Şimdi Ara

Golf 7 hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
8
Favori
16.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %5 indirim var bayiden 61067 tl geliyor.
    Son olarak 14 yöne manuel ayarlanabilen ergoActive spor sürücü koltuğu ihtiyac varmı sizce ? Aslında Dcc alabilseydik iyidi ama fiyat pahalı limitimizi şimdiden esnettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraghost

Değerli bilgiler için teşekkürler opsiyon konusunu aradım fakat bulamadım ne hikmetse.
    Bu özellik baya hosuma gitti özellikle sıkışık trafikte işe yarar gibime geliyo tavsiye edermisiniz fiyatına ve daha önce kullanma deneyimi bulduysanız.

ACC kullandığım özelliklerden, çok rantabl bir özellik midir tartışılır ama beklenenin üstünde performans ile çalışıyor. Dur-kalk trafikte stop ettiği durumda tekrar, aktif ettiğiniz tuşa basmanız gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SILVERSHADOW

quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

quote:

Orijinalden alıntı: ultraghost

Değerli bilgiler için teşekkürler opsiyon konusunu aradım fakat bulamadım ne hikmetse.
    Bu özellik baya hosuma gitti özellikle sıkışık trafikte işe yarar gibime geliyo tavsiye edermisiniz fiyatına ve daha önce kullanma deneyimi bulduysanız.

ACC kullandığım özelliklerden, çok rantabl bir özellik midir tartışılır ama beklenenin üstünde performans ile çalışıyor. Dur-kalk trafikte stop ettiği durumda tekrar, aktif ettiğiniz tuşa basmanız gerekiyor.

Değerli fikirlerini için teşekkürler Sezer Hocam

Recâ ederim..

• kılavuz olmuş resmen , golf 7 düşünen biri olarak emeği geçenlere teşekkür ederim.
  • SILVERSHADOW kullanıcısına yanıt
    Fikirleriniz için teşekkürler sizide uğraştırdık iyi günlerde kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SILVERSHADOW

quote:

Orijinalden alıntı: niger21

kılavuz olmuş resmen , golf 7 düşünen biri olarak emeği geçenlere teşekkür ederim.

İşinize yaradıysa ne mutlu bizlere

Emekleriniz için ben de teşekkür ederim Murat hocam, şiir gibi temiz cevaplar.
  • Yarın golf 1,4 tsi man. confortline+sürüş konf.pak. aracımı teslim alıyorum. @SILVERSHADOW 'a teşekkür ederim. Kendisi her soruyu uzun uzadıya cevaplıyor. Ben de alım süreci ve alımdan sonraki süreçte her türlü soruları yanıtlamak, alacak insanlara yardımcı olmak, aldı-kaçtı yapmamak isterim.
  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aracınız şimdiden.
  • Yusuf.Terzi Y kullanıcısına yanıt
    sağolun yusuf hocam. sizin de değerli bilgilerinizden faydalandım. paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler.
    tabi inşallah yarın sağasağlim teslim alıp, aracın büyüsüne kapılıp unutmazsam, yarın unutsam da öbürgün elbet benzin bitince eve gelir pc karşısına geçtiğimde yazarım.
    Belirttiğiniz konuda görüşlerimi yazmıştım. İsterseniz bu başlığa da yazarım.

• arkadaşlar meramıma bir çare bulursanız sevinirim. bel rahatsızlığımdan dolayı ergo koltuk opsiyonlu 1.4 tsi highline bir araç arıyorum. manuel-dsg farketmez. sıfır km görenler, duyanlar bayii bilgisi ile dönerse sevinirim.
  • park freni ve auto hold kullanımı hakkında biraz bilgi verir misiniz ? ikisini de sürekli aktif mi tutmak lazım ? kullanım önerileriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niger21

park freni ve auto hold kullanımı hakkında biraz bilgi verir misiniz ? ikisini de sürekli aktif mi tutmak lazım ? kullanım önerileriniz nelerdir?

