Şimdi Ara

GOLF 7 DÜŞÜK DEVİRLERDE MOTORDAN GELEN ÇINLAMA SESİ (CİK CİK SESİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
10.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wetkopat

quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

başlığa golf 7 yazmazsanız olmazdı değil mi? sonuçta uzay teknolojisi başlığa yazmazsanız kimse girip bakmazdı

Kardeşim yardımcı olmak istiyorsan eğer mesaj yaz boş muhabbet yapmıyoruz burada. Ben aracımı övmüyorum burada.Sadece böyle bir ses duydum ve bu durumla karşılaşan başka arkadaşlar varsa eger bana yardımcı olsunlar diye konu açtım. Ayrıca forumda bugüne kadar herhangi bir konuda golf 7 fanatikligi yapmadım. Uzay teknolojisiylemi yoksa mars teknolojisiyle mi uretilmis bilemem. Bu yazdklarını bunu söyleyen arkadaşlara ilet bana sadece bu konu hakkında yardımcı olmak istiyorsan yaz kardeşim. İyi forumlar...

he çok biliyorsunuz zaten vw'ciler şu boş muhabbet lafını.

başlığı okudum gerisini okumadım. sırf konuya adam çekmek için başlığa vw,golf gibi şeyler yazıyorsunuz. elimden geldiğince yardımcı olurdum ama başlık sebebiyle herhangi bir şey yazmayacağım. iyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

başlığa golf 7 yazmazsanız olmazdı değil mi? sonuçta uzay teknolojisi başlığa yazmazsanız kimse girip bakmazdı

Kardeşim yardımcı olmak istiyorsan eğer mesaj yaz boş muhabbet yapmıyoruz burada. Ben aracımı övmüyorum burada.Sadece böyle bir ses duydum ve bu durumla karşılaşan başka arkadaşlar varsa eger bana yardımcı olsunlar diye konu açtım. Ayrıca forumda bugüne kadar herhangi bir konuda golf 7 fanatikligi yapmadım. Uzay teknolojisiylemi yoksa mars teknolojisiyle mi uretilmis bilemem. Bu yazdklarını bunu söyleyen arkadaşlara ilet bana sadece bu konu hakkında yardımcı olmak istiyorsan yaz kardeşim. İyi forumlar...

he çok biliyorsunuz zaten vw'ciler şu boş muhabbet lafını.

başlığı okudum gerisini okumadım. sırf konuya adam çekmek için başlığa vw,golf gibi şeyler yazıyorsunuz. elimden geldiğince yardımcı olurdum ama başlık sebebiyle herhangi bir şey yazmayacağım. iyi forumlar.

Tamam kardeşim sen yeterince yardımcı oldun. Düşüncelerini kendine sakla. Tekrardan iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Golf aracım var demek bile suç olmuş forumda artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: entelim

Golf aracım var demek bile suç olmuş forumda artık

Aynen kardeşim yaa
  • genelde bu tür sesler özellikle soğuk havada turbodan gelir ama arkadaşın dediği gibi su devrdaim da olabilir tabi bazende kayışlarda kalan bi yağ su vs gibi kayışı cik cik öttürür..

servis ne dedi hiç götürmediniz mi sonuçta garantili araç...
  • TurBoya anzer bali sür. Geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

genelde bu tür sesler özellikle soğuk havada turbodan gelir ama arkadaşın dediği gibi su devrdaim da olabilir tabi bazende kayışlarda kalan bi yağ su vs gibi kayışı cik cik öttürür..

servis ne dedi hiç götürmediniz mi sonuçta garantili araç...

Hocam arac 1000 kmyi yeni doldurdu. Sesi arada duyuyorum baska bir arkadasnda aracnda aynı sorun olmus fakat servis 3 gun boyunca aracı incelemis ve bir sorun bulamamış. Kimiside kayışdan geliyor diyo. Ama bugum sesi hic duymadım belki kayıştanda olabilir. Ses devam ederse servise göturecegim. Arac yeni oldugu icin elletmel istemiyorum

• Bende hareket halindeyse DSG mi? diye soracaktım.

