Şimdi Ara

Golf 7.5 almak ne kadar mantıklı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aga arabayı beğendim. Güzel bir alternatif sunmuş arkadaş. Bi değerlendirilmeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni kasası çıkmış arabayı önermişler dedim diye şikayet edip mesaj sildiriyorlar. Hakikaten şu vag fanboyları hiç iyi durumda değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Usta sende hergün bin bik bik aynı şeyleri yazıp duruyon bıkmadan usanmadan

200 bin parası olan adam akıllıdır merak etme

• cnyttt kullanıcısına yanıt
    Ne dememi isterdiniz paşam? Donanımsız, yeni kasası çıkmış, saatli bomba gibi ne zaman patlayacağı belli olmayan şanzımanlı araca 200 bin TL'yi gönül rahatlığı ile verebilirsiniz mi yazaydım?

• Belki 10 senedir ayni terane, şu yıldan itibaren dsg sorunu giderildi artik yaşanmıyor. :) he birde kullanmayı bilmeyenler var yerseniz.

Dsg yi çok hassas düzgün kullananında kullanmayanında arıza yaşadığına şahit oldum. Sıfır araçlarda bile yaşayanlar var, şu yıl düzeldi felan kimse kendisini kandırmasın. Nasıl dikkatli kullanırsanız kullanın bozulacaksa engel olamazsınız.

Dsg'li araç alıyorsanız acaba ne zaman bozulacak diye aklınızın bir kenarında şüphe taşıyacaksanız, artık şansınıza kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Ne dememi isterdiniz paşam? Donanımsız, yeni kasası çıkmış, saatli bomba gibi ne zaman patlayacağı belli olmayan şanzımanlı araca 200 bin TL'yi gönül rahatlığı ile verebilirsiniz mi yazaydım?
    Yukarıda beyinsis nickli fanboy arkadaş ambiyans aydınlatma ve arka kol dayamayı donanımdan sayarak comfortline'a yeterli diyerek noktayı koydu zaten. Kendinizi yormayın, tavsiye etmem.

Yorumlarınızı yine yapın ama hakaret etmeyin, ben de Golf önermediğimi belirttim ama sizin gibi agresif bir dil kullanmadım. Ben honda alanlara aptalın önde gidenleri alayı apaçi desem hoş mu olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Yorumlarınızı yine yapın ama hakaret etmeyin, ben de Golf önermediğimi belirttim ama sizin gibi agresif bir dil kullanmadım. Ben honda alanlara aptalın önde gidenleri alayı apaçi desem hoş mu olur?
    Nerede kime hakaret ettiğimi gösterebilir misiniz?

Gösteremem, sitem ettiğinizden belliki silinmiş. Demekki foruma uygun olmayan şeyler yazıyorsunuz ki siliniyor. Bakın bizim mesajlarımız önermesekte siliniyor mu? Silinmiyor çünkü kimseye hakaret etmiyoruz.

Bir mesaj vardı yukarıda akıl tutulması gibi bir şeyler yazıyordu silinen mesaj oydu büyük ihtimal, siz önce kendinize çeki düzen verin söylediklerinize dikkat edin ve daha fazla cevap yazmayın. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İstediğin yere şikayet edebilirsin benim gönlüm ferah kimseye tercihlerinden veya önerilerinden ötürü hakaret etmedim Adam akıllı önerimi yaptım eleştirimi yaptım şimdi dramatize etmeye çalışmayın.

Ben ne dediğini anlıyorum, silinen mesajın üstünden laf ebeliği yapmaya çalışıyorsun. Madem ters bir şey söylemedin mesajın neden silinsin? Bu adamlar forumda VAG lobisi kurup parasıyla adminlere diğer markaları savunanları mı banlatıyorlar?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.