|
Opel grandland x Tavan boyası atma sorunu (3. sayfa)
-
-
Yok estağfurullah da bende bilemediğim den yazıyorum. Her kuş pisliği tüm araç boyalarını attırıyor mu ? Hiç bir hakkımız yok mu ?
-
Evet her araçta olabiliyor hocam. Çeşitli marka araçlarımda başıma geldi. Normalde astara hatta bazen saca kadar eritebiliyor. Sizin aracınızda altta bir boya katmanı daha olduğu için ortaya çıkarmışa benziyor. Genelde servisler bu durumun arkasında durmaz ama siz yine şansınızı deneyin derim. Geçmiş olsun. -
Haydaaa.. işin enteresan tarafı ben aracı yeni aldım ikinci el garantisi devam ediyor. Otoraporda yaptırdım detaylı ekspertizi orada çıkmadı, görülmemesi imkansız ben baktım yine yok. Servis bakımını yaptırdıktan sonra aracı yıkandıktan sonra oluştu. Araç yıkamasıyla olacak iş değil. Aracı alır almaz zarara girmek. Vay arkadaş :(
-
O gün moral bozukluğu ile detaylı incelemiştim . Sizin tecrübelerinizi istinaden, paylaştığım diğer tavan fotoğralarıda kuş pisliğimidir ?
-
Son resim bariz boya dökülmesi var bence siz çok büyümeden önleminizi alın -
Bunlar kuş pisliği değil hocam. Tahmini taş izi veya boya atması olabilir. -
Bunlar kus pisligi kaynakli ama bu boyanin attigi gercegini degistirmiyor. Cogu aracta belki bir haftada gelir bu hale. Ancak psa araclarinda sabahtan aksama bu durum yasanabiliyor. 3 aylik corsa aracimda boya atmasi oldu. Kendi kendine once igne ucu kadar acilip sonrasinda genisledi. Merkez garanti disi dedi. Sebebi yok. Kus pisligi vs de diyemediler.
Ocak ayinda hakem heyeti ust siniri 104 bin olacak. Ayip oraninda deger indirimi icin hakem heyetine vermeyi dusunuyorum. -
Bu arada tavanin kaplanmasi ise yaramayabilir. Kaplama sokulurken boyayi sokebilir. -
Büyük ihtimalle bende aynı süreci yaşayacağım. Hakem heyeti yerine tüketici mahkemesine vermek sanırım daha mantıklı. Çok sağolun teşekkür ederim size ve sizin nazarınızda cevaplayan diğer arkadaşlara. En azından nasıl bir yol izleyeceğimi kafamda belirledim. Bunların haricinde zor bir süreçten geçtiğim için mantıklı düşenemiyordum, bana çok yardımcı oldunuz.
-
Opel black edition corsalarda böyle asıl renk üzerine siyah atılıyormuş hatta tarcanlar ekspertiz sami bey anlatmıştı bunu bilmeyen eksperler tavana boyalı diyor diyerekten. -
Gecmis olsun hocam .Bunlar ust siyah kismin kalkmasi degil.. bildiğin saca kadar açılmış boya. -
Yani saca kadar açılması ne demek oluyor ? Benden kaynaklı mı ?
-
Dip metaline kadar yani ..pas atmis biyeri de sanki -
Hocam ben çok arabadan anlayan bir insan değilim. Onun için benden kaynaklı mı? Benim hatam mı ? Demek istediğinizi anlayamadım? Komple tavan mı yapılması lazım?
-
-
Olaylara bak yaaa
Alman sağlamlığından, Fransız yavşaklığına nasıl bir evrilmedir..
-
Hocam c5 aircross cu arkadaslarin başına da geldi kronik..Ankarada olsaydiniz bizzat yonlendirecegim yer olurdu..sizin sucunuz degil tabiiki..once celik rutus ile doldurulup sonra seffaf kaplama yaparsaniz sorunu kökten çözer, diger kalkabilecek yerleri de engellemis olursuniz -
Çok teşekkür ederim.
-
Bugün arabayı götürdüm servis PSA gurubunda bu durum çok görünüyor dedi. Fotoğraflarını çektiler, çok yardımcı oldular, şimdi genel merkezden cevap bekliyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X