Şimdi Ara

Golf 6 - Super b takası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba değerli forum üyeleri. 2009 golf 6 aracımı temmuz sonu gibi bebeğimiz geleceği için sedan bir araba ile takas etmek istiyorum. Dün bir arkadaş mesaj göndermiş super b aracını başa baş benim aracımla takas etmek istemiş.

Benim aracım :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2009-golf-1.4-tsi-7-ileri-dsg-109000-km.de-161633080/detay/

Bu da diğer arkadaşın aracı :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-bolero-ekranli-beyaz-renk-superb-163221762/detay/

Aracın kilometresi fazla gibi geldi bana. Benim aracımdada 3 parça hasar kaydı var toplam 5000 civarında tutuyor. Diğer arabanın hasar durumunu henüz bilmiyorum. Sizce bu işe girişmelimiyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• 179 binde araç alınmaz. 20 bin siz yapsanız 200 bin km. Elden zor çıkarırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisi de canlı bomba.

Şaka bir yana DSG ile aranız nasıl?

• Az bulunan renkte aracınız var, 179.000 de araç ile takasa girmeyin yazık edersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Az bulunan renkte aracınız var, 179.000 de araç ile takasa girmeyin yazık edersiniz.
    Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Aslında super b leri çok beğeniyorum ama kilometresinin o kadar yüksek olması canımı sıkıyor. Peki bu arabayı üstüne para alarak alsam sonrada mesela 1 yıl sonra satarken ona göre ucuza satsam tabi sahibi para vermeyi kabul ederse. o zaman mantıklı olurmu sizce.

Bu kadar hevesli olmamın sebebi golfüde elden çıkaramamam. aracım 2 aydan uzun süredir satılık ve satamıyorum. dün gece 2. kez güncelledim ilanı. Yani 2 aydan uzun süredir sitede aracım ama doğru dürüst arayan bile yok. Fiyat olarak sitedeki en uygun araç 42000 ben 43 yazdım bilemiyorum bu iş canımı sıkıyor.
  • baris_basar kullanıcısına yanıt
    bence olur.179.000 yeni araçlar için birşey değil.En fazla masrafınız baskı balata, fren balataları olur.Motoruna baktırılıp alınabilir bence.Ama sizin arabada güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus 1 vs Golf IV ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

bence olur.179.000 yeni araçlar için birşey değil.En fazla masrafınız baskı balata, fren balataları olur.Motoruna baktırılıp alınabilir bence.Ama sizin arabada güzel.

Teşekkür ederim. Bu gün görüşeceğim sahibiyle. Aslında üstüne 5-10 alabileceğim otomatik vites bir araç istiyordum. Eşim manuel kullanamıyor. Ama 2 aydır hiç istediğim gibi bir şey denk gelmedi. Super b çok beğendiğim bir araç ama manuel olması sebebiyle eşim için 3 ay kadar sonra bunuda satıp otomatik bakmam gerekecek. Mantıken buna hiç bulaşmamam lazım aslında ama Golfüde satamıyorum. 2 aydan fazla oldu. Umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris_basar

quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

Teşekkür ederim. Bu gün görüşeceğim sahibiyle. Aslında üstüne 5-10 alabileceğim otomatik vites bir araç istiyordum. Eşim manuel kullanamıyor. Ama 2 aydır hiç istediğim gibi bir şey denk gelmedi. Super b çok beğendiğim bir araç ama manuel olması sebebiyle eşim için 3 ay kadar sonra bunuda satıp otomatik bakmam gerekecek. Mantıken buna hiç bulaşmamam lazım aslında ama Golfüde satamıyorum. 2 aydan fazla oldu. Umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar. Şimdi sorgulattım arabanın 5 adet hasar kaydı var 2 sinin tutarı yazmıyor. Yazan 3 ünün toplamı 9357 TL bu durumda vazgeçtim. Vaktinizi aldım. Hepinize çok teşekkür ederim.

Bir de son olarak bu sabah bir mondeo nun sahibiyle görüştüm. O 2000 teklif etti ben 5000 istedim anlaşamadık o aracın ilanı :
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2008-model-titanium-x-paket-full-plusfull-mondeo-164786207/detay/

Bu araçla ilgili ne düşünürsünüz?

km fazla görünsede piskolojik etkisi var sadece.Arabalar 200.000 km kullanılsın sonra sahibi çöpe atsın diye yapılmıyor.sadece uygun fiyata alınıp binmek gerek.3 ay sonra satmaya çalışırsanız satamayabilirsiniz onuda söyleyeyim.
  • 61 TK farklı bir yerden satılıktı sanırım, en son son baharda bakmıştım bu arabaya ama emin değilim. Kilometresi de düşüktü çünkü 80.000'in altındaki araçlara bakıyordum. Yani aracı iyi araştır, emin değilim bu yazdıklarımdan ama şüphelenmeye yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

