Şimdi Ara

Golf 7 18' jant yakıta etkisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
31.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu şekliyle bu araç 67'ye geliyor, 68,900chighline ile arasında özellik olarak çok fazla bir fark yok,

%65 karartılmış arka ve arka yan camlar.........................geç
    USB-in müzik çalar bağlantısı.........................................geç para tuzağı
    17 'Dijon' alüminyum alaşımlı jantlar..............................durban yerine hadi olsun diyelim vazgeçelim 18 inçten 480 tl
    Orjinal ebatta alüminyum alaşım jantlı yedek lastik.........geç
    Bi-Xenon 'Basic' ön farlar...............................................2800 tl
    Bluetooth'lu mobil telefon hazırlığı.................................. eh işte
    (Coming-Leaving Home.................................................geç
    Hız sabitleyici................................................................1.270 TL sürüş konfor paketi
    Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası................................geç
    Otomatik yanan kısa farlar.............................................geç
    Park mesafe sensörleri..................................................1.270 TL sürüş konfor paketi
    Yağmur Sensörü............................................................geç
    Composition Media.......................................................geç

highline alırsam
    sonuçta highline 68.900- comfortline 62.900=6000 fark
    benim istediğim donanımların fiyatı= 480 dijon +2800 xenon +1270 sürüş paketi = 4500 civarı diğerlri gereksiz, tamam hepsinin fiyatı var ama 1500 tl gibi parayı gereksiz şeylere vermiş olacağım sırf xenon almak için artı 18 inç yerine daha kötü görünen bir jant almak zorunda kalacağım,

şu anki verdiğim sipariş durban jant 1590+ sürüş paketi 1270+ metalik renk 800 =3660

yani şu anki aldığım şekliyle 3000 tl daha verip 17 jant ile alırsam tamam

yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal,highline üstüne birde durban jant ekletirsem fiyat çok abartılı oluyor benim için

• Hocam 18 jant yerine bi-xenon almalısın. Jant 16" kalsın 17 bile alma. 18" sonradan da taktırırsın. Bi-xenon taktıramazsın ama ;) sürüş konfor paketi, metalik boya, bi-xenon ve composition media eklet tamamdır. Işık görüş paketini geçtik hadi. 18" jantta daha sonra istediğin model taktırırsın ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Hocam 18 jant yerine bi-xenon almalısın. Jant 16" kalsın 17 bile alma. 18" sonradan da taktırırsın. Bi-xenon taktıramazsın ama ;) sürüş konfor paketi, metalik boya, bi-xenon ve composition media eklet tamamdır. Işık görüş paketini geçtik hadi. 18" jantta daha sonra istediğin model taktırırsın ;)

bu dediğin şekliyle tek tek alırsam daha pahalıya geliyor highline alırsam daha uygun ,bu hafta sonu birde xenon far ekletebilirim comforta veya highline'a durban , fiyatları hesaplatıp ona göre karar vereceğim, daha modele zam gelecek marta kadar euro artacak vs kendimide çok fazla sıkıştırmak istemiyorum, teşekkürler yardımlar için
  • Şehirdışı yakıt tüketimim : 5,8 Litre
    Şehiriçi yakıt tüketimim : 7,8 Litre

18 Durban jant ; önceki aracım civic 2011 16 jantdan daha konforlu.
    Arabaya dururken veya yavaş yavaş giderken yandan bakmak pahabiçilemez.
     Golf 7 18' jant yakıta etkisi?
  •  Golf 7 18' jant yakıta etkisi? Şu 17 inçlik bana hepsinden güzel geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Golf 7 18' jant yakıta etkisi? Şu 17 inçlik bana hepsinden güzel geliyor.

zevk meselesi, bana göre sıradan bir jant, tabi siyah renk ve bazı renkler jantlarla çok güzel duruyor, bana göre üstteki resimdeki kırmızı golf'te durban jantlar hiç güzel durmamış, bence en güzel lansman rengi olan kurşun grisi ve katalog rengi olan pasifik mavi ve tabiki sihayta hoş duruyor

• quote:

