Bildirim
Singapurda İnternet Hızı ve Fiyatı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Belki yetkili birileri görür de utanırlar -
Ben de videoyu 480p izledim... -
Singaore dediğin bizim bir şehir kadar.
Coğrafya ve nüfus olarak bize daha yakın ülkelerle karşılaştırmak lazım.
Ya da afrika ülkeleri ile
Şu an üstümüzde olan afrika ülkeleri var
www.speedtest.net/global-index#fixed -
-
Aylarca saha dolabı beklersiniz bir daha. -
Sizde süperbox yok muydu? -
Singapur, Hong Kong gibi yerlerin öyle bir avantajı var. Her binanın altına bir VDSL kartı koysan, o bütün binaya VDSL ile bile 100 Mbit verebiliyorsun. 10 sene önce öyle kullanıyorlardı, artık fibere geçmişler. :D Bu açıdan şanslılar.
Ancak bizimle olan kısım biraz farklı bir durum. Öyle sıkışık şehirleşme ve yapılaşma olan yerde bile biz altyapı sorunları çekebiliyoruz. Çünkü burada olay öncelikle mantalite. Kullanıcılar hızlı İnternet erişimi talep etmeli. Bu konuda operatörlerde yeterli baskıyı oluşturabilmeli. Operatörler de o niyete girebilmeli ve aralarında o rekabet şartları oluşabilmeli. Turk Telekom düşük yükleme hızı verdiği için batmasın diye SuperBox'ın yükleme hızı kısıtlanmamalı hani. Bu kısım düzeltildikten sonra zaten ekonomik şartlar vs. engellere rağmen bile bundan daha iyi bir altyapı kurulabileceğine eminim. -
dolap yıkılmış olsa aylarca beklemeye gerek yok belediye başkanı tekrar il müdürlüğüne göndersem yeterli gelir geçen gönderdim gitmiş allah belası turk telekom altyapı yeterli demiş kasaba yarısı 16 MBps ile 24 MBps diğer kısım 8 ile 2 arasında ben oraya bir yer de kalıyorum bizim burada köyler de boş durun bir dunya fiber dolap var !!! -
-
Ele geçen ilk çıkma dolabı takacaklarına eminim. -
yok hocam köylerde boşta durun bir dunya bakır kablosu çalınmış fiber dolap var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 29 Ağustos 2019; 1:11:49 > -
Normal hocam, orada da sonuçta bir kişi de olsa kullanan olur diye yapılmak zorunda hani. Dolap olsa da içinde yüzlerce kart olmuyor sonuçta onların. Tek VDSL kart ile bütün köye iyi bir bağlantı verebiliyorsa iyi. -
fiber kablo duruyor bakır kablolar çalmış nasıl kullansınlar tekrar bakır kablo çekilmiyor boşta duruyor hocam adam turk telekom direğini kesip kış aylarında odun niyetine yakıyorlar bakır kabloyu da yakıp satıyorlar -
İstanbula kadar turknet sistemleri ile TT şebekesi üzerinden taşınıyor, ... . -
10/5 alıyorum aylık 110 tl geliyor veya 106 tl geliyor bana yetmiyor 100 MBps olsa -
geçen abone olacaktım baktım fiyatlara zam yaptılar iptal verdim 76 tl olmuş turknet de iyi zam yaptı ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom fiber kablo koptu
- türk telekom wan bağlantısı kesildi
- türk telekom dilekçe örneği
- no wan ip warning hatası
- binada internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- turkcell abone sayısı
- internetim çok yavaş
- türk telekom port açma ücreti
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- hat takılı ama şebeke yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X