Şimdi Ara

Golf 7.5 almak ne kadar mantıklı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 bin bantlarında araba arayışı içerisindeyiz. Honda civic - Seat leon Wosvagen golf - Peugeot 2008 araçlarına baktım. İçime Sinen golf 1.5 tsi comfortline dsg oldu. Siz yerimde olsanız ne yaparsınız araç sıfır ve otomatik olacak. Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer seçenekler arasında en mantıklısı Golf, alınır elbette. 2008 de fena değil ama fiyatı çok yükseldi bence o kadar hak etmiyor
  • Golf 8 çıkmışken ben 7.5 almazdım, mis gibi grandland varken ne bakıcam diğerlerine.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Hocam birde sizden duyayım dedim bana da en mantıklısı o geldi de

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Yani hiç aklımda olmayan bir araç. Araştıracağım çok tşk

• kirei kullanıcısına yanıt
    Saydıklarınızdan daha geniş ve kaliteli bir araç, kesinlikle düşünmelisiniz.

• Bir Golf sahibi olarak tabiki öneririm. Ancak Mümkünse Highline al sonra pişman olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla alınır hatta gayette mantıklı. 2008’le civic kalite ve verimlilik olarak Golf’ün çok gerisinde.

200 bin bana göre çok para benim beklentim maksimum; kalite, konfor, güvenlik, verimlilik ve donanım(vs),
    minimumda değer kaybı ve yakıt tüketimi olduğu için karşıma tek seçenek geliyor Golf.

• atilim85 kullanıcısına yanıt
    Hocam imkanlar hatta cam tavan sız 1.5 tsi comfortline yetiyor. Işık ve sürüş paketli mavi renkli. O bile bana baya baya iyi geldi.

• Bende de 7.5 golf var

Genel hatlarıyla ortalama, belki bir tık üstü bir araç bu sınıfta. Özellikle sürüş zevki tarafında çok aşırı beklentilere girmeyin derim. Saydıklarıniz arasında genel kalite hissi olarak iyidir

Ben Audi'den geçtim ve aradaki kalite farkını hissettim Golf'e geçince, bu grubun en alt kalite markası olarak o parayı Leon'a özellikle vermeyin derim. Alternatif olarak bir arkadaşın önerdiği gibi Opel Grandland'a da bakın veya dediğiniz gibi 2008'e, içinize sinen sadece Golf ise alın geçin

Ben aynı durumda 2008 veya Grandland alırdım açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: kirei

Hocam imkanlar hatta cam tavan sız 1.5 tsi comfortline yetiyor. Işık ve sürüş paketli mavi renkli. O bile bana baya baya iyi geldi.
    Sıfır mı bu araç
  • İcinize siniyorsa alin ama 8 cikmisken bana cok mantikli gelmedi. Tabi ki o paraya anca 1.0tsi yeni kasa olur ancak 7.5 'a gore daha dolu oldugunu ogrendik incelemelerden. Bir de alacaginiz markanin yazilisini ogrenin:)

• Bu araçlar arasından en mantıklısı golf. Sıfır highline alamıyorsanız 10-20 bin km de ikinci el temiz alın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: kirei

Comfort yeterli. Otomatik klima, alakantra koltuk, ambiyans aydınlatma, arka kol dayama.

• 200 bine halojen farlı, cam tavansız araba mı alınır... Bu arada ışık ve sürüş paketinde neredeyse hiç bir şey yok.

• Daha fazla standart özellik: Tüm Golf otomobillere multimedya sistemi ve LED arka lambalar. Tüm Golf modelleri artık standart olarak multimedya sistemi ve LED arka lambalar ile gelecek. Yeni Composition Colour multimedya sistemi Trendline giriş seviyesinden itibaren sunulacak. Comfortline donanım seviyesinden itibaren Ön Bölge Asistanı, Şehiriçi Acil Fren ve Yaya Tespit sistemleri de standart olarak gelecek. Golf Highline, Golf GTD ve Golf GTI modelleri ise standart LED farlara sahip. Volkswagen Mallorca’daki basına özel sürüş testi etkinliğinde yeni Golf için dört farklı model ve iki farklı kaporta versiyonunu tanıttı. Etkinlikte Highline (özel donanım seviyesi) ve Golf GTD (GTI stilinde sportif dizel modeller) için klasik hatchback ve esnek Variant kaporta versiyonları yer aldı. Ek olarak, Golf GTI da tanıtılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf eskimiş olmasına rağmen hala çoğu yeni kasadan iyi bir araç. 2008 düşünmezdim ama grandland ve 3008 alternatif olabilir. Sıfır km 308 de güzel bir alternatif. Ama golfte karar kıldıysanız mk7.5 mantıklı seçenek 200 bin tl altında.

• Hepsinin kimi yönlerden avantajı var, 2008'in yüzü çok yeni. Listede en son alınacak araç Leon olur bu paralara

Golf'un de kasası yeni değişecek ama radikal değişiklik olmayacak zaten

İçinize golf sinmiş onu alın, biri de çıkıp performansla işim yok, bagaj ve konfor ihtiyacım var, çift kavrama olmasın, uzun ömürlü olsun vs derse Civic der ve yine mantıklı olur

Özetle hocam beklentinize uyan ve içinize sinen neyse onu alın

• Full paket sunroff lu ledli sıfır civic al geç.6 7 sene kafan ağrımadan binersin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.