Şimdi Ara

Golf 1.4 tsi manual vs Golf 1.5 tsi otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aradaşlar merhaba, 1.250 ye kadar arka süspansiyonlar bağımsız konforlu hatchback veya suv araç bakıyorum.

Otomatik şanzımanlardan aisin ve zf harici şanzımanlar saatli bomba gibi geliyor, bu sebeple 2018 1.4 tsi 125 bg manuel golf bakmaya başladım benzer fiyatta 2020 1.5 tsi 150 bg otomatiklerde var DSG elimde kalır mı bu araçlarda kavrama ıslak mı kurumu bilemiyorum siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

Farklı önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumru -- 27 Mayıs 2024; 18:1:40 >

• Yıllarca 1.4 tsi highline manuel kullandım mükemmel bir araçtı. Motor performansı gerçekten iyiydi. Ama ben bu devirde otomatik araçtan şaşmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt

yerine ne aldınız hocam?

ben biraz sert kullandığım için DSG bana bela olur gibi geliyor..

• Dsg sert kullanımda sorun yapmaz. En sevmediği yoğun trafik sürekli 1 2. vites basınç tüpü patlatıyor. Artık tamiri çok kolay çoğu tamirci olayı çözdü. Piyasada otomatik araçların yarısına yakını dsg olduğu için çok göze batıyor

• madmax50 kullanıcısına yanıt

kuru ıslak muhabbeti nedir hocam, hangi yıl golf motor önerirsiniz?

• mumru M kullanıcısına yanıt

Ben çok alakasız bir araç aldım. Şimdi 500x kullanıyorum 2020 model

• Bu iki araç arasında kalsam ve para olsa 1.5 otomatiği alırdım. Hem yılı eski hem manuel hem 25 bg düşük. 200-250 bin tl uygun olması gerekir manueli almam için.

İşbu yorum araçların kondisyonlarının ve kilometrelerinin benzer olduğu senaryolar için yapılmıştır. Aksi durumlarda geçerliliği yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

ben de öyle yapacagım sanırım 1.5 e-tsi golf bakıyorum, style paket.

• Ne alırsanız alın 1250 verip Manuel araç almayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kimse de sormamış 2018 manuel golf ile 2020 otomatik golf nasıl benzer fiyatta olabilir diye

• merhabalar, 1050 ye 2020 model golf 1.5 tsi dsg comfortline 71000km alınır mı ? konforlu bir araca binmek istiyorum doğru yolda mıyım acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burtican -- 6 Haziran 2024; 1:5:21 >
  • Sıfıra yakın 1.5 160 dct kia ceed alınır o paraya, hala 4 yıl daha garantisi olan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt

vag üretimi bir araç sahibi olarak bu dediğine katılıyorum. Kia Ceed çok daha mantıklı.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 6 Haziran 2024; 14:20:32 >
  • Yürütme maliyeti manuel şanzıman daha düşük olucaktır, 1,4 tsi 125 manuel b8 passat kullanıyorum 5 yıldır , periyodik bakım harici devirdaim arıza yaptı, başka sorun yaşamadım, dsg konforlu ama arıza durumunda 50-70 bin tl gözden çıkarmanız lazım,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.