Memurun hukuki olmayan denetleme cezasına karşı dava
|
Ağır Darboğaz Yaşıyorum
Dün itibariyle sipariş ettiğim RTX 3060 Ti ekran kartı geldi. İşlemcim Ryzen 3 1200. Aynı oyun ve ayarlarda 3060 kullanan arkadaşım benden 40-50 fps fazla alıyor. Ekran kartı kullanımı hiç yüzde 60 ı geçmiyor neredeyse. İşlemci kullanımım yüzde 60 larda geziyor ama yine de ekran kartı bir türlü 90 kullanımlara çıkmıyor. İşlemcilerden hiç anlamıyorum karta göre baştan sistem dizebilirim. Bu 3060 Ti i yeterince besleyecek işlemci sizce hangisi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Selam arkadaşlar 1 hafta önce Gibir netten internet başvurusunda bulundum. Telekom ekipleri gelip kablo bırakıp gittiler kurulum yapılmadı. Ekip yetkililerine ısrar etsem de dinlemediler kurulum yapmadan gittiler. Ben önce elektrikçi çağırayım dedim. Ne yazık ki bu kablo bağlantısını yaptıracak bir elektrikçi dahi bulamadım. 6-7 tane elektrkçi gezdim ve hiçbiri de biz yapamayız dediler. Mecburen ben deneyim dedim biraz araştırma yapıp şunları denedim.
1-) Önce evdeki internet prizini söktüm arkasında mavi beyaz renk kablo vardı.
2-) Ankastreye baktım 3 adet mavi beyaz kablo çifti gördüm.
3-) Beyazı beyaza maviyi de ttnetin bıraktığı renkli uca bağlamayı denedim
4-) 3 farklı kombinasyonda 2 sinde modemde belirti yokken 1 inde dsl ışığı yanıp yanıp söndü.
5-) Dsl ışığı sürekli yanmadığı için modem kurulumunu yapamadım.
Şimdi buna göre ben
1-) Kablo bağlantısını yanlış yapmış olabilir miyim? ( Yani diğer 2 denemede ışık yokken bunda dsl ışığının yanıp yanıp sönmesi doğru kabloyu bulduğum anlamına gelir mi?
2-) Eğer doğru bağladıysam ışığın yanıp yanıp sönmesinin sebebi ne olabilir?
Evet sorum bu arkadaşlar. Mesela altyapı sorgulama ekranında adresinize tanımlanmış maksimum hızı daha yüksek paketler seçtiğiniz zaman alabiliyor musunuz? Kısaca bu altyapı sorgu bilgilerinin güvenirliği nedir? Orada yazan hızın üstünü almak mümkün müdür?
100 Mbps Alır mıyım?
2 yıl önce yeni yapılan bir binaya taşındım ve altyapı ads dahil yoktu. Eski saha kabini olmasına rağmen adsl de port yoktu sanırım abonelik vermediler. 2 ay önce tip 7 kabin konuldu ve binaya da bakır kablo çekildi. Yolun karşısında da tip 23 kabin var. Alt yapı sorgulayınca tip 23 olan mahalle aktif görünüyor. Bizim kabin hala aktif edilmedi. Balkonumdan çektiğim resimdir. Kabine en yakın binadayım umarım 100 mbit leri görebilirim. Bir de bu kabinin ne zaman aktif olacağıyla ilgili net bilgiyi kimden alabilirim? İlçedeyim ve ilçe müdürlüğü kesin birşey diyemiyor. İl müdürlüklerinde bunu takip eden birimler var mıdır?
|
Kasko ve Cam Değişimi Yardım
|
Vps Server Tavsiyesi
|
Singapurda İnternet Hızı ve Fiyatı
Türk Telekom Alt Yapı Sorgulama Doğru mu?
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 553
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 26.172 (Bu ay: 383)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 431 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar