Şimdi Ara

D&R internet ve mağaza fiyat farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar açlık oyunlarının son kitabını almak istiyorum sitesine girdim d&r nin fiyatı 14.99, ama mağazasına gittiğim zaman 20 tl etiketi var ? acaba netten alıp mağzadan teslim alma durumum varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

D&R İnternet ve Mağaza Fiyat Farkı

D&R internet ve mağaza fiyatları genellikle aynıdır. Ancak bazı durumlarda, indirimler veya özel promosyonlar nedeniyle fiyat farklılıkları olabilir. Güncel fiyatları en doğru şekilde öğrenmek için D&R'ın resmi web sitesini veya mağazalarını ziyaret etmeni öneririz.

D&R Mağazadan Teslim Alma

D&R, mağazadan teslim alma seçeneği sunuyor. Bu sayede, internet üzerinden satın aldığın ürünleri en yakın D&R mağazasından teslim alabilirsin. Mağazadan teslim alma seçeneği, kargo beklemek istemeyen veya ürünleri hemen almak isteyen müşteriler için uygun bir seçenektir.

D&R mağazalarından teslim almak için şu adımları takip edebilirsin:

• D&R'ın web sitesinden veya mobil uygulamasından alışverişini gerçekleştir.
    • Teslimat seçeneği olarak "Mağazadan Teslim"i seç.
    • En yakın D&R mağazasını seç.
    • Siparişin hazır olduğunda, D&R'dan bir mesaj alacaksın.
    • Mesajdaki bağlantıya tıklayarak siparişini takip edebilir ve mağazadan teslim alabilirsin.

Mağazadan teslim alma hizmeti, genellikle ücretsizdir. Ancak bazı durumlarda, kargo ücreti alınabilir. Güncel bilgi için D&R'ın web sitesini kontrol etmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Emin olmamakla birlikte kitapyurdunda öyle bir seçenek var diye biliyorum ama D&r hakkında bir bilgim yok
  • Yok alamazsın.İnternet sitesinde günün fırsatları hariç hemen hemen tüm kitaplarda %25 indirim var.
  • arkadaş bi kitap ve arşiv zevkimiz var o bile çok para olmadan olmuyor
  • Maalesef öyle.Ülkemizde kitaplar gereğinden çok pahalı.Valla sürekli günün fırsatlarını ve kampanyaları takip etmekten anam ağladı artık.
  • Mağazada 38 lira etiketli karamazov kardeşler internette 28 lira

Mağazada elektrik su çalışan elemanların maaşları dükkan kirası vs çok fazla yük oluyor fiyatlar artıyor en iyisi internetten 4-5 kitap birden alıp kargoyuda bedavaya getirmek.

Ama fiyatları görünce okuma şevkim kaçıyor 5 kitap aldım 93 lira tuttu ayıptır ya bu bide indirimli hali mağazadan alsam en az 115-120 lira
  • internetten indirim oluyordur muhakkak, ama gidip bi kitapçıya (yada benim favorim d&r nin büyük mağzalarıdır) kitapların arasında saatler harcamak, elimden geldiğince 5-10 tanesine göz atıp ve sonrasındada bir kitap alıp yavaş yavaş evime dönmek.. gerçekden ayrı bir zevk ama para suyunu çekince kalıyoruz sap gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 5 Ağustos 2011; 0:04:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya bende öyle diyordum mağazadan seçerek almak daha iyi, orda oturup biraz okuyup beğenirsem alıyorum falan diye ama şu 3 yılda D&R mağazasına 700 tl civarı para verdim lise öğrencisi halimle. Şu D&R kart olayı da çok saçma.Yanlış hatırlamıyorsam % 1 yükleniyordu karta, ayıp yahu. Birde aldığım kitapları 2. el satmaya kalksam yarı fiyatına zar zor satılıyor. Sıkıldım valla. Ah bi kredi kartım olsa ben de internetten alacağım da babam kartını vermiyor. Şu sanal kartı falan araştırayım biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Ya bende öyle diyordum mağazadan seçerek almak daha iyi, orda oturup biraz okuyup beğenirsem alıyorum falan diye ama şu 3 yılda D&R mağazasına 700 tl civarı para verdim lise öğrencisi halimle. Şu D&R kart olayı da çok saçma.Yanlış hatırlamıyorsam % 1 yükleniyordu karta, ayıp yahu. Birde aldığım kitapları 2. el satmaya kalksam yarı fiyatına zar zor satılıyor. Sıkıldım valla. Ah bi kredi kartım olsa ben de internetten alacağım da babam kartını vermiyor. Şu sanal kartı falan araştırayım biraz.

Babana fiyat farkından bahsettinmi?
  • Evet. Ama internete kredi kartı bilgilerini yazmak istemiyor. Benim bankamatik kartım var, oda internet alışverişlerinde olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabhaz

Emin olmamakla birlikte kitapyurdunda öyle bir seçenek var diye biliyorum ama D&r hakkında bir bilgim yok

Hadi canım, Kitapyurdu'nun mağazası ne kin nerede var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Emin olmamakla birlikte kitapyurdunda öyle bir seçenek var diye biliyorum ama D&r hakkında bir bilgim yok

Arkadaşım cağaloğlu dan büyük kitapevi var ordan siparişlerimi aldım filen dedi fişini de gördüm adres bu Alemdar Mh. Güzel Sanatlar Sk. No:9 34410 Cağaloğlu- İstanbul Türkiye

şimdi sordum kitapyurdundan alacağım seçeniği gibi birşey varmış herhalde tabii bu seçenek kalmışta olabilir benim üyeliğim olmadığından bilemiyorum sen daha iyi bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabhaz -- 5 Ağustos 2011; 18:48:50 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Arkadaşım cağaloğlu dan büyük kitapevi var ordan siparişlerimi aldım filen dedi fişini de gördüm adres bu Alemdar Mh. Güzel Sanatlar Sk. No:9 34410 Cağaloğlu- İstanbul Türkiye

şimdi sordum kitapyurdundan alacağım seçeniği gibi birşey varmış herhalde tabii bu seçenek kalmışta olabilir benim üyeliğim olmadığından bilemiyorum sen daha iyi bilirsin

Teşekkür ederim, Ankarada yoktur zaten büyük ihtimalle.

• önemli değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.