Şimdi Ara

Golf 7 18' jant yakıta etkisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
31.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle 18 tercih edilmeli. Tabi spor şasiyle beraber. Bence adaptif şasi pahalı ve çok gerekli olmayan bir opsiyon. Dağlar kadar fark da oluşturmuyor zaten.

Yukarıdaki kırmızıda durban jantlar çok güzel durmuş bence. Golf genel olarak tipsiz bir araç olmasına rağmen agresif ve klas bir duruş katmış araca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Kesinlikle 18 tercih edilmeli. Tabi spor şasiyle beraber. Bence adaptif şasi pahalı ve çok gerekli olmayan bir opsiyon. Dağlar kadar fark da oluşturmuyor zaten.

Yukarıdaki kırmızıda durban jantlar çok güzel durmuş bence. Golf genel olarak tipsiz bir araç olmasına rağmen agresif ve klas bir duruş katmış araca.

Adaptif şasi sporta getirildiğindefarkı hissedersiniz. Alıp devamlı normal de kullanılcaksa tabiki gereksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Life Jacket

Bana 17" lik jantlar çok daha güzel gözüküyor.

İşte bu yüzden insanlar birbirlerinden farklı. Bana da 17 dijonlar güzel geliyor ama 18 ler daha güzel:)

Evet, birine hoş gelen birine gereksiz geliyor. Hatta benim için 16" lik dover jantlar bile güzel :)
  • Bu bezemelere 16-17 jant bile fazla siz 18 diyorsunuz bence değmez.
  • tr'nin bezemelerinde 195 65 15 en iyisi gerisi fasa fiso görünüm mü önemli benim rahatım mı ? 18 19 jant ile ya taşa kaldırma bir yerlere sürter jantı tarumar edersiniz ya çukura girer yürüyen aksamı lastiği yersiniz yada lastik eskidi mi yüksek enayi paralaları ödersiniz.
    15 jant her türlü konuda kese dostudur,15 hadi en fazla 16 jant yeter üstü tr yollarını aşar.
  • extrem_015 kullanıcısına yanıt
    205/55/16 91V yetiyor. Bizim yollar için 60yanak iyidir. 1200km yolun 200km'si için 40-45yanak gerikiyor:)) eski arabam honda civic vtec2 185/70/14 ebat lastik vardı:)) zaten 184hp yeni 3serisi bmw lerin bazılarında 60yanak lastik var.

• Bende aynısını dedim zaten tekrar olmuş bu yazdıklarınız
  • extrem_015 kullanıcısına yanıt
    Hocanın demesi başka:))

• İlk yazan ben olduğuma göre hocada ben oluyorum,siz tekrar eden öğrenci oluyorsunuz
  • Beyler bayanlar ben 2013 140lık tsi'ı yeni aldım 17 inch var şu an 18 koymak için spor şasi şart mıdır orjinal süspansiyonla yol tutuşta fayda sağlanmaz mı? görüntüde önemli bir fark yaratıyor mu spor süspansiyon olmaması? teşekkürler ilgilenenlere şimdiden acil karar verip eyleme geçmem lazım kış iyice bastırmadan çünkü zaten lastik değişecek üzerindek karda hiç yürümez zaten su an bile yerinde sayıyor bol bol.
  • TuRGaYCa T kullanıcısına yanıt
    hocam bişey soracagim, şimdi bizde kismetse hafta sonu 2013 golf7 kirmizi alacagiz. 1.2tsi sizinki ne tam olarak? bizim motoru zorlar mi 18 inc jantlar ? gerçekten cok güzel gözüküyo.. ve fiyat olarak bir yil gecmiş gerçi ama ortalamasi nedir biliyosaniz söylerseniz cok sevinirim..

sevgiler
  • Benim 1.2 Tsi'da yarım litre fark etti

Golf 7 18' jant yakıta etkisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Benim 1.2 Tsi'da yarım litre fark etti

hocam seninki 1.2 mi? senin yaylarda baya aşagida.. yani ilk arabam olacak ve sadece jant düşünüyorum. 2013 Golf 1.2 TSI Midline Plus 18 inc takarsak bi sikinti olur mu? bazilari motorü kücük sikinti olabilir diye okudum da...

• quote:

Orijinalden alıntı: clyme

quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Benim 1.2 Tsi'da yarım litre fark etti

hocam seninki 1.2 mi? senin yaylarda baya aşagida.. yani ilk arabam olacak ve sadece jant düşünüyorum. 2013 Golf 1.2 TSI Midline Plus 18 inc takarsak bi sikinti olur mu? bazilari motorü kücük sikinti olabilir diye okudum da...

1.2 evet

Motoru küçük diyenin dünyası küçük

/>

• Negatiwe kullanıcısına yanıt
    cok iyi gözüküyo ya... güle güle kullanin.. şu cam tavanlar da süper duruyo.. ama şuan alacagim ikinci el olacagi icin cam tavani yok belki bir daha ki arabam da inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: clyme

cok iyi gözüküyo ya... güle güle kullanin.. şu cam tavanlar da süper duruyo.. ama şuan alacagim ikinci el olacagi icin cam tavani yok belki bir daha ki arabam da inşallah..

Allah gönlünüze göre versin, hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde sürüşler.
    teşekkürler hocam hepimize kazasiz belasiz sürüşler... sevgiler
    teşekkürler hocam hepimize kazasiz belasiz sürüşler... sevgiler
  • clyme kullanıcısına yanıt
    17 jant ile 18 jant arasında çok bir fark yok.
    ikisinin tabanıda aynı genişlikte. Ağırlıklarıda yakın.
    ikisininde konfora katkısı zayıf.

1,2 motorlu hem golf hemde leon kullandım. Oldukça yeterli ve güçlü bir motor.
    Benim aracım 1,4 140 beygir , gazı köklediğinizde ön taraf aşırı güç karşısında dengesiz hareketler yapabiliyor.
    105 beygir dizel yada benzinli Golflerde ön tekerlekler daha oturaklı davranıyor.

Kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun.

Sıfır dsg 1,2 comfortline , eklentisiz 65,000 tl olarak biliyorum
  • Araca spor suspansiyon takmadan sadece durban 18 jant taksak ne gibi zarari olur ? Bence bu spor suspansiyon takma mecburiyeti yine vw nin para kazanma hirsindan geliyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.