Şu video daki sese mi benzetiyorsunuz diyece soracaktım ama sizinki durduğu yerde:

http://www.youtube.com/watch?v=BcNe9SYs5eY

Ben bizim sitede bir Golf 6'da park halinde sizinkine benzer sesler duydum.O da 1.4TSİ dı.

Bence bir servise gösterin ama ne olduğu konusunda bir bilgim ya da fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Bende hareket halindeyse DSG mi? diye soracaktım.

Şu video daki sese mi benzetiyorsunuz diyece soracaktım ama sizinki durduğu yerde:

http://www.youtube.com/watch?v=BcNe9SYs5eY

Ben bizim sitede bir Golf 6'da park halinde sizinkine benzer sesler duydum.O da 1.4TSİ dı.

Bence bir servise gösterin ama ne olduğu konusunda bir bilgim ya da fikrim yok.

Yok hocam araç manuel. 1.2 TSI. Teşekkür ederim en yakın zamanda servise götüreceğim fakat servisteki ustalarında bir şeyden anladığı yok ki

• Dsg olsa dsg dendir derdi saygideger forum uyeleri. İyi ki arac manuel..
    Benim fikrim servise gostermeniz de kolay gelsin iyi aksamlar.

• wetkopat kullanıcısına yanıt
    Araç garanti altında çözemezlerse en kötü ihtimal sıfır motor takarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Araç garanti altında çözemezlerse en kötü ihtimal sıfır motor takarlar.

Servisin yapacağı en son şeydir o. Sesi duymadık ya da bu ses normaldir derler. Başka bir arkadaşın aracına böyle demişler. Sesin normal olduğunu söylemişler
  • Vites değişimi sırasında oluyor mu ses? Bizde de 2004 Opel Astra vardı çok farklı arabalar ancak vites değişiminde veya düşük devirlerde ses geliyordu. Cik cik sesinden çok ince bi uğultu. Sorunu ise hatırlayamadım şuan ama ucuz bir şeydi sanırım arabayı satalı baya bir oldu çünkü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bu sese göre motor devri 1000 devir civarındadır. Bu araç su an dpf temizliği yapıyor yüksek ihtimal.

Araç benzinli. Benzinli aracta dpf olur mu ?

Videodaki sesin benzinli olduğuna emin misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Slender-

Vites değişimi sırasında oluyor mu ses? Bizde de 2004 Opel Astra vardı çok farklı arabalar ancak vites değişiminde veya düşük devirlerde ses geliyordu. Cik cik sesinden çok ince bi uğultu. Sorunu ise hatırlayamadım şuan ama ucuz bir şeydi sanırım arabayı satalı baya bir oldu çünkü.

Yok vites degisiminde herhangi bir ses yok

• wetkopat kullanıcısına yanıt
    Peki hocam, umarım halledersiniz.

• quote:

quote:

quote:

Bu sese göre motor devri 1000 devir civarındadır. Bu araç su an dpf temizliği yapıyor yüksek ihtimal.

Hocam videodaki araç benzinlimi dizelmi bilmyrm fakat belirttigim gibi 3. saniyeden sonra cik cik sesi duyulmaya baslıyor benim aractan o ses geliyor. Benim arac benzinli

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam videodaki araç benzinlimi dizelmi bilmyrm fakat belirttigim gibi 3. saniyeden sonra cik cik sesi duyulmaya baslıyor benim aractan o ses geliyor. Benim arac benzinli

İlk çalıştırmada mi yoksa hep mi geliyor o ses. Yani motor sicakken de geliyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk çalıştırmada mi yoksa hep mi geliyor o ses. Yani motor sicakken de geliyor mu ?

Motor sıcakkende geliyor. Arac rolantideyken gelmiyor ama. Düz yolda 3.vitesle sabit 30 35 km hzla giderken birden ses başlıyor cik cik cik ötmeye. Sanki metal bir pervane yada kayıs biyere surtuyormus gbi. Gazı azalttıgımfa veya gazı artırdığım zaman ses hemen kesiliyor.

• alalı ne kadar oldu? bu kadar sürede su pompası değişiyorsa mühendislik harikası diyebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.