Şimdi Ara

Hyundai'de fiyat/indirim durumları nasıl? (Matrix amaçlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdiye dek zaman zaman donanım amaçlı takip ettiğim bu siteye kayıt olup ilk mesajı yazmak böyle bir konuya nasipmiş. Bilgi ve görüşlerinizi esirgemezseniz sevinirim.

Yoğun ve sıkıntılı geçen bir araştırma devresinin sonunda Hyundai Matrix 1.5 CRDi GLS almaya karar verdim. Çoğu insanın bu arabayı (çoğunlukla tipi yüzünden) beğenmediğini biliyorum ama açıkçası bu yorumlardan pek etkilenmiyorum çünkü bir aile arabası almak isteyen, 30'lu yaşlarında biri olarak dış görünüşten çok fonksiyonellik ve ekonomi benim için ön planda.

Hyundai'nin sitesinde fiyat listesi birkaç gündür kapalı, güncellendiği söyleniyor. Şubat ayı listesinde düşündüğüm modelin fiyatı 31.101-YTL olarak görünüyordu. Herhangi bir kampanya falan da yoktu. Dün fiyat aldığım bayi 30.400-YTL fiyat verdi. Yani çok ciddi bir indirim yapmadılar ve bakıcı değil alıcı olduğumu net bir şekilde söylememe rağmen satıcı bayan, verebileceği son fiyat olduğunu belirtti. Pazarlık sonucu daha uygun fiyat alabileceğimden eminim ama merak ettiğim nereye kadar zorlamam gerekir.

Yakın tarihli bir mesajda bir kullanıcı aynı listede fiyatı 24.400-YTL olan Getz 1.5 VGT HY KLM aracı 22.200-YTL'ye aldığını yazmış. Yani liste fiyatı üzerinden %10'a yakın indirim almış. Böyle bir indirimi ben de Matrix'e uygulatıp 28.500-YTL civarı bir fiyata indirtmem mümkün olabilir mi acaba? Hyundai'nin satış politikalarını/marjlarını bilen veya Matrix hakkında güncel fiyat bilgisi olan kullanıcıların görüşlerini rica ediyorum. Yeni fiyat listesinde ne tür değişiklikler olacağını da açıkçası merak ediyorum.

Teşekkürler,

PS: Lütfen sorumun kapsamı haricinde aracı tipsizliğini eleştiren mesajlar yazmayın. Zevk meselesi; ben aracı beğeniyorum; iç dizayn ve kalite de bence yeterli. Ancak tip harici söylenmesi gereken ciddi bir eksiği veya problemi varsa bilmek isterim elbette.

• 20 gün önce banda 31 ytl fiyat vermişlerdi arkadaşım aynı donanım için zaten iki donanım var bence üst donanım olan tercih edilmeli ki sende öyle yapmışsın ama 28 gibi bir fiyata alt donanımlısı da iş görür
  • oncelikle forum hos geldınız.burada belkı reklam gıbı olacak ama sıze altunizade uçar bayiinden fiyat almanızı onerırım bende bır hyundai kullanıcısı olarak dıger bayılerden yaklasık 1500ytl az fıyat vermıslerdı...yeni model oldugu ıcın belkı bukadar ındırım olmaz ama yıne ne kopartırsanız kardır...orada gokhan bey sıze yardımcı olabılır...

bırde henuz karar asamasındayken sıze servıs fıyatlarını bayılere telefon acıp sormanızı tavsıye ederım...crdi motor bakımları pek ucuz olmayabılıyor...arabayı secerken bunuda goz onunde bulundurun...bırde garantının devamı ıcın 5 yıl boyunca servıslerın esırı olacagınızıda unutmayın.ben bırazdan 15000 bakımına gıdıyorum.yag fıltre tıpa conta 85 ytl(yag 6 lıtre)...yorumu sıze bırakıyorum

ama onun harıcınde genel hatları ıle sorunsuz arabalardır hyundailer...

sımdıden hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oflazca

Yakın tarihli bir mesajda bir kullanıcı aynı listede fiyatı 24.400-YTL olan Getz 1.5 VGT HY KLM aracı 22.200-YTL'ye aldığını yazmış. Yani liste fiyatı üzerinden %10'a yakın indirim almış. Böyle bir indirimi ben de Matrix'e uygulatıp 28.500-YTL civarı bir fiyata indirtmem mümkün olabilir mi acaba? Hyundai'nin satış politikalarını/marjlarını bilen veya Matrix hakkında güncel fiyat bilgisi olan kullanıcıların görüşlerini rica ediyorum. Yeni fiyat listesinde ne tür değişiklikler olacağını da açıkçası merak ediyorum.

Teşekkürler,

Bahsettiğin kişi benim. Geçen hafta aldım. Ben gittiğimde liste fiyatını bilmiyordum, bana 22.750 fiyatı verildi ve bu fiyat makuldu, hemen hemen 22.750 'ye anlaşmıştık.. Ama biz araç için konuşurken satış elemanının bir arkadaşı geldi ve bir model için verilebilecek en düşük fiyatı istedi ( o da eski bir hyundai çalışanıymış). Satış elemanı bilgisyaraından bir excel sayfası açtı ve oradan söyledi. Bu sayfada arabaların liste fiyatları, indirimli fiyatları ve pazarlıkla inilebilecek en düşük fiyatlar yazılıydı. Ben alacağım Getz modelinin karşısında minumum fiyatı 22.200 görünce kaplan gibi atıldım ve ben de bu fiyattan istiyorum diye cıngar çıkardım .

Sıkı pazarlık iyidir. Siz şansınızı deneyin. olmasa bile kaybedeceğiniz birşey yok :)

• quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Bahsettiğin kişi benim. Geçen hafta aldım. Ben gittiğimde liste fiyatını bilmiyordum, bana 22.750 fiyatı verildi ve bu fiyat makuldu, hemen hemen 22.750 'ye anlaşmıştık.. Ama biz araç için konuşurken satış elemanının bir arkadaşı geldi ve bir model için verilebilecek en düşük fiyatı istedi ( o da eski bir hyundai çalışanıymış). Satış elemanı bilgisyaraından bir excel sayfası açtı ve oradan söyledi. Bu sayfada arabaların liste fiyatları, indirimli fiyatları ve pazarlıkla inilebilecek en düşük fiyatlar yazılıydı. Ben alacağım Getz modelinin karşısında minumum fiyatı 22.200 görünce kaplan gibi atıldım ve ben de bu fiyattan istiyorum diye cıngar çıkardım .

Sıkı pazarlık iyidir. Siz şansınızı deneyin. olmasa bile kaybedeceğiniz birşey yok :)

Bilgisayarda modelin karşısında görünen minimum fiyat (buna firmalar maliyet diyorlar) 30.400 YTL imiş. Ben de bilgisayar ekranından gördüm. Hatta daha sonra görüştüğüm bazı bayilere 29.800 fiyat aldım diye olta almayı denedim ama hepsi de ağız birliği içinde 30.400'ün dip rakam olduğunu söylediler ve 29.800'e bulduğunuz yerden alın, hayırlı olsun dediler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.