Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-2 tane aracın motora baktım akü yerindeydi motora bakmama gerekte yok kapı açıldığında ışık yanması veya far yanması yeterli oluyor.. İlk defa senden duyuyorum akünün olmamasını hattta adamlar geçenlerde passat cc sanırım aküden elektrik çekmişlerdi... Doğuş oto var Doğuş oto var demekki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: miracle40

Hayırlı olsun kmrlm. İnşallah iyi günlerde kullanırsın.
    Benden minik bir tavsiye ön kaputa koruyu film çektir. Aracın burnu yere yakın olduğu için özellikle mıcırlı yollarda öndeki aracın fırlattığı taşlardan ciddi biçimde koruma sağlıyor. Tabii, film çektirmek için öncelikle araca boya koruma yaptırmak gerekiyor. Böylelikle filmin altında kalan kısım ile diğer yerler arasında güneşin altında kalmaktan dolayı renk farkı ortaya çıkmıyor. Boya korumayı da bayiinin servisinde yaptırmayı pek tavsiye etmiyorlar. Genellikle cilalayıp yolluyorlar şeklinde bir görüş var.

Doğuş'ta istediğin aracı pek alamıyorsun. Onlar,sana istedikleri aracı veriyorlar. Ben de beyaz renk için baya uğraşmıştım. Hatta "bir müşteri opsiyon koydurmuş, yarın saat 10a kadar almazsa araç senin" dediler. Ertesi gün ise ağız değiştirip yok efendim o araç showroom aracı, şu anda bilmem nerde showroomda ordan çıkıp bir hafta da bilmem nerdeki showroomda kalacak. Biz müşterimize showroom arabası satmak istemeyiz, binen inen çok olur vs vs.
    Kim bilir belki de söyledikleri doğrudur ama iki günde iki farklı ağız kullandıkları için pek inandırıcı olmuyor

teşekkür ederim tavsiyelerine katılıyorum hayırlısıyla bi alıyımda yaptırıcam. dediğin gibi ya biz bu işi bilmiyoruz ya da doğuş çok iyi biliyo belkide tam tersi ama doğuştan istedğin bir arabayı alamadığın bir gerçek! bende öle oldu...

• Serhat abi fazlasını istiyosunuz ama Trendline neyinize yetmiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: By Devvil

1-2 tane aracın motora baktım akü yerindeydi motora bakmama gerekte yok kapı açıldığında ışık yanması veya far yanması yeterli oluyor.. İlk defa senden duyuyorum akünün olmamasını hattta adamlar geçenlerde passat cc sanırım aküden elektrik çekmişlerdi... Doğuş oto var Doğuş oto var demekki...

İlginç Eskihisar'da birşeye bakmak istemiştik, danışman araçların akülerini söktüklerini söylemişti. Ama bence de akünün araç üzerinde olması gerekli.

• bende yırtanlardanım...ürün gelir dediler cumaya kadar bekliyoruz bakalım hayırlısıyla...

quote:

Beyler geçmiş olsun...

TeknoSepet
    VW Golf 6 Egzoz Ucu Orjinal Ölçülerde
    Kdv Dahil Fiyatı: 53,29 TL
    Stok Durumu: Tükendi

Tam zamanında aldık..
  • Daha temin ediliyor diyor bende sanki üretiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 23 Haziran 2009; 16:55:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker1999

quote:

Orjinalden alıntı: kmrlm

herkese selamlar

ilk ötv indiriminin başladığı ilk hafta sonu doğuşten vermiş olduğum 1.4 tsı hıgh. dsg aracı doğoş bana yetiştiremediği için alamadım. az önce doğuştaydım ve mecburiyetten yani devam eden ötv bizden kampayasından yaralanarak 1.4 tsı comfortline dsg ( candy white ) almış bulnuyorum. 47.800 fiyatı ile bir yandan içim buruk highline çok istiyodum ama bir yandan da %18 lik ötv olayından yararlandığım için seviniyorum.

