanız özellik olsun 500 tl ye rcd510 alacasınız özellik 0 :)

Görüşmek üzere

Alıntıları Göster
    Modifiye konusu görür görmez "Bir tane daha, zevksiz, Türk tipi, abartılı apaçi modifiyesi" diyerek çok ön yargılı girmiştim. Gözü tırmalamayan, o kadar hoş bir modifiye yapmışsınız ki ön yargım kırıldı, güle güle kullanın. Jant göbeği uygun şekilde değiştirildikten sonra çok güzel olur, çünkü bu jant zaten çok güzel, Golf'e de yakışmış. Spoiler de bagajı çok güzel gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_takimi

Modifiye konusu görür görmez "Bir tane daha, zevksiz, Türk tipi, abartılı apaçi modifiyesi" diyerek çok ön yargılı girmiştim. Gözü tırmalamayan, o kadar hoş bir modifiye yapmışsınız ki ön yargım kırıldı, güle güle kullanın. Jant göbeği uygun şekilde değiştirildikten sonra çok güzel olur, çünkü bu jant zaten çok güzel, Golf'e de yakışmış. Spoiler de bagajı çok güzel gösterir.

Alıntıları Göster
    Güzel olmuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.