|
Opel grandland x Tavan boyası atma sorunu
-
-
Opel tam Fransız olmuş -
-
En azından göçmüyor değil mi vosvoscular. :)))
-
PSA bu boya konusunda ciddi manada batırdı. Yurt dışında belki bu kadar olay olmaz ama bizim ülkemizde bu araçlar 3-4 yıl sonra fena halde canını sıkabilir kullanıcıların.
C5A'ta yok mu bu sorun cidden?
-
Ulan fransizlar koca opeli bile madara ettiler anasini satayim.
Avrupa da Mercedes-Benz den sonra en kaliteli karoser/boya/kaporta işçiliğini sunan markaydi zamaninda... -
Adam opele bak ne hallere düşürdüler. -
PSA bu işi beceremiyorsa siyah tavanlı araç üretmesin, satın alan insanları mağdur ediyor. Yapamıyorsan üretme bu kadar basit
-
Acaba bu araçlar tek renk olarak geliyorda, çift renk isteyenler için sonradan siyaha mı boyanıyor?
-
Kimyasal bir uyuşmazlık var gibi sanki. Ana boya üzerine ikinci boya tutmuyor muhtemelen. -
Muhtemelen öyle çünkü altından arabanın rengi çıkıyor anladığım kadarıyla..
-
Yaz google amcaya, bir sürü. -
Senin yaşın yetmez opeli anlamaya. -
Yalnız abimiz içerden yeni çıktı, denetimli serbestliğini yakacaksın. :)))
-
Tam PSA ya ısınıyorum ya güzel olmuş bu sefer yapmışlar diyorum yok adblue tankı yok boya atması yok 156 lık thp lerin hiçbir sebep yokken keyfine göre arıza vermesi aklıma geliyor yine uzaklaşıyorum. Ha bu arada maalesef seviyeyi yine kıraathaneye çekmişiz maşallah. -
Cevabı biliyorum aslında. Arkadaş fan boy mu ironi mi yapıyor öğrenmek istedim.
Senin yaşın yetmez opeli anlamaya.
|
Fransızın karısından başkasına binmeyeceksin derler sanayide
|
Tam PSA ya ısınıyorum ya güzel olmuş bu sefer yapmışlar diyorum yok adblue tankı yok boya atması yok 156 lık thp lerin hiçbir sebep yokken keyfine göre arıza vermesi aklıma geliyor yine uzaklaşıyorum. Ha bu arada maalesef seviyeyi yine kıraathaneye çekmişiz maşallah.
|
Yalnız abimiz içerden yeni çıktı, denetimli serbestliğini yakacaksın. :))) |
"Senin yaşın yetmez opeli anlamaya." sen adama sen diye hitap etmişken ben sana niye sen diyemiyorum? üst seviye insan falan mısın? |
+40 sın ama boşsun. neymiş eski opeller anlat hele. |
Benzer içerikler
- ehliyetsiz motor kaç cc
- renault koleos neden tutulmadi
- sıfır arabada frene basınca ses gelmesi
- volvo s60 motor performans düşüklüğü uyarısı
- taşıt taksit by türkel yorumlar
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- mercedes-maybach s600 fiyat
- akü markaları
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
- byd dolphin ne zaman türkiye"ye gelecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X