Şimdi Ara

Golf 7 hakkında (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
8
Favori
16.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana da vurur mu hocam 110 ps
  • quote:

Orijinalden alıntı: SILVERSHADOW

quote:

Orijinalden alıntı: wswswq

quote:

quote:

evet nakit yok eft havale yapayım dedim. Olmaz nakit dedi, o gün başka araç için servis randevum vardı ve ertesi gün tatildi. Bankaya gittim sıra var sonra rica minnet parayı çekip elden verdim. Miktar önemli değildi 20 bin dese verecektim. daha öncede %30 istemişti herhalde ciddi ile öylesine müşteriyi ayırmak için mi yapıyorlar yoksa kendilerini garantiye mi alıyorlar bilemiyorum.

Aslında yaptıkları iş yasal değil.
    Bu nedenle nakit olarak aldıkları parayı kayıt dışı olarak teminat adı altında alarak kullanıyorlar.
    Daha önce de çok yazdım bu konuda.
    Yasal bir şey olsa EFT ile veya havale ile yapılacak ödemeyi kabul etmelilerdi.
    Son durum nedir Hocam sürüş konfor paketi konusunda?

maalesef olmadı bende üstelemedim.

İlginç gerçekten...
    Bu da yeni bir taktik mi yoksa ?

Banada ilginç geldi. Bence sistemsel bir problem olabilir. Doğuş Otomotiv Genel Merkeziyle görüşüp durumu bildirmek gerekiyor bence.

• Sistemsel olabilir, başka bir bayii ( Malatya bayiini ) aradım hesaplama yaptırırken ACC yi ekleyemiyorum PF2 görünmüyor dedi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet nakit yok eft havale yapayım dedim. Olmaz nakit dedi, o gün başka araç için servis randevum vardı ve ertesi gün tatildi. Bankaya gittim sıra var sonra rica minnet parayı çekip elden verdim. Miktar önemli değildi 20 bin dese verecektim. daha öncede %30 istemişti herhalde ciddi ile öylesine müşteriyi ayırmak için mi yapıyorlar yoksa kendilerini garantiye mi alıyorlar bilemiyorum.

Bu nedenle nakit olarak aldıkları parayı kayıt dışı olarak teminat adı altında alarak kullanıyorlar.

Değerli Hocam;
    Umarım pes etmezsiniz hemen...
    İnanç Hocam eski satış temsilcisi olarak bilginin doğruluğunu teyid etti.
    Rica etsem...
    Doğuş Genel Merkezle görüşür müsünüz?

Görüştüm:
    Soru 1: Gelmeyen araca MTV ekleyerek satış teklif ediliyor mu?
    Cevap: Kem küm, biz bilemeyiz. İnanın cümleyi 100 kelimeyle kurdu, zeki biri olmama rağmen hiç birşey net değildi.
    Soru 2: Kapora elden alınabilirmi? Banka havalesi olmaz mı?
    Cevap: İsterse elden alır? %10 a kadar alır.
    Soru 3: Opsiyonel donanım ekleme ile siz veya başka biri ile görüşebilirmiyim? Forum dan arkadaşlar....söylüyor?
    Cevap 4: Bayii lerimizle görüşebilirsiniz. Net olduğu husus şu idi forumdakilerin bu konularda yetkinliği tartışılır, onların dedikleri ile bu iş yürümez.

ii akşamlar
    iii akşamlar
    kapattık telefonu.

• DSG Higline @SILVERSHADOW
  • ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wswswq -- 30 Nisan 2015; 16:08:39 >

• SILVERSHADOW kullanıcısına yanıt
    ben özellikle söyledim jantlarım 17 diye siz 18" stepne eklemişsiniz. Evet öyle olacak dedi.

az önce aradım 1g6 olarak düzeltti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wswswq -- 30 Nisan 2015; 16:22:28 >
  • Bu arada siyah döşemeyi bej'e çevirdim. Umarım pişman olmam. Açık renk döşemeyi seviyorum. Mavi renk Jetta da kullanmışlardı, hoşuma gitmişti. Ama kierlenir falan deyince siyah seçmiştim o da güzel duruyor ama önceki aracımda döşeme koyu olduğundan son bir hamleyle onuda değiştirdim. Terazi burcu olduğumdan çok kararsızım galiba oysa bir çok insan önemsemez.
  • quote:

quote:

ben özellikle söyledim jantlarım 17 diye siz 18" stepne eklemişsiniz. Evet öyle olacak dedi.

az önce aradım 1g6 olarak düzeltti.

Hocam bir başka bayiden tüm özellikler aynı olmak kaydıyla tekrar teklif alır mısınız?

kayseri müsait değilmiş, artık sıkıldım aracı almadan araçtan soğudum. Neyse bu haliyle kalsın, yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: org

Bana da vurur mu hocam 110 ps

Satış temsilciniz ekranından görebilir.
    Fakat şimdi verilen siparişler için geçerli diye biliyorum.
    En az 1000 lira fark olacaktır yeni versiyon motorlar.

Hocam benim araç 105ps olacakmış . Haziran ortası diyorlardı müşteri temsilcisi arkadaş "Tahmini geliş tarihi 21.Hafta (18-24 Mayıs Haftası) olarak görüntülenmektedir." demiş . Bu erken teslim alacağım anlamına gelir mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Değerli Hocam;
    Umarım pes etmezsiniz hemen...
    İnanç Hocam eski satış temsilcisi olarak bilginin doğruluğunu teyid etti.
    Rica etsem...
    Doğuş Genel Merkezle görüşür müsünüz?