Hocam 18 jant yerine bi-xenon almalısın. Jant 16" kalsın 17 bile alma. 18" sonradan da taktırırsın. Bi-xenon taktıramazsın ama ;) sürüş konfor paketi, metalik boya, bi-xenon ve composition media eklet tamamdır. Işık görüş paketini geçtik hadi. 18" jantta daha sonra istediğin model taktırırsın ;)

highline alırım bu şekilde xenon far satın almaya gerek yok diyordum ama highline üzerindeki sadece xenonmuş led gündüz farları gene yok ,ledleride ayrı isteriz dedi 1000 tl gibi bir fiyata,adamlar utanmasa camları söküp ayrı satacakl

• quote:

Orijinalden alıntı: zultaran

quote:

highline alırım bu şekilde xenon far satın almaya gerek yok diyordum ama highline üzerindeki sadece xenonmuş led gündüz farları gene yok ,ledleride ayrı isteriz dedi 1000 tl gibi bir fiyata,adamlar utanmasa camları söküp ayrı satacakl

Evet led yok, basic bi-xenon var :) Ama o bile güzel bence :)

• 18 inç durban jant golf için ücreti nedir bilgisi olan varmy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irrasyonel

18 inç durban jant golf için ücreti nedir bilgisi olan varmy

Arabanın donanımına göre değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

comfortline 1.2 dsg almak istiyorum. bu donanım paketindeki fiyat nedir bilginiz varmı?
  • quote:

quote:

quote:

comfortline 1.2 dsg almak istiyorum. bu donanım paketindeki fiyat nedir bilginiz varmı?

Durban+spor şasi 2571tl geliyor. Ekstra olarak yer tasarruflu stepne de almanız gerekiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Durban+spor şasi 2571tl geliyor. Ekstra olarak yer tasarruflu stepne de almanız gerekiyor

spor şase nedir ve görüntüde fark yaratır mı veya sürüşe ne gibi etkileri olur? ve yer tasaruflu stepnenin ücreti nedir bilginiz var mı?
    cevaplarınız için çok teşekkür ederim bu arada.

• 18 jant alındığında spor şasi veya adaptif şasi alınması zorunlu. 1.2 motorla adaptif alınamaz. Mecbur spor şasi alınması gerekir. Standart halinden 15mm daha alçaktır
    Yer tasarruflu stepne bendeki listede 119 lira civarı gözüküyor ama az da olsa zam gelmiş olabilir ocak ayı listesi çünkü bu sanırım

• quote:

18 jant alındığında spor şasi veya adaptif şasi alınması zorunlu. 1.2 motorla adaptif alınamaz. Mecbur spor şasi alınması gerekir. Standart halinden 15mm daha alçaktır
    Yer tasarruflu stepne bendeki listede 119 lira civarı gözüküyor ama az da olsa zam gelmiş olabilir ocak ayı listesi çünkü bu sanırım

cevaplarınız için teşekkür ederim. elinizde listenin linki varsa yollayabilme imkanınız var mı acaba?
    bir de spor şasenin avantajlarını dezavantajlarını söyler misiniz?
    ayrıca 18 jant almamı önerirmisiniz?
  • quote:

quote:

18 jant alındığında spor şasi veya adaptif şasi alınması zorunlu. 1.2 motorla adaptif alınamaz. Mecbur spor şasi alınması gerekir. Standart halinden 15mm daha alçaktır

cevaplarınız için teşekkür ederim. elinizde listenin linki varsa yollayabilme imkanınız var mı acaba?

Biraz daha sert ama daha iyi yol tutar. 18 jant görünüş olarak daha iyi ama yakıt tüketimine olumsuz etkisi var. Fabrikasyon olarak gelen kastiklerinden hiç memnun değilim

• quote:

quote:

quote:

Biraz daha sert ama daha iyi yol tutar. 18 jant görünüş olarak daha iyi ama yakıt tüketimine olumsuz etkisi var. Fabrikasyon olarak gelen kastiklerinden hiç memnun değilim

görüntü olarak arabaya bambaşka bir hava katıyor ama. sizce tüm dezavantajlarına rağmen değer mi yoksa 17 inç mi tercih edilmeli?

• quote:

quote:

quote:

quote:

görüntü olarak arabaya bambaşka bir hava katıyor ama. sizce tüm dezavantajlarına rağmen değer mi yoksa 17 inç mi tercih edilmeli?

Ben gayet memnunum iyiki almışım

• Bana 17" lik jantlar çok daha güzel gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Jacket

Bana 17" lik jantlar çok daha güzel gözüküyor.

İşte bu yüzden insanlar birbirlerinden farklı. Bana da 17 dijonlar güzel geliyor ama 18 ler daha güzel:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.