çarşamba günü % 1 zam var araçlara ve ötv bizden kampayasının ne zamana kadar uzayacağı belli olmadığından şu an ellerinde highline olmadığından gelicek olan ilk aracın 29. hafta yani temmuzun 3 haftası olmasından bu zaman dilimindede ötv %27 olacağından son olarakta bu aracı 1 ağustosta 2010 olarak alacığımdan bunların hepsini üst üste koyunca yaklaşık bir 7.000 fark yapıcağından dolayı para tarafındn bakıldığı zaman doğru karar verdiğmi düşünüyorum.

araca park sensörünü 4 aydır beni beklettiği için sağolsun diyim allah bildiği gibi mi yapsın diyim doğuş takıcak bende hız sabitleyicisini taktırıcam ve araca doğuşta film yaptırıcam kapıları sökmeden 10 yıl garantili film yapıyorlar birde kapak jantlardan kurtulup güzel bir 17 jant takmak istiyorum belki o zaman biraz içimin burkluğu geçer şuraya bak araba alıyoruz mutlumuyuz değilmiyiz belli değil!

uzun zamandır takip ettiğim paylaşımlarınıza artık aktif olarak katılıcam tekrar merhaba arkadaşlar.

tavsiyeleirinize ve paylaşımlarınıza şimdiden teşekkür ederim...

öncelikle hayırlı olsun, ben de ilk aldığımda camlara en açığından film çektirecektim ama cesaret edemedim. Orjinalliğini bozmak istemedim ve modifiye görünümler pek tarzım değil. Mümkünse arcını teslim aldığında çektirdiğin filmli camların fotolarını paylaşırmısın.. saygılar

teşekkür ederim. aracı 1 temmuzda teslim alıcam ama herhalde hafta sonu alırım bende 1 numara film cam yaptırıyorum. yaptımamdaki en büyük etkende kapıların vs. sökülmemesi oldu. fotoğrafları eklicem teslim alınca...

• herkese selamlar

boya koruma, motor koruma ve iç döşeme korumasını park sensörü ile birlikte doğuş hediye verdi. inş. adam gibi bir şey yaparlar yapmazlarsa dışarda yeniden yaptırıcam. aracı 1 temmuz da tescil ettirelim ki vergisini biz ödeyelim dediler yoksa yarında alabilirim ama bende 1 hafta geç olsun 2 depo cepte kalsıın dedim ama inanın highline olsaydı 1 saat bekletmezdim
  • quote:

Serhat abi fazlasını istiyosunuz ama Trendline neyinize yetmiyor?

yok yok şükürler olsun bir şey dediğimiz yok ama en başından şu saate kadar highline alıcam deyipte hatta 4 aylık süre içinde satış temsilcisinin bir kaç defa arayıp abi, comfortline var dsg li almak istermesin sorusuna hayır abi kesinlikle highline alıcam cevaplarıma şimdi gülüyorum ama dediğim gibi ben ötv bizden den yararlandım ve bu kampanyada bitti şimdi bir highline almak istesem %24 ötv ile alıcam kaldı ki highline yok sabahın köründe altur a gittim ama yok yani düşünün doğuşa vericeğim vekalet elimde alturda highline arıyorum son bi ümit

• Hayırlı uğurlu olsun aracın.. Comfortline'dan şaşma ((Benimki Trendline'ya istemiyorum Highline görmek)) Ben aldığımda yaptırdım bakımı gayette memnun kaldım iç döşemeler falan çok iyi olmuştu..
    Mesut abi bu torpidodaki soğutucuyu nasıl kullancam delirmek üzereyim..
  • evet arkadaşlar yakıt tüketimi hakkında şikayeti ya da memnuniyeti olan sürüş tarzınız ve yol güzergahınız, yakıtığınız litre vs. burası bilgi paylaşım platformu hadi bakalım pamuk bilgiler sayfalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmrlm -- 23 Haziran 2009; 20:58:04 >
  • aslında ivin üstadın çok detaylı anlatımları var gerçekten de önemli ama yinede değişik kişilerden de değişik yorumlar gelebilir düşüncesiyle katılımlarınızı bekliyoruz
  • 30.86 Litre ile 373.3 Km.. -- 31.55 Litre ile 359.1 Km.. -- 35 Litre ile 381.6 Km.. Kayıtlarım bu şekilde Biraz karışık ve fazla yakıyor..

Annem hergün sabah 17 akşam 17km. Yapıyor 3000-3500Deviri geçmez annem

ara sıra ben çıkıyorum ve 4000-7100Devirde kullanıyorum.. En son götürdüğümde yarım litrenin biraz fazlası yağ eklediler motora bu arada 7000-8000Km.'de arabanızın yağını kontrol edin yüksek devirde kullanıldığında yağ yakarmış yeni motor 2000-3000Km.'de çağırmalarının sebebi buymuş ama 15000Km. bakımı olduğu için yarısında getirin dediler yağ kontrol için..

