Şimdi Ara

Golf 7 Boyada Çatlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım Golf 7 Tdi,(Ekim)2014 model yıllı,Highline,manuel,14000km
    15/05/2016 tarihinde aracımın boyasında çatlama olduğunu gözlemledim.Çatlama, tavan ile sol "c" sütunu saclarının birleşim yerinde ve üstüne "Meges" vb. maddenin uygulandığı yerde gerçekleşti.Bu sebeple 28/05/2016'da aracımı Isparta Başaran Otomotive götürdüm. Servisteki boya ustasına göre, çatlama arabanın esnemesiyle gerçekleşmiş. O gün işlemler için kayıt açtırmadım; çünkü tüm tavanın boyanması gerektiği söylendi. Aynı gün e-posta yoluyla info@vw.com.tr adresine şikayette bulundum. 07/06/2016'da tekrar Isparta Başaran Otomotiv'e gittim, şikayetim alındı. Kontroller, boya ölçümleri yapıldı(Aracımda sonradan boya yok) ve merkeze gönderildi. 24/06/2016'da tekrar Isparta Başaran Otomotiv'e gittim ve bana yapılan ilk teklif "1 tane periyodik bakım. " oldu,kabul etmedim ve ayıpsız misliyle değişim istediğimi söyledim. 29/06/2016 tarihinde Isparta Başaran Otomotiv'den arandım,65000TL+ek ücretle araç değişimi teklif edildi, aynı gün aynı yerin servis müdürü aradı, aracımın değerinin 72000 TL olduğunu söyledi. 30/06/2016 tarihinde Vw merkezden arandım,72000 TL teklif edildi.Dod'u baz alarak teklifte bulunduklarını söylediler.Teklifin baz alındığı araç 2014 model comfortline donanımlı,manuel ve 66000km'deki bir araçtı.Dod'da 2014 model yıllı Highline araç yoktu.Görüştüğüm kişiye neden Dod'daki 2015 model yıllı(Aynı donanım ve teknik özelliklere sahip,105ps) Highline,manuel 35000km'deki aracın(85000TL) dikkate alınmadığını sorduğumda,model yılı farklı olduğu,şeklinde bir savunma yapıldı.Bu durumda mahkeme yolu görünmüş oldu.Kısmetse bayramdan sonra dava açacağım. Golf 7 Boyada Çatlama
     Golf 7 Boyada Çatlama
     Golf 7 Boyada Çatlama
     Golf 7 Boyada Çatlama
     Golf 7 Boyada Çatlama
     Golf 7 Boyada Çatlama

• Halbuki adam gibi yardımcı olsalar siz buraya memnuniyeti dile getiren bir konu açacaksınız belki. Okuyanlarin marka güveni artacak veya tazelenecek idi. Adım adım yol katetmissiniz keşke sonunda mahkemesiz olsaydı.

Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyama oluşan hasar korkunç. Kesinlikle sizi haklı buluyorum.
    Kimse kendi canı acimiyorsa empati kurarak düşünmüyor.

Kardeş aynı durumda sen olsan o kadar farka göz yumacak mısın diye soracaksın böyle tiplere.

Paranın kazanılması kolay değil. Kesinlikle davanizi açın. Türk müşterisinin kolay lokma olmadığını, kafalarına göre mal iteleyemeyeceklerini anlasinlar ve artık kendilerine çeki düzen versinler.

• İlk başta iyi niyetli olduklarını düşünmüştüm.Ancak sonlara doğru tamamen kendi çıkarlarına göre hareket ettiklerini gösterdiler.29/06/2016 tarihinde servis müdürünün üstten bakan ve insanı geren üslubu,özellikle dün(30/062016) 72000TL teklif edildiğinde,yani baz aldıkları aracın Comfortline donanımlı ve 66000km'de olduğunu söylemediğini anladığımda güvenim gitti.Eğer aracınızın piyasa değerini bilmiyorsanız,internette araştırma yapamıyorsanız,Dod'un sitesine girmek aklınıza gelmiyorsa; sizin aracınızı ölü sizi de ezik konumuna düşürmeye çalışıyorlar.Ne yazık ki...
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Tüm yolları denemişsiniz, açacağınız dava lehinize sonuçlanacaktır. Ya aynı donanıma sahip sıfır araç verilir ya da aynı değer size iade edilir.

