Şimdi Ara

Golf 6 - Super b takası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozandrl

quote:

Orijinalden alıntı: baris_basar

Haklısınız zaten o arkadaştan 5000 istedim o 2000 dedi anlaşamadık. Bakalım hayırlısı olsun. Sanırım biraz daha beklemem gerekecek. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.

Saydiginiz araclar icinde ikinci eli en hizli olan yine golftur. Bu yuzden sik alsat yapmayin bence.golfu bi kez satin,alacaginizida ince eleyip sik dokuyun bi kez alin bikac yil binin.o zaman zarar etseniz de zorunuza gitmez. Muhtemeldirki o superb nin sahibide elden cikaramadigi icin araci golfe donuaturmeyi dusunmus..

Evet bende bu aldığım araca en az bir sene binmeyi düşünüyorum. Allahtan başka bir mani gelmediği sürece sonrasında model yükseltmek için satarım. Size tamamen katılıyorum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Risinyu

quote:

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Aslında super b leri çok beğeniyorum ama kilometresinin o kadar yüksek olması canımı sıkıyor. Peki bu arabayı üstüne para alarak alsam sonrada mesela 1 yıl sonra satarken ona göre ucuza satsam tabi sahibi para vermeyi kabul ederse. o zaman mantıklı olurmu sizce.

Bu kadar hevesli olmamın sebebi golfüde elden çıkaramamam. aracım 2 aydan uzun süredir satılık ve satamıyorum. dün gece 2. kez güncelledim ilanı. Yani 2 aydan uzun süredir sitede aracım ama doğru dürüst arayan bile yok. Fiyat olarak sitedeki en uygun araç 42000 ben 43 yazdım bilemiyorum bu iş canımı sıkıyor.

Reis erzurumlu musun :)) canın yerler bendensin galericiye ver dakikada sataarlar

Yok üstad Erzurumlu değilim ama Erzurumda yaşıyorum. Allah mecbur etmesin ama galerici düşünmem. Arabanın değerini öldürüyorlar.

• Spirited kullanıcısına yanıt
    Evet bende ısınamadım ve vazgeçtim. Teşekkürler.
  • baris_basar kullanıcısına yanıt
    bence aracınızın üstüne eğer biraz madi imkanınız varsa volvo s80 tavsiye ederim 55-60000 aralığında güzel bi aile aracı olur, km daha düşük olur hem, güvenliğini zaten bahsetmiyorum bile...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-s80-2.4-d5-vip-167114976/detay (mesela)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

bence aracınızın üstüne eğer biraz madi imkanınız varsa volvo s80 tavsiye ederim 55-60000 aralığında güzel bi aile aracı olur, km daha düşük olur hem, güvenliğini zaten bahsetmiyorum bile...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-s80-2.4-d5-vip-167114976/detay (mesela)

Evet volvolar çok güzel haklısınız ama ben daha düşük model düşünüyorum. Teşekkürler.

• Bir arkadaşta yazmış aracınızın fotoğrafları çok kötü. Yakından ve detaylı çekin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Galericiye arabanı sat demedim ver ona o satsın 2 bin lirasını o alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    golfun fiyatını biraz asagi cektiğinizde rahatca satarsınız ama superb için aynı seyi soyleyemem hem km si yuksek hem manuel, hem benzinli hem de 2. eli golfe gore oldukca yavas bir arac.
    3 ay sonra yaz donemi de gececeginden daha zor satılır ve fiyatı düşer.
    bence zarar edersiniz.
    almak istediğiniz aracı direkt almaya calişin derim.
    passat 2009 - 2010 tsi düşünmez miisniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emircihad

golfun fiyatını biraz asagi cektiğinizde rahatca satarsınız ama superb için aynı seyi soyleyemem hem km si yuksek hem manuel, hem benzinli hem de 2. eli golfe gore oldukca yavas bir arac.
    3 ay sonra yaz donemi de gececeginden daha zor satılır ve fiyatı düşer.
    bence zarar edersiniz.
    almak istediğiniz aracı direkt almaya calişin derim.
    passat 2009 - 2010 tsi düşünmez miisniz?

Teşekkür ederim. Haklısınız zaten o aracın 10 000 tl hasar kaydı çıktı. Vazgeçtim. Amacım daha düşük değerde bir araç almak aslında ama super b çok sevdiğim bir araç olduğu için niyetlenmiştim. Bir arkadaşla anlaştık bu gün arabaya ayrıntılı bakacak bir sorun olmazsa arabayı direkt ona satacağım. passat çok isterim ama dediğim gibi daha düşük değerli araç düşünüyorum.

