Şimdi Ara

2012 model toyota yaris 1.0 life motor dizel gibi çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamünaleyküm cümleten hayırlı günler.foruma yeni katıldım.Arabamla ilgili sorunu forumda bulamadım o yüzden yeni başlık açmak zorunda kaldım.Bi kusurumuz olursa affola.

Efendim 2012 model toyota yaris 1.0 life model benzinli üç silindir Arabam var.yaklasik bir haftadirarabamin rolantideyken ve gaz verince dizel gibi traktör gibi sesi çıkıyor.Ankarada ikamet ediyorum.bir hafta içinde 5-6 ustaya gösterdim kimse net bir çözüm bulamadı.Yagi yeni seviyesi normal ve 5-30 shell marka koydum.Bujiler ve bobinler iki gün önce değişti ancak dizel gibi çalışma sesi geçmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Triger değil bu ses değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 7 Ekim 2024; 18:9:35 >
  • Yok hocam onuda sordum ustalar trigerden değil dediler

• Egzozdan saniyorum. İyi bir egzozcuya gosterin hocam

• jazzIII kullanıcısına yanıt
    Daha önce sarı motor arıza lambası yandı.obd cihazında katalitik konverter arızası vermişti.egzozcuya gösterdim onlarda Bi sorun bulamadılar egzozdan hocam.valla şaşırdım artik

• Acaba araç sente mi atladı ? İlginç konu takipteyim hocam…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senteye baktırın. sibop sesi gibi geldi bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şakır şakır sübap sesi bu. sübap ayarına baktır.

• Değerli hocalarım bugün İnşallah arabayi tekrar sanayiye götüreceğim.öncellikle katalizör arızası için tekrar Bi egzozcuya gidecem sorun düzelmezse sizlerin yorumladığı şekilde sibop ve sente ayarlarına baktircam.Ankarada önerebileceginiz net teshis koyabilecek iyi bir toyota ustası tanıdığı olan varmi

• Bagzi arkadaşlar 1.0 motor ve üç silindir arabaların bu şekilde sesli çalıştığıni ve normal olduğunu söylüyorlar.yakin çevremde de hiç bu model araçtan kullanıcı olmadığı için kıyas yapamıyorum.Diyorum sizlerin yaris 1.0 life kullanıcı tanıdığı varsa videoyu kendisiyle payalabilirmisiniz onlarda aynı sorun varmi ya da bu normalmi

• Abilerim arkadaşlarım arabayı Bugün 3 ustaya gösterdim Ayrıca egzozcuya gösterdim Egzozcu da katalitik konvertörde sıkıntı görünmüyor dedi Ustalar da bir tanesi trigerden geliyor dedi diğeri motorun iç kısmından siboplarda sıkışma olabilir dedi 3. Usta ne sibop dedi ne triger farklı bir konuya benziyor dedi. anlayacağınız yine eli boş döndüm Ankara'da toyota'dan anlayan nokta atışı yapan usta buluncaya kadar olmayacak gibi

• O kadar ustaya göstermişsiniz muhtemelen değildir ama ben bu sesi duyunca direk araba subap vuruyor derdim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence su devirdaim pompasi sesi bu. Su devirdaim pompasina baktirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşa mesaj da attım ama burada da bulunsun.

Şaşmaz'daki yeni dörtnal'a götürmediyseniz bir de onlar baksın.

• su devirdaim pompası da gucunu kayıştan alır ses kayıştan geliyormuş gibi durur. su devirdaim pompası diyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.