Park freni dediğiniz sanırım elektromekanik el freni, eğer emniyet kemeri kullanma alışkanlığınız varsa zaten bir süre sonra el frenini unutuyorsunuz çünkü araç durduktan sonra emniyet kemerini çıkarır yada kontağı kapatırsanız otomatik olarak el frenini çekiyor araç sizin yerinize, aynı şekilde harekete geçeceğiniz sırada yine emniyet kemeriniz takılıysa gaza dokunduğunuz zaman otomatik olarak indiriyor araç

Auto hold çok işlevsel bir özellik gerçekten, diğer markalarda yalnızca iki üç saniye aracı tutarken vw de siz gaza yeterince basana kadar aracı sabit tutuyor, normal trafikte sürekli açık kalması yararınıza olacaktır ancak hafif eğimli dar alanlarda park manevrası yaparken kapatmak daha iyi olabilir zira öndeki/arkadaki araca birden hamle yapmış gibi olabiliyor bazen, kullandıkça kendi stilinize göre kullanmaya başlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcsrn -- 22 Nisan 2015; 15:01:30 >

• çok teşekkür ederim
  • merhabalar,

öncelikle değerli paylaşımlarınız ve yardımlarınız için sizi tebrik ediyorum.

sonrasında, eşime alacağımız araç için yardımınızı rica ediyorum. bir çok araç deneyip görüp golf istediğine karar verdi kendisi. performans derdimiz yok, fazla km de kullanılmayacak o nedenle dizel olmasını fiyat/performans olarak gerekli görmüyoruz. vw bayine gittiğimizde ellerinde şu araç olduğunu gördük:
    golf 1.2 tsi bmt midline plus tiptr. -standart donanıma ek olarak wda kodlu park sensörleri var ön arka-
    aldığımız fiyat 62.000 tl.
    hemen alabileceğimiz bir araç, sıra beklemeye gerek yok ama bazı donanım eksiklikleri (sis farı yok, manuel klima vs.) nedeniyle içime sinmedi...
    ne dersiniz, alırsak neler eklemeliyiz, yoksa aradaki farkı verip comfortline için mi niyetlenelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: perakende

merhabalar,

öncelikle değerli paylaşımlarınız ve yardımlarınız için sizi tebrik ediyorum.

sonrasında, eşime alacağımız araç için yardımınızı rica ediyorum. bir çok araç deneyip görüp golf istediğine karar verdi kendisi. performans derdimiz yok, fazla km de kullanılmayacak o nedenle dizel olmasını fiyat/performans olarak gerekli görmüyoruz. vw bayine gittiğimizde ellerinde şu araç olduğunu gördük:
    golf 1.2 tsi bmt midline plus tiptr. -standart donanıma ek olarak wda kodlu park sensörleri var ön arka-
    aldığımız fiyat 62.000 tl.
    hemen alabileceğimiz bir araç, sıra beklemeye gerek yok ama bazı donanım eksiklikleri (sis farı yok, manuel klima vs.) nedeniyle içime sinmedi...
    ne dersiniz, alırsak neler eklemeliyiz, yoksa aradaki farkı verip comfortline için mi niyetlenelim?

Merhaba, eşinizin rahat etmesi açısından sürüş konfor paketi ve park asistanını almanızı öneririm, beklemek sizin için sıkıntı yaratmayacaksa 1.2(bütçe ve tercihe göre 1.4de olabilir) comfortline sütüş konfor paketi ve park asistanı opsiyonlarıyla özel siparişinizi oluşturabilirsiniz

• perakende P kullanıcısına yanıt
    Midline plus kullanıcısı olarak size birkaç tavsiyede bulunayım.
    İmkanınız varsa kesinlikle confortline alın. Nedenleri :
    1. Sis farı. Memlekete gidiyorsanız ve yaylaya da çıkıyorsanız kafadan şart.
    2. Dijital çift yönlü klima. Bu da çok güzel bence.
    3. Ambiyans aydınlatmaları da güzel birşey
    4. Direksiyondaki tuş takımı.
    5. Sürüş konfor paketli bir araç bulursanız çok daha tatlı olur.

Confort araç ararsanız illaki hazırda vardır. Bence confort tercih edin. İlerde keşke dememek için
  • gece gece belediyeye lanet ettim , yolun tam ortasında yerden 30 cm yüksekte rogar kapagı mı olur ya
  • Arkadaşlar merhaba,

Siz değerli VW Golf 7 kullanıcılarına kısa bir sorum olacak.

1.4 150 PS (Highline) araç düşünüyorum lakin bu araçta bluetooth ile telefon bağlantısı yapılabiliyor mu hiçbir yerde bulamadım? Araç kullanırken telefon görüşmelerini ses sistemi üzerinden yapabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.