Şimdi Ara

golf 6 ve yeni jetta süspansiyon farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGÜN ARKADAŞIMIN YENİ ALDIĞI 1.2 TSİ JETTA YI TEST ETTİM. ARACIN SÜRÜŞÜ FENA DEĞİL KEYİFLİ AMA SÜSPANSİYONU GOLF 6 YA GÖRE SERT GELDİ BANA AYRICA PÜTÜRLÜ ASFALTTA İÇERİYE SES GOLF E NAZARAN FAZLA ALIYOR. ÖN GÖĞÜSTEN VE KAPI PLASTİKLAERİNDEN GELEN İNCE ZIRILTI ŞEKLİNDEKİ SESLER DE DİKKATİMİ ÇEKTİ. GOLF 6 DA İÇ MEKAN, SÜSPANSİYON VE YALITIM BANA GÖRE DAHA BAŞARILI. BU KONUDA BİLGİ VE DENEYİMİ OLAN ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM.

• Normal hocam.Golf 6 ile Jetta arasında fark var.JEttanın golfe üstün olduğu tek nokta tasarımı...
  • Bazıları hala jetta yı vw nin kaliteli ürünü zannediyor.
    Jetta vw ni bizlere bi kazığı hatta türklere attıgı bi kazık.
  • jettanın kalitesinin düşük olmasının tek sebebi meksika üretimi olması vw nin en büyük hatası ayıca
  • Maliyetler arttı firma fiyatı rekabetçi tutmak için kısıtlamak zorundaydı.

1)Kaliteden bir miktar ödün verildi.

2) Üretim nispeten ucuz olan meksikaya kaydırıldı.

Bariz olarak görülüyor ki yeni jetta vw'nin imajına çamur sıçrattı, makyajla biraz toplarlar inşallah
  • jetta bir golf türevi değil artık golf çöplüğü

bursada üretilen flüans bile bana bu meksika rezaletinden daha kaliteli geliyor.

autoshow fuarında inceledik bu ne kaltesizlik dedik yazdık çizdik.

hemen forumdaki bayilerden cevap geldi bize avrupa üretimi gelicek yok süspansiyonu farkılı mazlemesi farklı olucak dediler araç bayilere geldi değişen hiçbişey yok.

heryerinden bişeyler çalınmış araba aynen bayilere geldi.

bu arabayı almayı düşünenlere tavsiyem tipine aldanmayın test sürüşüne çıkın ve almayın.hele tdi+dsg kombinasyonu diye züğürt tesellilerine sakın aldanmayın.

dsg den ne kombinasyon olur ne bir cacık .serviste dsg den aylarca yatan mekatronik bekleyen olmadı komple şanzuman değişen araçları gidip bir görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 19 Şubat 2012; 0:46:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smnrgn

ARKADAŞLAR BUGÜN ARKADAŞIMIN YENİ ALDIĞI 1.2 TSİ JETTA YI TEST ETTİM. ARACIN SÜRÜŞÜ FENA DEĞİL KEYİFLİ AMA SÜSPANSİYONU GOLF 6 YA GÖRE SERT GELDİ BANA AYRICA PÜTÜRLÜ ASFALTTA İÇERİYE SES GOLF E NAZARAN FAZLA ALIYOR. ÖN GÖĞÜSTEN VE KAPI PLASTİKLAERİNDEN GELEN İNCE ZIRILTI ŞEKLİNDEKİ SESLER DE DİKKATİMİ ÇEKTİ. GOLF 6 DA İÇ MEKAN, SÜSPANSİYON VE YALITIM BANA GÖRE DAHA BAŞARILI. BU KONUDA BİLGİ VE DENEYİMİ OLAN ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM.

Bu yorumundan sonra ben acaba başka bi araç mı kullanıyorum dedim. Dostum 3 yıl golf kullandım şimdide yeni jettam var sen neyle neyi kıyaslıyorsun kesinlikle golfe göre konforu daha iyi ve izalosyon olsun trim sesi olsun bunlar yok ben böyle bişey görmedimde duymadımda. Nedense kullanıcılardan çok 5dk arabayı test edenler daha çok şikayetçi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.