İlk aldığımda bilgisayar 10-11 yazıyordu şimdi 6.5-9.0 yaktığını yazıyor...
  • quote:

Hayırlı uğurlu olsun aracın.. Comfortline'dan şaşma ((Benimki Trendline'ya istemiyorum Highline görmek)) Ben aldığımda yaptırdım bakımı gayette memnun kaldım iç döşemeler falan çok iyi olmuştu..

Torpidonun içinde sağa-sola dönen kapağı görmüşsündür. Onu bir yöne çevirdiğinde ortasından küçük bir delik açıldığını farkedersin. Klimayı tam gaz açıp da torpido gözüne elini götürdüğünde hafiften bir esintinin geldiğini hissedeceksin. Ben daha birkaç gün önce denedim. Aslında gelen hava azmış gibi gelebilir ancak torpido kapağının kapalı ve içinin küçük olduğu düşünülürse gayet iyi soğutma yaptığı sonucuna varılabilir. Ayrıca torpido gözünün tavanında evrakları koymak için raf tipinde birşey var. Ben baya geç keşfettim. Belki benim gibi hala keşfedemeyen arkadaşların işine yarar

Yakıt konusuna gelince 3000-3500 devirde 120-130 km'yi aşmadığım durumlarda bir depo benzinle 700-750 km yaptım. Tabii ani hızlanma-yavaşlama yapmadan, uygun zemini bulunca hemen hız sabitleyici devreye sokarak bunu yaptım. Ama bu kadar kasmadan 3000-3500 devire dikkat ederek bir depo benzinle 650-680 km yol yapıyorum. Dikkat ettiğim bir husus, sabah aracı çalıştırıp yaklaşık 1 dakika beklememe rağmen motor tam ısınmamışsa araç benzini içiyor. Açıklamasını henüz bulamadım ancak birkaç sefer park edip motoru kapatmadan 5-10 dakika rölantide beklediğimde yakıt tüketimi şaşılacak kadar fazlaydı. Yani anlık tüketimde gösterdiği 0.5 litrenin çok üzerindeydi. Nedenini anlayamadım.

• Arkadaşlar acaba bizim araçlarında gizli özellikleri varmı?

Tamam orasını biliyorum delik yerinde duruyor.. üsttarafta zaten kitapçık vardı benimkinde halada orda.. Peki nereye getireyim klimayı.? Ön cam? Ayaklara? Önlere? hem ön cam hem ayaklara?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 23 Haziran 2009; 23:40:51 >
  • CANIM O TORPİDODAKİ SOĞUTUCUYU KULLANMA ZATEN, HEM SOĞUTMUYOR HEMDE KLİMANIN GÜCÜNÜ DÜŞÜRÜYOR
    SOĞUTMA OLAYI GEYİK, DÜŞÜNSENE KLİMA EN FAZLA 16 DERECE SOĞUTUYOR, 16 DERECE BİR İÇEÇEK İÇİN ILIK TUTMAK DEMEK, SADECE UZUN YOLDA SUYUN ISINMAMASI İÇİN İŞE YARIYOR, 8 SENEDİR TORPİDO SOĞUTMALI ARABA KULLANDIM BİR KERE BİLE BU ÖZELLİK İŞİME YARAMADI, SUSAYINCA BENZİNLİĞE GİRER SOĞUK BİR İÇEÇEK ALIRIM.
    AYRICA ARAÇTA KİMSE YOKKEN ARKA YOLCU KLİMAYIDA KAPATIRIM.

TORPİDODAKİ ÜST RAF KULLANIM KİTAPÇIĞINI SAKLAMAK İÇİNDİR, KİTABI ORAYA MONTE EDERSENİZ TORPİDODA EPEY YER AÇILIR.

AYRICA ÖN GÖZDE AÇACAK OLANLAR AÇACAGI YERİNDEN ÇIKARIP ARAYA TERS MONTE EDEBİLİR, MANTIĞI O ŞEKİLDE, BÖYLECE 2 ADET BARDAKLIK OLUŞUR, AÇACAĞI SAĞA SOLA ÇEKEREK BARDAĞI SIKIŞTIRABİLİRSİNİZ.

