Opel mokka tavan boyası atıyor
-
-
PSA grubu koskoca Opel’i de kendine benzetti.
Adamlar garp kafasıyla araba tasarlayıp, şark kafasıyla mühendisliği unutuyorlar. -
Tipi filan fena durmuyordu aslinda.
Demek ki tavanı farklı renk araçları alırken 2 kez düşünmek lazım. -
Araca ozel farkli teknikle boyanacak hali yok. Hepsinde var zaten bu problem. Sayi fazla olunca c5’te duyuldu. -
Satılmayı bekleyememiş. -
Amk yerinde 100 senelik firmalar araba boyamayı beceremiyor arkadaş. Bu nasil bir rezillik nasil bir işbilmezliktir araba daha trafiğe bile cikmamis. -
-
yapabilir mi avrupada böyle bişey ? totişini keserler onun.
-
o tavanı boyayıp gene sıfır hatasız diye satacaklar, yazık valla...
-
umarım farklı bir anlaşmada vardır şu psa nın opeli satın almasında , bakarsın kurtulur şunlardan
aslan gibi üretici şu kozmetik meraklısı ruhsuz firmanın elinde oyuncak olacak ona üzülüyorum
GM de iken ( 1933 ) en azından kendi gibiydi , GM e platform üretir pozisyondaydı
zaten oradan zarar yazıyordu
bir dünya GM ve Opel modeline platform üretildi
vallahi üzülüyorum
-
Hep üç kuruş tasarruf peşinde koşanlara firmaların prim verip göklere çıkarmasından bunlar. Cin fikirli mühendis, pazarlamacılardan gına geldi artık. O kadar ince boya atıyorlar ki günümüz araçlarına var ile yok arası birşey.
-
quote:
Orijinalden alıntı: daswagen
Adamlar garp kafasıyla araba tasarlayıp, şark kafasıyla mühendisliği unutuyorlar.koskoca opel dediğiniz alman sarışın mankenlerin albenili reklamlarını yaptığı
kronik arızalı geçmişini bir türlü silemeyen,gm ve öncesi..
ondan bundan motor alıp ortada kalan bir firmaydı,ve sonrasıda zaten battılar..
psa en azından motor ve şanzıman kombinasyonu ile durumu daha alınabilir hale getirdi.
haa modellerin kalitelerine daha çok çaba harcanması gerekiyor ayrı konu..
ama kronik arızalı şanzımanlı vag grubu araçlarını almaktansa
tam otomatik şanzımanlı psa ürünlerini tercih ederim şahsen.
boya sizi yolda bırakmaz.
-
Agam nolur bu arkadaşa birşey yedirip içirmeyin. Tank gibi GM e laf atma bari.
-
Kardeş Opel hakkında hiç bir halt bilmediğin gün gibi ortada
Wiki
Peugeot / Opel
Modeller / Ar-Ge vs
İngilizce olan wiki den araştır
Opel’i çözme zaten
Pejo yu çözersin
https://www.youtube.com/watch?v=-ulbFKKh_i0&feature=youtu.be
Buyur 26 dakikan olunca ayır izle
Pejonun ne kadar başarılı ( ticari ) bir firma olduğunu
Opel’in ise ne kadar iyi bir firma olduğunu belki anlarsın
GM / Opel ilişkisinden bile bi habersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 27 Eylül 2021; 8:29:53 > -
Opel PSA ya geçince böyle olmuşmuş Gören de Opel'i geçmişte çok düzgün araçlar yapmış sanır.
-
90 lı yıllardan kalma başarısı gösterebilen bir PSA grubu aracı göster bana tamam diyeceğim. Astra G ler vectra B ler hatta vectra A lar hala üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getiriyor. Bir araçta motor herşey diiildir. Daha üretim bandında bir aracın kalitesi belli olur. Tenekeyi verirsen üretim bandına teneke alırsın. Para çokomel eğrisidir bu. Gm adam üretin tesislerini alman disiplinini açta izle 90 lı yıllarda -
GM 1933 den beri var
Yani Omegaların E serileri ile karşılaştırıldığı yıllarda da GM vardı
Bunu bilmediklerine adım gibi eminim -
Cehalet paçalardan akıyor.quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACKkoskoca opel dediğiniz alman sarışın mankenlerin albenili reklamlarını yaptığı
kronik arızalı geçmişini bir türlü silemeyen,gm ve öncesi..
ondan bundan motor alıp ortada kalan bir firmaydı,ve sonrasıda zaten battılar..
psa en azından motor ve şanzıman kombinasyonu ile durumu daha alınabilir hale getirdi.
haa modellerin kalitelerine daha çok çaba harcanması gerekiyor ayrı konu..
ama kronik arızalı şanzımanlı vag grubu araçlarını almaktansa
tam otomatik şanzımanlı psa ürünlerini tercih ederim şahsen.
boya sizi yolda bırakmaz.
Alıntıları Göster
-
2.elde psa araç alacaklar dikkat etsin, kronik boya atması sonucu tavan boyalıdır deyip taklalı araba geçirmesinler 🤣 -
Sanki kuş pislemiş uzun süre kalmışta sökerken de boya ile birlikte kalkmış gibi geldi bana?
Adamlar garp kafasıyla araba tasarlayıp, şark kafasıyla mühendisliği unutuyorlar. |
Amk yerinde 100 senelik firmalar araba boyamayı beceremiyor arkadaş. Bu nasil bir rezillik nasil bir işbilmezliktir araba daha trafiğe bile cikmamis.
|
daswagen demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
koskoca opel dediğiniz alman sarışın mankenlerin albenili reklamlarını yaptığı kronik arızalı geçmişini bir türlü silemeyen,gm ve öncesi.. ondan bundan motor alıp ortada kalan bir firmaydı,ve sonrasıda zaten battılar.. psa en azından motor ve şanzıman kombinasyonu ile durumu daha alınabilir hale getirdi. haa modellerin kalitelerine daha çok çaba harcanması gerekiyor ayrı konu.. ama kronik arızalı şanzımanlı vag grubu araçlarını almaktansa tam otomatik şanzımanlı psa ürünlerini tercih ederim şahsen. boya sizi yolda bırakmaz. |
Satılmayı bekleyememiş.
|
Opel PSA ya geçince böyle olmuşmuş Gören de Opel'i geçmişte çok düzgün araçlar yapmış sanır. |
|
Benzer içerikler
- range rover velar yorum
- yağ değişimi işçilik ücreti
- 1.3 multijet beyaz duman ve koku
- buji kablosu arızası
- koah hastası engelli raporu ile araç alabilir mi
- haval türkiye"ye gelecek mi
- seres fiyat listesi
- araç kamerası
- byd hangi modelleri getirecek
- nissan x-trail e-power fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X