Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alan arkadaslar resimleri paylasırsanız seviniriz ben basta olmak uzere birzok kisi daha almak istiyo
  • İstemeyin daha parayı yatırmadım yatırdıktan sonra isteyin bana gelsin ben foto ekleyim sonra sipariş edin.. (saat:2.11 çok bencilim.)
  • birkaç gün içinde elime geçer...alır almaz takarım zaten...fotolarını koyacağım takınca ....
    bu arada bizim arabalarla GOLF V kasanın paspasları aynımı...orjinal geçmelisi bayide 170 i buluyor...eliftuning.com da 120 civarı çünk
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker1999

quote:

Orjinalden alıntı: By Devvil

Mesut abi bak sana uydum bununda resim yok bakacaz artık.. Sipariş ettim.. (Anten işinde uymam ama..)

Bu arada arabanın biraz bağırmasını istiyorum ne yapabiliriz eksoz dışında ama abartılı olsun istemiyorum tatlı bir ses istiyorum..

ben yardımcı olamadım ekzos konusunda, inşallah isteğiniz gibi bulursun.

geri vitese takınca aynanın kaldırımı göstermesi için anahtarın R konumunda olması gerekiyor. daha sonra ya 0 veya L ye alınacak yada 15 km hıza ulaşıldığında otomatik olarak ayna düzeliyor.

arakada oturanların kemerleriyle ilgili uyarıyı bir türlü ekrana çıkaramadım. Kitapta km nin yazıldığı alanda şekilsel olarak gösteriyor. Tecrübe eden oldumu acaba...

ikinci olarakda RCD 510 telefonu nasıl kullanacağız, bir aparat filan mı lazım acaba... saygılar

VW servisinde bu aparat satılıyormuş, 500 lira falan demişti eleman.
    Parrot LC3200 tüm telefonlarla uyumlu imiş. Ancak bazı yabancı forum sitelerinde aletin çok da kararlı olmadığı yazılmış.
    Bluetooth olayında bence biraz beklemek gerekli.

• quote:

Orjinalden alıntı: icecube_fb

sorma hocam oyle yas kutukler varki piyasada.kufur yemeye okadar meraklılarki...ben bi alısveris merkezini otoparkına parkediorum.belese filan deil yani sonra fırsatcı olmayalım.sırf kapıları vurmasınlar diye aracı ortalıyodum yinede ne yapıp ne edip giriolar.adamlar 1.5 metrelik yere transporter sokuyo bırak icine binmeyi kapıyı zor acıyosun.gelde kufur etme..
    benden size en buyuk kıyak
    www.skodaturkey.com
    Skoda Forum ve Yardımlaşma Platformu / Skoda Turkey
    http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=92
    www.skodaturkey.com
    Skoda Forum ve Yardımlaşma Platformu / Skoda Turkey
    http://www.skodaturkey.com/forumdisplay.php?f=17

aracını seven herkes mutlaka incelesin cok yararlı seyler var.bundan sonra aracımı kendim yıkıcam sizinde aracınızda vardır dairesel kılcal cizikler boya koruyucu wax filan kullanın.aractaki kapı vuruklarını cok kolay cıkarabilirsiniz tabi cizikler cok derin deilse forumu inceleyin gerisi kolay...

quote:

Orjinalden alıntı: miracle40

quote:

evt boyle yapınca oluyor.aynayı r kısmına getiriyorsunuz geri vitese takıyosunuz ayna asa iniyo.ama vitesi 1 e taktıgınızda tekrar yukselmiyo.r den 0 veya L kısmına alınca yukseliyor.oysaki aracı işk aldıgımda boyle degildi.geri vitese takıyodum asa iniodu ayna sonra bire taktıgımda tekrar yukarı cıkıyodu.ama simdi ole deil r ye al ondan sonra yukarı tekrar cıkması icin 0 veya L ye al ugras babam ugras.bole olunca isin pratikligi kalmıyo.benim bildigim ayna ayarlama tusu r de iken geri vitese taktıgında asa iniyodu sonra 1 taktıgında tekrar yukarı cıkıyodu.extradan r den 0 veya L ye almaya gerek yoktu.umarım anlatabilmisimdir.

aracı yeni alanlar veya diger golf 6 kullanıcıları sizin araclarda nasıl acaba bu olay

quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

Arkadaşlar bu ayarı aktif hale getirdikten sonra ayna ayarlama anahtarını r konumuna getirin geri vitese takın ve bir defaya mahsus olmak üzere aynayı aşağıya doğru bakacak şekilde ayarlayın, çalışacaktır.

