Şimdi Ara

Golf 7 Boyada Çatlama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Doğuş Oto'nun niyeti bu yönde değil,ne yazık ki.İstediğiniz şeyi ileri sürün,sorunun çözümüne yaklaşmıyorlar.Sadece Dod'daki fiyatları dikkate alıyorlar.Diğer galeri ya da internet siteleri onları bağlamıyor(Onların dediği bu).Aracın fiyatı konusunda, vermiş olduğum örneklerin bir fikir oluşturduğu kanısındayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyota16 T kullanıcısına yanıt
    Aracımın genel garantisi(2 yıllık) devam ediyor.Boya garantisi 5 yılmış,onun bitmesine daha çok var.

• Geçmiş olsun.

• Mahkeme yoluna gitmek en iyisi başka türlü laftan anlamıyorlar. Bence süreç sonuna kadar pek bilgi vermeyin buralara DOĞUŞ ve VW avukatları gelir yok sizde şunu yapsaydınız, yok alırken görmediniz mi, nereden bilsinler sizin yapmadığınızı diye başlarlar. Bana kapı ucunda boya hatası olan sıfır AUDİ A3 teslim ettiler bu foruma yazdım beni suçlu çıkarmak isteyenler oldu. Bin bir sıkıntı ile kazandığımız paraların karşılığını layıkıyla almak hakkımız umarım kısa sürede müspet gelişmeler olur. Bende vag grubundan yeni araç alsam mı acaba mı derken bu konu bana tekrar gerçekleri hatırlattı.
  • itartar İ kullanıcısına yanıt
    O zaman en iyisi mahkeme yolu cunku markalar baska dilde anlamiyor .

• Düşünceleriniz için teşekkürler.
    Doğrusu bu tür şeyler her markada meydana gelebilecek şeyler.Önemli olan burada hak kaybına uğrayanların mağdur edilmemesi.Markaların da kendi itibar,imaj ve değerlerini olumsuz bir konuma düşürmemeleridir.

Ben normal yollardan bu işin çözülmesi taraftarı oldum,sürecin öyle başladığını düşündüm;ama öyle devam etmedi.

Burada bunları paylaşıyorum ki,haksızlığa uğradığını düşünen insanlara örnek olsun.Kimi insanlar umursamayıp devam eder,kimi insanlar hakkını bilmez aldanır,kimi insanlar da bilinçlidir ve hakkıni arar.Hakkını arayanlardan olmak dileğiyle :)

• hocam bu forumda bir ford focus sahibi bir kullanıcı buna benzer ayıplı mal ile ilgili geniş bir konu açmıştı. sizin gibi o da bayiyle anlaşamamış , uzunca bir zaman alacak dava sürecine girmişti. sonuç mu. neredeyse bir hüsran. mahkeme tüketici lehine karar veriyor, ama dava yıllar sürüyor. yargıtaydan onanıncaya kadar arabasının modelinin yerinde yeller esiyor. bu sefer yeni bir sorun başlıyor. yeni araba verecekler ama araba yok. işiniz çok zor, karşı tarafın avukatları da var, işi çirkefliğe vuracaklar.
  • Hayırlısı olsun diyelim.Şimdilik iyi niyetli olmaya çalışıyorum.İşi yokuşa sürmeleri ve kötü bir tavır sergilemeleri tabi ki hoş olmayacaktır.

• mahkemeye gitmekten hiç korkmayın hocam, masrafları da kendileri ödeyeceklerinden ihtarname geldiği anda yelkenleri indiriyorlar genelde.
  • Vw ve dağıtıcı firmasını zerre kadar sevmem. Kimsede nasıl böyle bir şey olur vw eziktir falan dememiş gayet olabilir şeklinde yaklaşmışlar burada.
    Bence de fabrikasyon olarak hata olmuş ve her markada olabilir. Düzeltilmesi için yapılacak işlemler ülkemizde büyük değer kaybı yaşatacağından aracın değişimi gerekir.
    Burada müşteriyi mağdur etmemek en önemli husus. Maalesef Türkiye de bu hususa özen gösterecek bir iki tane dağıtıcı firma çıkar.
    Geçmiş olsun. umarım istediğinizi elde edersiniz.
  • Mahkeme süreci ne durumda bir haber var mı ?

• Ne yazık ki vazgeçtim.Kendim ve tüketiciler adına üzgünüm...

• quote:

Orijinalden alıntı: emreavci

Mahkeme süreci ne durumda bir haber var mı ?

Avukat arkadaşımla irtibat halindeydik.Hatta vekalet bile vermiştim.Son olarak bilindik bir dernek başkanıyla(Avukat arkadaşımın aracılığıyla) görüştüm.Ondan sonra vazgeçtim ne yazık ki.Dediğine göre özetle,her şey hakimin iki dudağının arasından çıkacak karara bağlıymış,bu yüzden şansımın %50-%50 olacağı şeklindeymiş.Hakimler olayı iki açıdan değerlendiriyormuş,biri tüketici diğerini hatırlayamadım,hangisine göre değerlendireceğini bilemeyiz,dedi.Bunun sonucunda maddi boyutunu düşünmek zorunda kaldım.Avukat(5000TL),mahkeme ve diğer masrafları toplayınca(5000-10000 TL arası),mahkemeyi kazansam bile bu durum beni kara geçirmiyordu(Maddi anlamda).Bir de mahkemenin 2 yıla yakın sürme ihtimali de var.Ayrıca ne olur ne olmaz diye aracı kullanmamamı istiyordu avukat arkadaşım.

Eğer kaybedersem,karşı tarafın masraflarını da benim ödemem gerekecekti.Hepsini düşününce vazgeçtim.

Keşke hakkımı arayabildeydim,keşke tüketicinin hakları daha önde olsaydı...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.