61 TK farklı bir yerden satılıktı sanırım, en son son baharda bakmıştım bu arabaya ama emin değilim. Kilometresi de düşüktü çünkü 80.000'in altındaki araçlara bakıyordum. Yani aracı iyi araştır, emin değilim bu yazdıklarımdan ama şüphelenmeye yeter.
    Super b den vazgeçtim çok fazla hasar kaydı varmış. Yukarıda yazdığım mondeo için yorumunuz nedir acaba?
  • quote:

Super b den vazgeçtim çok fazla hasar kaydı varmış. Yukarıda yazdığım mondeo için yorumunuz nedir acaba?

Hiç temiz durmuyor, vites topuzunu değiştirmiş direksyon kilometreye göre fazla aşınmış arabanın sağını solunu oynamış.
  • quote:

Arkadaşlar. Şimdi sorgulattım arabanın 5 adet hasar kaydı var 2 sinin tutarı yazmıyor. Yazan 3 ünün toplamı 9357 TL bu durumda vazgeçtim. Vaktinizi aldım. Hepinize çok teşekkür ederim.

Bir de son olarak bu sabah bir mondeo nun sahibiyle görüştüm. O 2000 teklif etti ben 5000 istedim anlaşamadık o aracın ilanı :
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2008-model-titanium-x-paket-full-plusfull-mondeo-164786207/detay/

Hocam o mondeo performans olarak golfe göre üzer. Ama cok kötü değildir. Ayrıca mondeoyla cok oynamışlar vites topuzu, stop karartma vs vs orjinal olması sizin için daha iyi olur satarken zorlanmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meeta

quote:

Hocam o mondeo performans olarak golfe göre üzer. Ama cok kötü değildir. Ayrıca mondeoyla cok oynamışlar vites topuzu, stop karartma vs vs orjinal olması sizin için daha iyi olur satarken zorlanmazsınız.

Alıntıları Göster
    Haklısınız zaten o arkadaştan 5000 istedim o 2000 dedi anlaşamadık. Bakalım hayırlısı olsun. Sanırım biraz daha beklemem gerekecek. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.

• quote:

Haklısınız zaten o arkadaştan 5000 istedim o 2000 dedi anlaşamadık. Bakalım hayırlısı olsun. Sanırım biraz daha beklemem gerekecek. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
    Hocam kusura bakmayın ama aracınızın fotoğraflarını hiç iyi çekmemişsiniz arkadan hiç fotoğraf yok yakından çektiğiniz fotoğraf çok uzaktan olmuş fotoğrafları biraz daha özenli çekerseniz daha çabuk satabilirsiniz.
    Biz sahibinden sitesinden araç bakarken resimleri iyi çekmeyen araçlara bakmıyorduk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Hocam kusura bakmayın ama aracınızın fotoğraflarını hiç iyi çekmemişsiniz arkadan hiç fotoğraf yok yakından çektiğiniz fotoğraf çok uzaktan olmuş fotoğrafları biraz daha özenli çekerseniz daha çabuk satabilirsiniz.
    Biz sahibinden sitesinden araç bakarken resimleri iyi çekmeyen araçlara bakmıyorduk...

Bir arkadaş aradı inşallah hayırlısıyla anlaştık gibi. Eğer bir aksilik olursa tavsiyenize uyacağım. Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Saydiginiz araclar icinde ikinci eli en hizli olan yine golftur. Bu yuzden sik alsat yapmayin bence.golfu bi kez satin,alacaginizida ince eleyip sik dokuyun bi kez alin bikac yil binin.o zaman zarar etseniz de zorunuza gitmez. Muhtemeldirki o superb nin sahibide elden cikaramadigi icin araci golfe donuaturmeyi dusunmus..

içim ısınmadı.almazdım.
  • quote:

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Aslında super b leri çok beğeniyorum ama kilometresinin o kadar yüksek olması canımı sıkıyor. Peki bu arabayı üstüne para alarak alsam sonrada mesela 1 yıl sonra satarken ona göre ucuza satsam tabi sahibi para vermeyi kabul ederse. o zaman mantıklı olurmu sizce.

Bu kadar hevesli olmamın sebebi golfüde elden çıkaramamam. aracım 2 aydan uzun süredir satılık ve satamıyorum. dün gece 2. kez güncelledim ilanı. Yani 2 aydan uzun süredir sitede aracım ama doğru dürüst arayan bile yok. Fiyat olarak sitedeki en uygun araç 42000 ben 43 yazdım bilemiyorum bu iş canımı sıkıyor.

Reis erzurumlu musun :)) canın yerler bendensin galericiye ver dakikada sataarlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.