• yalnız aracın cok diri duruyor masallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

yalnız aracın cok diri duruyor masallah

Teşekkür ederim. Bende çok memnunum ama ihtiyaç işte.
  • bu forumda kimse 100bin km üzeri araba almaz, herkes çok zengindir para basar, boyalı hatta olur da değişenli arabaya denk gelirlerse sahibini de içine koyar o arabayı yakarlar, bu liste uzar gider...

sonuç olarak o superb hasar kaydının niteliğine göre ki eğer çok ciddi birşey yoksa ufak tefek çamurluk şu bu değişimi varsa kesinlikle alınır, hele golf e takas çok güzel olur, 179 bin km de birşey değil
  • quote:

Merhaba değerli forum üyeleri. 2009 golf 6 aracımı temmuz sonu gibi bebeğimiz geleceği için sedan bir araba ile takas etmek istiyorum. Dün bir arkadaş mesaj göndermiş super b aracını başa baş benim aracımla takas etmek istemiş.

Benim aracım :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2009-golf-1.4-tsi-7-ileri-dsg-109000-km.de-161633080/detay/

Bu da diğer arkadaşın aracı :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-bolero-ekranli-beyaz-renk-superb-163221762/detay/

Aracın kilometresi fazla gibi geldi bana. Benim aracımdada 3 parça hasar kaydı var toplam 5000 civarında tutuyor. Diğer arabanın hasar durumunu henüz bilmiyorum. Sizce bu işe girişmelimiyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Yanlış anlamaz iseniz yorum yapacağım;

Klasik Türkiye manzarasına dahil olmuşsunuz. Neden mi?

1- Karı koca çalışan çiftler evlenir evlenmez düğünde takılan altınlar ile biraz da borçlanarak bir araba sahibi olmak isterler,

2- Alınan araba ya Polo dur ya da Golf tür. Kesinlikle üçüncü bir seçenek akla gelmez.

3- Araba konusunda teknik bilgi ve tecrübe eksikliğinden genelde galerici ve satıcıların en çok sevdiği gruptur bu alıcılar.

4- Mutlaka ve mutlaka alınan ilk arabada kazık yenilir. Piyasadan pahalı olması, sonradan hasar ve kusurlarının çıkması, evrak-devir sorunları v.b.

5- Yukarıdaki iki örnekte olduğu gibi mutlaka hatchback araç alınır. Çiftler genelde çocukların olmayacağını, bebek arabasına ihtiyaç duymayacaklarını ve tatile giderken bagaj lazım olmayacağını mı düşünürler acaba?

6- Acemi sürücü oldukları halde göreceli olarak lüks araç tercih ettikleri için çok kaza yapıp çok masraf açarlar kendilerine. Ucuz, sıradan bir araba ile başlayayım demezler genelde. Maaşlarının önemli bir bölümünü kasko parasına yatırırlar.

7- 1. 2. 3. derken kısa sürede bir çok araba alıp satarlar ve hepsinden de istisnasız zarar ederler. Sonra büyükler araya girip bu olaya bir son vermek isterler. Bu sefer de inadına gidilip sıfır araba alınır.

8- Alınan sıfır araba oturulacak bir evin arabadan daha önemli olduğu akla gelince ve sorumluluklar hissedilmeye başlayınca evin temeline gömülür.

9- Ev ile ilgili borç konusunda biraz düze çıkılınca idare etsin diye bir araba alınır.

10- Borç bitince gene sıfır alınır.

11- Bu sıfır alınan araba muhtemelen büyük bir kazada pert edilir.

12- Yerine kaskodan gelen para ile sıfır başka bir araç alınır.

13- Geriye dönülüp bakıldığında kişi eşine bile itiraf edemez ama ulan ne salakmışım, ne kadar çok araba alıp-satıp zarar etmişim diye düşünülür.

Ben çevremdekilere hep ağabeylik olsun diye bunu özetlemişimdir. Ama şu ana kadar beni dinleyen çıkmadı. Hep zarar ettiler ve gelip bana abi keşke seni dinleseydik dediler. Zaten bu liste olmasaydı galericilik diye bir meslek olmazdı.