ARKADAŞLAR SİGARA İÇENLER MÜZİK KUMANDASININ SOL BÖLÜMDE OLMASINI SEVMEZ, EĞER SAĞ TARAFTA YOL BİLGİSAYARI DEĞİLDE MÜZİK BÖLÜMÜNE GELİRSENİZ SAĞ ÜST VE ALT TUŞLA ŞARKI GEÇEBİLİYORSUNUZ.

AKLIMA GELDİKÇE YAKALADIĞIM AYRINTILARI YAZACAĞIM.
    quote:

Hayırlı uğurlu olsun aracın.. Comfortline'dan şaşma ((Benimki Trendline'ya istemiyorum Highline görmek)) Ben aldığımda yaptırdım bakımı gayette memnun kaldım iç döşemeler falan çok iyi olmuştu..

• Bende kapatayım o zaman.. bide şuna dikkat ettim hani kumandada basılı tutup camları açıyoruzya.. Açıkken kapılara dokunmazsan hemen kilitliyor kapıyı ama camlar açık saçma değilmi bu durum? Neden camlarıda kapatmıyor kilitlediğinde..?

Bide kapıları kilitlediğimizde veya açtığımızda bi süre farları yada sisleri açamazmı? yakışır bizim arabaya yaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 24 Haziran 2009; 0:47:56 >
  • kapıları kitlediğimizde veya açtığımızda bizim farlar, arka stoplar ve ayna altları 15 saniye ışık açılıyor, menüden ayarlayabiliyorsun

beni korkutan bie olay oldu 30 km gibi düşük bir hızla giderken birden ekranda akü işareti oldu, direksiyon ve frenler sertleşti, zar zor sağa çekip el freniyle durdum, stop ederek tekrar çalıştırdım düzeldi, allah korusun 150 ile giderken olsa ne yapardım bilmiyorum...
    böyle bir olay yaşayan varmı?
    elektro direksiyon beni gerdi
    quote:

Bende kapatayım o zaman.. bide şuna dikkat ettim hani kumandada basılı tutup camları açıyoruzya.. Açıkken kapılara dokunmazsan hemen kilitliyor kapıyı ama camlar açık saçma değilmi bu durum? Neden camlarıda kapatmıyor kilitlediğinde..?

Bide kapıları kilitlediğimizde veya açtığımızda bi süre farları yada sisleri açamazmı? yakışır bizim arabaya yaa..

• Ayna altı? sinyaller dışındamı?

Allah korumuşş.. Yok benimki deponun bitimine yaklaştığında 2 kere direk stop etti ama hep durduğumda ve aynı yerde sanırım deponun dibindeki benzinden kaynaklanıyor yani öyle kandırıyorum kendimi ama servise sormak gerek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesut_19

kapıları kitlediğimizde veya açtığımızda bizim farlar, arka stoplar ve ayna altları 15 saniye ışık açılıyor, menüden ayarlayabiliyorsun

beni korkutan bie olay oldu 30 km gibi düşük bir hızla giderken birden ekranda akü işareti oldu, direksiyon ve frenler sertleşti, zar zor sağa çekip el freniyle durdum, stop ederek tekrar çalıştırdım düzeldi, allah korusun 150 ile giderken olsa ne yapardım bilmiyorum...
    böyle bir olay yaşayan varmı?
    elektro direksiyon beni gerdi
    quote:

Bende kapatayım o zaman.. bide şuna dikkat ettim hani kumandada basılı tutup camları açıyoruzya.. Açıkken kapılara dokunmazsan hemen kilitliyor kapıyı ama camlar açık saçma değilmi bu durum? Neden camlarıda kapatmıyor kilitlediğinde..?

Bu olayı aracı ilk aldığımda ben de yaşadım. İnşaat kamyonlarının kullandığı aşağı yönde meyilli bozuk bir yolda 1.viteste giderken hafif hafif frene dokunuyordum. Yavaş yavaş fren sertleşti ve ne olduğunu anlayamadım. Allah'tan benim yolun bağlandığı yol o sırada boştu, yola çıkıp el freni ile durdum. Sonra aracın stop ettiğini farkettim. Bundan sonra da böyle birşey başıma gelmedi. Benim düşüncem frene dokunurken sanırım 1.vites'in istediği minimum gazı kestim ve o yüzden farkında olmadan araç stop etti.

Torpido gözü klimasını denerken hiçbir ayaklara, öne vs gibi yön seçimlerinden hiçbirisini yapmadım. Bu düğmelere basılmadığında da klima her yöne dağıtım yapabilmekte.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.