|
Bildirim
|
iki vututu yap düzelir
|
Çalış çabala dünyanın parasını kore savaşından kalma motoru olan arabaya ver, sorunsuz diye. Onun da kaportası çöksün. Piyasa arabası nasılsa satıyor diye adamlar uğraşmıyor.
|
Yeni kasa hondaların tamamında olan ya da olacak olan bi durumdur bu.
Çünkü Amerika'dakilerde de var.. Ve tesadüfen birkaç araçta yapılan bir hata değil, aracın ya üretim tekniğinden ya da kullanılan malzemeden kaynaklı bir sorun.. Bu yeni kasa, tamamen, olabilecek en kalitesiz malzemeler kullanılarak üretilmiş bir araç.. Koltuğundan tut, kaporta sacına, motorundan tut, işçiliğine kadar, boyasına kadar. Havalanan kaput duydunuz mu siz hiç. Yüksek hızlarda kaput dalgalanmasından şikayet eden kullanıcılar var. Forumlarında yıkarken yakından su tutturmayın diye tavsiyeler ediyorlar birbirlerine.. Peki honda ne yapıyor, arabanın en sert kısmında oluşan göçükler için "kullanıcı hatası" cevabı veriyor.. Yani kullanan adam artık nasıl kullanıyorsa, arabanın en sert çeliğini yamultuyormuş. Aynı göçük galeride duran sıfır araçlarda da var.... Honda ya bu hatırlatılınca ne demişler biliyor musunuz? "galeriye gelen kötü niyetli kişiler özellikle yapmışlardır" denilmiş.. Sen şimdi böyle bir firmayla muhatap ol.. Allah sabır versin.. Not:yukarıda yazılan hondanın cevapları, facebook daki "honda mağdurları" gurubundan alınmıştır. |
Trafikte vs denk geldiğim civiclere baktım ve çoğunda göçük mevcut.
Ne yazık ki hiç üzülmedim. 20 yıldır yürüyen teneke olduğu belli bir arabaya uzay mekiği muamelesi çeken insanımıza müstahak. İyi ki zamanında 1.6 160 bg vti yapmışlar. Şimdi 0-100 12 sn olanı bile kendini ferrari sanıyor. |
honda göçük onda
![]() |
Honda sac kalinligini incelttikce inceltti boya sacin kendisinden kalin olacak neredeyse bu yuzden sonuc normal geldi bana.
Neticeye geleyim. Insanimiza ve piyasaya bakiyorum. Bir honda civic yolda giderken ikiye bolunse, motor cok guclu ondan bolundu civic super araba vtec aabii diyecek insan cok bunu goruyorum. O yuzden civicin piyasasina darbe vurmaz bu sorunlar. Vtec dedigin nedir halbuki? Turbo olmadan turbo boslugu yaratan sacma bir motor teknolojisi bence. Hicbir esprisi yok. Isterse 18000 devir cevirsin sen devir alacam diyene kadar millet 1750 devirde turboyla saha kalkiyor. |
Piyasada bir ton komple boyalı honda var. Kazadan dolayı değil ha bir çoğunun boyasının dandik olmasından dolayı. Göçükçülerinde en sevdiği markadır honda. Sac mac hak getire hemen yamuluyor hemen göçüyor. Normal yani niye(tabiki değil ama alıştık hondanın ucuzluğuna) bu kadar taktınız
![]() |
Tamam renkler ve zevkler tartışılmaz ama civicci arkadaşlar bile bile lades oldular bence.
Önyargısız aracı bayiden inceleyen herkes araçtaki özensizliği görür. Görünen işçilik bu kadar dandikse görünmeyen işçilik ne kadar dandik olur basit mantıkla belli zaten. 90-100 bin liraya D sınıfı insignia, superb, passat varken sırf lpgli diye dandik motorlu civic alınmaz. |
Aziz kancarın videosundaki Honda severler yüzünden Honda tr böyle gevşek oldu zaten. Honda tr bizim aile büyüğümüzdür, ben göçük sorununa rağmen hondadan başka araba almam diyen adam paşa paşa binecek o dalgalanan göçen arabaya, herşey müstehaktır bunu diyenlere.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.professor -- 9 Ekim 2017; 10:23:47 > |
|
|
|
|
|
|