Kitapçığında da aynanın eski konumuna gelmesi için aracın belli bir hızı (kaç olduğunu tam hatırlayamadım) geçmesi gerektiği yazıyor. Bende de 1.vitese aldığımda ayna düzelmiyor,ancak harekete geçince eski konumuna geliyor. O yüzden araçta bir sorun yok

Peki bizim araçlarda cam açıkken kapıları kapattığımızda camların otomatik kapanma ayarı var mı? (kumandadan kilitleme tuşuna uzun süre basmak dışında)

Bu arada otoparkta arabasının kapısını yandaki araca çarpacak şekilde açan "öküz"leri şiddetle kınıyorum . Arabamın iki kapısına imzalarını attılar . Ya arkadaşlar bu işin bir çözümü yok mu? Arabanın kapılarında koruma bandı da yok, gelen vuruyor geçen vuruyor. Sonunda tüm kaportaya film çektircem, o olacak yani.

Alışveriş merkezlerinde mümkünse aracın bir yanını iyice duvara yaklaştırırım ki, yanıma gelen araç beyaz çizgilerle belirlenmiş kendine ait yere parkettiğinde benim kapıma vurmasın. Ama vatandaş ne yapıyor, senin yanı fazla açık bulup beyaz çizginin sana bakan tarafına giriyor. Buna da yuh diyorum artık.
    Ben ziebartta diamond gloss yaptırmıştım. Kapıya vurulduktan sonra aracı götürdüm ancak birşey yapamayacaklarını söylediler. Boya koruma biraz göz boyuyor gibi.
    Kapı çarpmalarını geçtim,şimdi okullar tatil oldu bisikletli bebeler türedi. İki arabanın arasına bisikletleriyle dalıyorlar. Babamın arabasını daha geçen hafta çizmişlerdi. Dün de benim arabayı gözümün önünde çizdiler. Yok ya, artık ciddi bir önlem almak gerekli. Kusura bakmayın ama it-köpekle uğraşmak artık can sıkıcı olmaya başladı. Bir tarafından terler aksın, kazandığın parayı yemeyip araba almak için biriktir. Gözün gibi bak, elin oğlu gelsin içine .....

• alibekir Abi ben paspas alcaktım Golf 6 için yok zaten aynı Golf 5'lerle dediler onu aldım bende sitedeki Golf 6 paspaslarına baktım aynı benim aldığımla..

Haklısın gerçekten nasıl olduysa benim arabanında arka camları çizik ince ince bisiklete binme özürlü veletler çoğaldılar yakından geçiyolar bide arabanın..
    Bu arada bende parayı yatırdım ama Mesut abi sen neden 28 ben 25,89..

Arkadaşlar hepsi burada mesaj atmış bugün:

18.06.2009 10:49:24 tarihli sorunuz ;

Merhaba oto aksesuar bölümünde bulunan, Egzos Nikelajlarındada bulunan =) Ama stoklarınızda bulunmadığı yazan =) STEEL VW GOLF 6 EGZOZ UCU ORJİNAL ÖLÇÜLERDE Ne zaman satışa konulacaktır? Merakla beklemekteyiz Golf 6 kullanıcıları kulübü olarak bilgi verirseniz çok sevineceğiz.. Teşekkür ederiz..

------------------------

Sayın Oğuzhan Yurtseven,

Fabrika su an ihracata calismakta. 1 haftaya kadar stoklarda olacaktır. Biz Teşekkür ederiz..

(Duymasınlar başka yerden sipariş ettiğimizi..)

• kardeşim resim olması önemli değil ürün aynı ürün (açıklamalar tamamen aynı), hemen sipariş etmekle akıllılık ettin yakında bu sitede yoğun taleple fiyatı arttırır.
    zaten beğenmezsek ne kaybederiz 25 tl
    üstelik vidalı, sıkıntı yaparsa sökeriz, ben montajlı yapılmasına karşıyım arabanın orjinal yerlerine pek dokunmamak gerekiyor.

anten işine soğuksun ama fuarda antenlı golfü görsen böyle düşünmezdin, fin anten arabaya farklı bir hava katıyor, izmirde yeni passatta aynı anteni gördüm inanılmaz seksi duruyordu.

quote:

Mesut abi bak sana uydum bununda resim yok bakacaz artık.. Sipariş ettim.. (Anten işinde uymam ama..)

Bu arada arabanın biraz bağırmasını istiyorum ne yapabiliriz eksoz dışında ama abartılı olsun istemiyorum tatlı bir ses istiyorum..

• şanslısın, sende ucuza alanlardan oldun:)

quote:

Orjinalden alıntı: alibekir

quote:

Orjinalden alıntı: mesut_19

bak buradan sipariş ettim, bakalım nasıl bişey gelecek
    havale ile ödeme toplam 28 verdim

http://www.teknosepet.com/?urun-detay_41057_VW_Golf_6_Egzoz_Ucu_Orjinal_Olculerde.html

quote:

mesut abi sen nerelerdesin ya.naapcaz biegzoz baslıgı ile bi anteni takamadık

bende sipariş ettim linki görüp imzamdaki arabam için...hadi bakalım hayırlısı...

• Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar. Donanım Haber birinci Ankara buluşmasını 7 Şubat'ta yapmıştık. Şimdi ikincisini düzenlemeye geldi sıra. Sizlerinde desteğiyle düzenleyelim diyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

7 Şubat'taki Ankara buluşmasının konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/mpage_1/key_/tm.htm

Yeni yapmayı düşündüğüm buluşmanın konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32341909/mpage_1/key_//tm.htm#32341909

Gelmek isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık.

Selamlar.

• İsterdimde Ehliyet sorunu var işte.. Ankara/Batıkentte Cumhuriyet var orda bi ortam yapılırdı aslında hafif yemekli falan ordanda başka yerlere geçilirdi falan.. Armada tarafları falan biraz sakat bana polis olasılığı var..

Optimumda olabilir mesela..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 22 Haziran 2009; 14:02:16 >
  • oyle deme mesut abi ilker abi de aldı ama farklı urun cıktı yinede guzrl bi egzoz ucuydu.almanya da bi tanıdık var babam gorustu egzoz ucu icin bakalım ne haber gelicek...bu arada bugun bauhaus taydım arac bakım icin biseyler aldım birde ne goriyim shark anten fiyatıda 8-10 tl idi.bi bak istersen guzel biseydi ama her renkte varmıydı bilmiyorum.istersen getirtirler.
    egzoz ucu gelenler resimleri biran once paylasabilirlermi..

quote:

kardeşim resim olması önemli değil ürün aynı ürün (açıklamalar tamamen aynı), hemen sipariş etmekle akıllılık ettin yakında bu sitede yoğun taleple fiyatı arttırır.
    üstelik vidalı, sıkıntı yaparsa sökeriz, ben montajlı yapılmasına karşıyım arabanın orjinal yerlerine pek dokunmamak gerekiyor.

anten işine soğuksun ama fuarda antenlı golfü görsen böyle düşünmezdin, fin anten arabaya farklı bir hava katıyor, izmirde yeni passatta aynı anteni gördüm inanılmaz seksi duruyordu.

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 22 Haziran 2009; 17:44:21 >

• Biran önce paylaşabilirler tabi.. Gelirse inşallah..
  • herkese selamlar

ilk ötv indiriminin başladığı ilk hafta sonu doğuşten vermiş olduğum 1.4 tsı hıgh. dsg aracı doğoş bana yetiştiremediği için alamadım. az önce doğuştaydım ve mecburiyetten yani devam eden ötv bizden kampayasından yaralanarak 1.4 tsı comfortline dsg ( candy white ) almış bulnuyorum. 47.800 fiyatı ile bir yandan içim buruk highline çok istiyodum ama bir yandan da %18 lik ötv olayından yararlandığım için seviniyorum.

çarşamba günü % 1 zam var araçlara ve ötv bizden kampayasının ne zamana kadar uzayacağı belli olmadığından şu an ellerinde highline olmadığından gelicek olan ilk aracın 29. hafta yani temmuzun 3 haftası olmasından bu zaman dilimindede ötv %27 olacağından son olarakta bu aracı 1 ağustosta 2010 olarak alacığımdan bunların hepsini üst üste koyunca yaklaşık bir 7.000 fark yapıcağından dolayı para tarafındn bakıldığı zaman doğru karar verdiğmi düşünüyorum.

araca park sensörünü 4 aydır beni beklettiği için sağolsun diyim allah bildiği gibi mi yapsın diyim doğuş takıcak bende hız sabitleyicisini taktırıcam ve araca doğuşta film yaptırıcam kapıları sökmeden 10 yıl garantili film yapıyorlar birde kapak jantlardan kurtulup güzel bir 17 jant takmak istiyorum belki o zaman biraz içimin burkluğu geçer şuraya bak araba alıyoruz mutlumuyuz değilmiyiz belli değil!

uzun zamandır takip ettiğim paylaşımlarınıza artık aktif olarak katılıcam tekrar merhaba arkadaşlar.

tavsiyeleirinize ve paylaşımlarınıza şimdiden teşekkür ederim...

