Şimdi Ara

Golf 7 1.2 TSI Comfortline mı Astra 1.3 CDTI Enjoy mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Jetta 1.2 tsi kullanıcısıyım. Aracım 18000 km de. 41 km hız ort. ile genel ortalamam 6,4 litredir. Golf jettadan az yakar. Şehir içi 7,5 litreyi geçeceğine imkan vermiyorum. Şehir dışı ise sakin kullanımla 4,5 - 5 litre yakıt tüketir.
  • Ben bu ikisi arasında golf ün yüzüne bakmam. golf haksız bir üne sahip benim gözümde. küçücük öyle c sınıfı araç mı olur. Astra heryönden kesinlikle öne çıkar. 1.3 motoru da, rallilere katılmayacaksanız hiç dert etmenize gerek yok. zaten emin olun kimse golfte 0 dan 100 km hıza 10.2 sn de çıkmaz. herkes nasıl ekonomi yaparım derdinde. Ben piyasa araçları arasında Astra gibi yakışıklı bir araç da görmedim. Bide golfün 1.2 olduğuna aldanmayın. bir çok 1.6 atmosferikten daha performanslı olduğundan ve de bu performansı su ile sağlamadığından atmosferiklerden daha fazla yakar. Astra al keyfine bak. benzin, tasarruf derdi ile uğraşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturalman3 -- 13 Haziran 2013; 13:22:14 >
  • Ben astra j 1.3 enjoy kullanıyorum.Donanım olarak dopdolu bi versiyon.şehir dışı 4.5-5 litre arası.şehir içi performanslı kullanım 6.5 i geçmedi hiç.yani 7 li rakam hiç görmedim.benzinliğe ayda bi kez gidiyorum.full depo 1200 km gittim.yol sesi felan duymuyorum.süspansiyon muhteşem.Birde otomatik olaymış 10 yıl binerdim.

GOlf hakkında yorum yapamayacağım ama aynı fiyata opel özelliklerinde ve dizel olan golf 60 küsür liraydı.11-12 bin vw adına vermek istiyorsanız tercih sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımları Eşit Var sayarsak Golf'ün İkinci El piyasası tutulurluğu sanki 1 tık daha iyi Astraya nazaran.
    MTV olayındada emsaller,biri 1.2 diğeri 1.3,
    Astranın Karma ortalama 4.7 lt iken, golf 5.7 lt. civarı bu değerler sürüş-iklim-hava-yol şartlarına göre değişebilmekte,dizelin verilerini yakalmak kolay iken benzinli bir araçda fabrika verisini yakalamak biraz daha zor oluyor.

Bugün itibari ile Benzin 4.72 TL. 4.72*5.7=26.904.
    Mazot 4.23 TL. 4.23*4.7=19.881.

gibi bir tutar karşımıza geliyor. her 100 km'de takribi olarak.
    Donanım ve diğer Şartları göz önünde bulundurularak şeçim yapılmalı ASTRA 1 adım önde Şahsıma göre.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.