• Bence girebilirsiniz ancak, ilk bebeğiniz için sanki Golf yeterli gibi değil mi sizce ?
  • Ben hayatta yapmazdim. Superb bide boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence girmeyin km sıkıntı değilse TDİ alın o zaman
  • bence başka superb lere bakın kesinlikle çok iyi bi araçtır ama volvo alabiliyorsanız paranız en düşük versiyonunada yetse onu alın çünkü volvo farklı bi arabadır kaliteyi hissedersiniz
  • Hocam bence size en uygun araç Accent era 1.5 crdi otm ayrıca otomatik vites olduğu için eşinizde kullanabilir.Aracın üstüne birde 14-15 bin TL Alırsınız.Golf'ten sonra sınıf farkını biraz hissedersiniz ancak bu sebepten dolayı çok fazla rahatsız olacağınızı sanmam.Ayrıca diğer araçlara göre daha yüksek model ve düşük km'li bir araç sahibi olmuş olursunuz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-mates-hyundai-pazarindan-accent-era-1.5-crdi-team-abs-otm.vit-169286664/detay

Ford Focus Titanium düşünmezmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan3156

quote:

Merhaba değerli forum üyeleri. 2009 golf 6 aracımı temmuz sonu gibi bebeğimiz geleceği için sedan bir araba ile takas etmek istiyorum. Dün bir arkadaş mesaj göndermiş super b aracını başa baş benim aracımla takas etmek istemiş.

Benim aracım :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2009-golf-1.4-tsi-7-ileri-dsg-109000-km.de-161633080/detay/

Bu da diğer arkadaşın aracı :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-bolero-ekranli-beyaz-renk-superb-163221762/detay/

Aracın kilometresi fazla gibi geldi bana. Benim aracımdada 3 parça hasar kaydı var toplam 5000 civarında tutuyor. Diğer arabanın hasar durumunu henüz bilmiyorum. Sizce bu işe girişmelimiyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Yanlış anlamaz iseniz yorum yapacağım;

Klasik Türkiye manzarasına dahil olmuşsunuz. Neden mi?

1- Karı koca çalışan çiftler evlenir evlenmez düğünde takılan altınlar ile biraz da borçlanarak bir araba sahibi olmak isterler,

2- Alınan araba ya Polo dur ya da Golf tür. Kesinlikle üçüncü bir seçenek akla gelmez.

3- Araba konusunda teknik bilgi ve tecrübe eksikliğinden genelde galerici ve satıcıların en çok sevdiği gruptur bu alıcılar.

4- Mutlaka ve mutlaka alınan ilk arabada kazık yenilir. Piyasadan pahalı olması, sonradan hasar ve kusurlarının çıkması, evrak-devir sorunları v.b.

5- Yukarıdaki iki örnekte olduğu gibi mutlaka hatchback araç alınır. Çiftler genelde çocukların olmayacağını, bebek arabasına ihtiyaç duymayacaklarını ve tatile giderken bagaj lazım olmayacağını mı düşünürler acaba?

6- Acemi sürücü oldukları halde göreceli olarak lüks araç tercih ettikleri için çok kaza yapıp çok masraf açarlar kendilerine. Ucuz, sıradan bir araba ile başlayayım demezler genelde. Maaşlarının önemli bir bölümünü kasko parasına yatırırlar.

7- 1. 2. 3. derken kısa sürede bir çok araba alıp satarlar ve hepsinden de istisnasız zarar ederler. Sonra büyükler araya girip bu olaya bir son vermek isterler. Bu sefer de inadına gidilip sıfır araba alınır.

8- Alınan sıfır araba oturulacak bir evin arabadan daha önemli olduğu akla gelince ve sorumluluklar hissedilmeye başlayınca evin temeline gömülür.

9- Ev ile ilgili borç konusunda biraz düze çıkılınca idare etsin diye bir araba alınır.

10- Borç bitince gene sıfır alınır.

11- Bu sıfır alınan araba muhtemelen büyük bir kazada pert edilir.

12- Yerine kaskodan gelen para ile sıfır başka bir araç alınır.

13- Geriye dönülüp bakıldığında kişi eşine bile itiraf edemez ama ulan ne salakmışım, ne kadar çok araba alıp-satıp zarar etmişim diye düşünülür.

Ben çevremdekilere hep ağabeylik olsun diye bunu özetlemişimdir. Ama şu ana kadar beni dinleyen çıkmadı. Hep zarar ettiler ve gelip bana abi keşke seni dinleseydik dediler. Zaten bu liste olmasaydı galericilik diye bir meslek olmazdı.

güzel tespit,,

kesinlikle bahsettiğiniz grubun yazınızı okuması lazım..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.