• @ kmrlm
    ben geçen hafta altur'daydım. ellerinde 1.4 tsi 122 bg highline vardı showrooma koyacaklardı. bir görüşün isterseniz.
    hala satılmadıysa eğer sizde istiyorsanız belki sizi daha mutlu görebiliriz o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanahmet

@ kmrlm
    ben geçen hafta altur'daydım. ellerinde 1.4 tsi 122 bg highline vardı showrooma koyacaklardı. bir görüşün isterseniz.
    hala satılmadıysa eğer sizde istiyorsanız belki sizi daha mutlu görebiliriz o zaman.

aradım ama kapalıydı sevgili ercan dsg varmıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmrlm -- 22 Haziran 2009; 19:24:43 >
  • Hız sabitleyicisini kaça taktıracaksın? Bu arada hayırlısı neyse o olsun aracının fotolarıda bekleriz..
  • slm arkadaşım hayırlı olsun
    ben highline alırken sensörler olsun diye tutturmuştum o yüzden higline aldım, ama sensörden çok RCD 510 teyp favorim oldu, tek üzüntüm sizlerin bu teybi görememiş olması olur.
    ayrıca başka sunroof olan yokmu içinizde arkadaşlar, sanroof takıntısı bende var galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: kmrlm

herkese selamlar

ilk ötv indiriminin başladığı ilk hafta sonu doğuşten vermiş olduğum 1.4 tsı hıgh. dsg aracı doğoş bana yetiştiremediği için alamadım. az önce doğuştaydım ve mecburiyetten yani devam eden ötv bizden kampayasından yaralanarak 1.4 tsı comfortline dsg ( candy white ) almış bulnuyorum. 47.800 fiyatı ile bir yandan içim buruk highline çok istiyodum ama bir yandan da %18 lik ötv olayından yararlandığım için seviniyorum.

çarşamba günü % 1 zam var araçlara ve ötv bizden kampayasının ne zamana kadar uzayacağı belli olmadığından şu an ellerinde highline olmadığından gelicek olan ilk aracın 29. hafta yani temmuzun 3 haftası olmasından bu zaman dilimindede ötv %27 olacağından son olarakta bu aracı 1 ağustosta 2010 olarak alacığımdan bunların hepsini üst üste koyunca yaklaşık bir 7.000 fark yapıcağından dolayı para tarafındn bakıldığı zaman doğru karar verdiğmi düşünüyorum.

araca park sensörünü 4 aydır beni beklettiği için sağolsun diyim allah bildiği gibi mi yapsın diyim doğuş takıcak bende hız sabitleyicisini taktırıcam ve araca doğuşta film yaptırıcam kapıları sökmeden 10 yıl garantili film yapıyorlar birde kapak jantlardan kurtulup güzel bir 17 jant takmak istiyorum belki o zaman biraz içimin burkluğu geçer şuraya bak araba alıyoruz mutlumuyuz değilmiyiz belli değil!

uzun zamandır takip ettiğim paylaşımlarınıza artık aktif olarak katılıcam tekrar merhaba arkadaşlar.

tavsiyeleirinize ve paylaşımlarınıza şimdiden teşekkür ederim...

• quote:

Hız sabitleyicisini kaça taktıracaksın? Bu arada hayırlısı neyse o olsun aracının fotolarıda bekleriz..

teşekkür ederim sağol 300 gibi bir fiyat verdiler ama tam net değil neden net değiil dersen henüz golf VI ya hız sabitleyicisini takmamışlar golf 5 üzerinden fiyat verdiler. tam karar vermedim kobay olmuş gibi düşünmek istemiyorum galiba kendimi daha almadım her halde hafta sonu bi aksilik olmazsa ancak teslim alıcam tabi foto paylaşımı görselik adına çok önemli muhakkak eklerim tabii highline olsaydı seve seve eklerdim ama kısmet..

• yok o antenler adi anten, dışardan gören "bu ne lan" diyebilir :)
    quote:

oyle deme mesut abi ilker abi de aldı ama farklı urun cıktı yinede guzrl bi egzoz ucuydu.almanya da bi tanıdık var babam gorustu egzoz ucu icin bakalım ne haber gelicek...bu arada bugun bauhaus taydım arac bakım icin biseyler aldım birde ne goriyim shark anten fiyatıda 8-10 tl idi.bi bak istersen guzel biseydi ama her renkte varmıydı bilmiyorum.istersen getirtirler.
    egzoz ucu gelenler resimleri biran once paylasabilirlermi..

quote:

kardeşim resim olması önemli değil ürün aynı ürün (açıklamalar tamamen aynı), hemen sipariş etmekle akıllılık ettin yakında bu sitede yoğun taleple fiyatı arttırır.

quote:

• bence highline arac duruyorsa almanızı oneririm.highline alırsanız jant ve bicok aksesuar almaktan kurtulursunuz ve daha bircok guzel ozellik var.bence bi aracın otomatik olması aracın full olup olmadıgını belirlemez.ama bi cruise control celik jant gorsel park sensoru ve daha bicok ozellik...tabi manuel kullanmak sizin icin problem olmazsa..

quote:

Orjinalden alıntı: kmrlm

quote:

Orjinalden alıntı: ercanahmet

@ kmrlm

aradım ama kapalıydı sevgili ercan dsg varmıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 22 Haziran 2009; 19:48:56 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.