Emir Hocam,
    Vaktiniz olursa inceler misiniz?
    ACC ile Park assist alan bir dostumuza satış formunda da görüldüğü gibi sürüş konfor paketi düşülmemiş.
    Sizce nedeni ne olabilir?

Sipariş doğuş tarafından onaylandıktan sonra düşülecektir. Bayiler tam hakim değil konuya benim sipariştede eksikler vardı doğuş onayıyla birlikte benim dediğime gelmişlerdi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Nihayet iyi haber...
    Kampanya 1 ay daha uzatılmış
    Kampanya koşullarında tarih 31.05.2015 olmuş.
    http://binekarac.vw.com.tr/vwfirsatlarikatilimkosullari.aspx

insan o .05.'i .06. yapar ya. mayıs sonu biterse..

• wswswq kullanıcısına yanıt
    Opsiyonlar çok güzel ama tavsiyem ergo koltuk ekletmeniz kesinlikle
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim,yaklaşık 3 aydır forumdaki golf 7 ile ilgili konuları okuyup takip ediyorum özellikle Murat hocamın yazılarını,İstanbul Fatihte oturuyorum ve 39 yaşındayım,buradaki arkadaşlarımdan da cesaret alarak golf 1,2 siparişini mart sonunda vermiş bulunmaktayım,yalnız kafama takılan soru şu malum satılık sitesindeki golf 7 1,2 araçlara bakıyorum zaman zaman bu araçları alanlar neden 500 km 1000 km 3 ,5 bin km de satıyor bunu anlamış değilim benim bilmediğim bir sıkıntı mı var acaba..
  • SILVERSHADOW kullanıcısına yanıt
    İnşallah bizede vurur bu indirim

• Üstadım teşekkür ederim,bir nebze olsun ferahladım hele ki dün akşam sarıyerde bir araç vardı 135 km civarı bu araba bu kadar mı tutmuyor diye düşünürken artık foruma üye olup bu konuyu bir danışmak istedim..
  • Hocam sistemsel sorun olabilir, ama daha öncede yazmıştım, doğuş oto merkezinde bayan arkadaşa bir çok soru sordum ama cevaplar kaçamaktı hep. Malatya opsiyonlara acc ekleyemedi bir türlü, Kayseri acc ye park assist ekledi 88.800 dedi yani düşme falan olmadı, zaten kmaraş bayiine kapora verdim, satış temsilcisi gerçekten ilgili bir arkadaş adam bana 4-5 defa liste çıkardı değişiklik istediğimden dolayı, kendisine teşekkür ediyorum. Son olarak herşey dahil sigorta ve kasko bana ait olmak üzere kendileri %2 devam ederse doğuş indirimi alacağım. Fiyat 87.100 civarı oldu. Artık hiç bir değişiklik yapmayacağım. Ama gönül isterki ergo-dcc-lane assist-Light assist-anahtarsız çalıştırma alayım. Park assist sizin dediğiniz fiyata ekletseydim avantajlı olur diye ekletecektim ama şimdiye kadar hiç düşünmemiştim. Olmadı sağlık olsun, benim için çok önemli değil.
    1.4 TSI 122 HP DSG HIGHLINE aracıma eklettiğim opsiyonlar:
    1- pasifik mavi-kum beji
    2- Acc ve front assist
    3- sürüş profili seçimi
    4- U led
    5- Cam tavan
    6- Park kamerası
    7-Yer tas. stepne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wswswq -- 1 Mayıs 2015; 0:10:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dagherty

Üstadım teşekkür ederim,bir nebze olsun ferahladım hele ki dün akşam sarıyerde bir araç vardı 135 km civarı bu araba bu kadar mı tutmuyor diye düşünürken artık foruma üye olup bu konuyu bir danışmak istedim..

Şuradan da anlayabilirsiniz.
    Normalde bir araç alındığında trafik tescilde plaka çıktığında dahi değerinden %10 kaybetmesi gerek..
    Fakat bu satılanların hemen hepsi sıfır kilometre muadili donanım seviyesindeki araçlardan pahalı.
    Ayrıca donanım ikinci elde tercih sebebi olabilir ama U Ledli Bi-Xenon ve Cam Tavan ve belki navigasyon direkt prim yapar ve fiyata eklenir ama bunlar hariç diğer opsiyonel donanımlar istediği kadar çok olsun üçte bir kadar ancak para ederken ne iştir bilinmez donanımların hepsini sıfır kilometre araç alsanız ve üzerine ekletseniz toplamda etmeyecek paralar istemelerinden anlayabilirsiniz.
    Kafanız rahat olsun siz kullandıkça ve keyfi yaşadıkça ve bu keyfi bu fiyata yaşadıkça bir de üzerine nispeten tutumlu tüketimine şahit oldukça bu markanın ama özellikle bu modelin tuttuğunu daha iyi anlayacaksınız.

Tekrar teşekkür ederim Murat hocam İnşallah haziran ayı ortası teslim alıcam aracı ,ara ara başını ağırtabilirim....

• Arkadaslar kursun gri yada tungsten gri renk 1.2 tsi manuel arıyorum
    Bilgisi olan varsa paylaşabilirmi

• Swonz kullanıcısına yanıt
    Durban

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.