Düzenleme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz*han -- 1 Temmuz 2016; 4:36:09 >
  • oğuz*han kullanıcısına yanıt
    İnşallah...
  • itartar İ kullanıcısına yanıt
    Pasa pasa odemek varken bir de mahkeme masraflarini ustlenecekler.

Mahkeme sureci baslar baslamaz, artik farkli kisiler konuyla muhatap olacagi icin muhtemelen uzlasma icin size geleceklerdir.

• Kullanıcı hatası demişler yani, esnetmeseydiniz siz de neden esnetiyorsunuz arkadaş

Hakkınızda hayırlısı olsun, sonuna kadar gidip gelişmeleri burada paylaşırsanız çok iyi olur.

Geçmiş olsun.

• udeskota kullanıcısına yanıt
    İnşallah böyle bir sonuç alırım da, burada onu paylaşmanın mutluluğunu yaşarım ve bu olay her markadan kullanıcı için örnek teşkil eder.
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Sağ olun.Aslında durumu kabul ettiklerini düşünüyorum,bu tekliflerden;ama kendi çıkarları doğrultusunda sonuca varmak istiyorlar.
  • Sizden alıp daha yüksek fiyata satıcaklardır aracı yüksek ihtimal, adamların hiç bir zararı olmayacak, zarara giren siz olacaksınız, hep kendi çıkarlarını düşünürler 1 bakım dediğin 600 lira olsun, ordaki çatlak gittikçe yürüyecek gibide duruyor birde, bir süre sonra pas başlıyacaktır yüksek ihtimal.

• Öncelikle uzlaşmayı arayan taraf olarak görünmeniz gerekir mahkeme öncesi. Yani avukata gidin görüşün uzlaşmaz taraf olmayalım, sana vereceğim vekalet ile karşı tarafa noterden ihtarname gönder ve süre tanı, demelisin. Daha sonra merak etme onlar sana döner.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, yeni bir araçta ilk defa böyle bir şey görüyorum, son 2 senede vw boya işinde bir kalite düşüklüğü var gözlemlediğim kadarıyla. 3-4 sene öncesinin meksika üretimi jettalarında taş gibi sağlam boya vardı, sürtmede, darbede falan hiçbir hasar almayan, şimdiki yeni araçlarda ise boyalarda leke durumları sık görülür olmaya başladı. Boyalar da daha ince ve dayanıksız gibi. Bu çatlak ise kabul edilemez bir durum, sanki 10 sene önce boyanmış da güneşte kalmış plastik panel gibi kalkmış açılmış boya. Uğraşın paranızı sonunua kadar hakkıyla alırsınız bariz üretim hatası çünkü.
  • Şaşırdık mı?hayır:
    http://forum.donanimhaber.com/m_88154445/tm.htm
     Golf 7 Boyada Çatlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 1 Temmuz 2016; 10:49:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Şaşırdık mı?hayır:
    http://forum.donanimhaber.com/m_88154445/tm.htm
     Golf 7 Boyada Çatlama

ben de başaran otomotivi nereden hatırlıyorum diye düşünüyordum sayende hatırladım hocam

• Aracınızın gerçek değeri nedir peki? Bunu örnekleriyle beraber gösterip belirli bir tutar talep ettiniz mi? (Dod'taki 2015 model araç haricinde).
  • Hocam arac garanti altindaysa 1 saniye durmayin hemen mahkemeye verin . Benim arabanin tavan boyasi atmisti maalesef garantide degildi ve mecburen boyandi ( komple ) . Simdi pismanim .

• Geçmiş olsun.
  • baranel B kullanıcısına yanıt
    Avukat arkadaşım var, onunla iştişareli olarak sorunu çözmeye çalışıyoruz.Düşünceleriniz için teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.