Şimdi Ara

Golf 7 hakkında (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
8
Favori
16.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snlayd

Arkadaslar bende araniza katildim
    Gercekden beklentilerimim uzerinde bir arac. Highline tdi dsg.

Ilk sorum, cocuk kilidi varmi bulamadim ben

evet, aracın sürüşü çok zevkli. tekrar araç sürmekten zevk almamı sağladı.
    golf'te de şimdiye kadar kullandığım tüm araçlar gibi arka kapıyı açtığında kontak anahtarıyla ayarlanan bir çocuk kilidi var. arabayı aldığım gibi ilk yaptığım iş çocuk kilidini açmak oldu. 8 yaşında oldu kızım artık kızıyor. ben aptal mıyım diye ama olsun. eskiden iki kapıyı da kitlerdim. artık sadece sol kapıyı kitliyorum ve solda oturmasını istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: brak13

Oda yüzde 3 civari indirimden bahsetti ama net indirimi bilemiyorum
    Afyon dem oto hocam

Seni bulmuşkende sorayım :)
    şimdi sürüş konforunu Paket + Connectivity pack standart oldu sanırım 2016 araçlarda
    Pekala Car play ?

car play konusunda vw biraz geride kaldı. yeni astra'da car play standart varken golf'lerde hala yok. 2016 modellerde olacaktı güya. hatta 2015 ortasından itibaren üretilmişlerde olacaktı. arkadaşların da dediği gibi stok eritiyorlar galiba. neyse ben alırken bluetooth + usb eklemeye başladılar. buna şükür. bluetooth gerçekten çok başarılı golf'de. tertemiz, sorunsuz bir bağlantı, tüm rehber + hızlı aramalar. ah bu eskiden günde 3 saat yol teptiğim zamanlarda olacaktı. ne sıkıntı çektim o zamanlar.

• 1,2 tsi comfortline dsg 2016 düşünüyorum fiyat alan arkadaşlar var mı acaba? 2.el 2015 dahamı mantıklı uff içinden çıkamadım.
  • Şimdi comfortline da sürüş konfor paketi standart mı? Ön arka park sensörü ve hız sabitleyici oluyordu sanırım sürüş konforda.
    65 bin mi fiyat bu aralar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: betim

1,2 tsi comfortline dsg 2016 düşünüyorum fiyat alan arkadaşlar var mı acaba? 2.el 2015 dahamı mantıklı uff içinden çıkamadım.

sıfır sıfırdır. zaten golf 2. elde az değer kaybediyor. üç kuruş için 2. el almazdım ben.
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    standart değil 68.500 tl fiyatı suanda manueli sürüş konfor paketi ile geliyor 1500 tl
  • brak13 kullanıcısına yanıt
    ben 2015 aralık ta aldım aracı 6 bin tl yakın indirim aldım şuanda durumlar nasıl bilmiyom
  • Golf 1.6 tdi midlineplus manuel +hız sabitleyici :75.900
    Golf 1.6 tdi comfortline manuel +ışık görüş paketi :82.600
    Golf 1.2 tsi midlineplus manuel +ışık görüş paketi :61.900

İki hafta önce aldığım fiyatlar bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt44 -- 1 Mayıs 2016; 17:10:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 tsi comfortline dsg icin yakin zamanda teklif alan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 TSI DSG Comfortline + sürüş konfor + ışık görüş paketi METALİK renk araç için 76.200 TL fiyat aldım, kaporayı da yatırdım...

Ama aynı fiyata 2. El 1.4 highline mı alsam diye kafam karıştı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soylukan

quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

1.2 TSI DSG Comfortline + sürüş konfor + ışık görüş paketi METALİK renk araç için 76.200 TL fiyat aldım, kaporayı da yatırdım...

Ama aynı fiyata 2. El 1.4 highline mı alsam diye kafam karıştı...

opsiyonlar güzel, ben bide sunroof isterdim sanırsam

bu arada 1.4 e hiç gerek yok inan, ikisini de kullandım 1.2 gayet yeterli ve yakıt ekonomisi olarak çok başarılı

Gelen araçlar arasında bu varmış, o yüzden opsiyon ekleyemedim...Cam tavan ve jant değişikliği yapılamadı o yüzden...

1.2'nin yeteceğinde şüphem yok, sırf highline diye 2. El mi alsam diye düşündüm sadece...

• Bizde 1.2 veya 1.4 comf dusunuyoruz bu opsiyonlarda yazan jant fiyatlari tane fiyatimi yoksa 4lümü?

• Scuderia. kullanıcısına yanıt
    Opsiyonlarda yazan jant fiyatları 4 lü hocam. Zaten opsiyon eklerken sağ üstte total fiyat değişiyor. O total üzerinden de pazarlık yapıp şartları zorlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_55

Opsiyonlarda yazan jant fiyatları 4 lü hocam. Zaten opsiyon eklerken sağ üstte total fiyat değişiyor. O total üzerinden de pazarlık yapıp şartları zorlarsınız.

Sahibi tanidik bayinin insallah guzellik yapar 😀

• İnşallah hocam hayırlısı olsun. 1.2 comf. modelini yakın bi zamanda sipariş etmeyi planlıyorum ben de birkaç donanım ekleterek. Aldığınız fiyatı ve bayiyi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
  • quote:

İnşallah hocam hayırlısı olsun. 1.2 comf. modelini yakın bi zamanda sipariş etmeyi planlıyorum ben de birkaç donanım ekleterek. Aldığınız fiyatı ve bayiyi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

Tabi hocam paylasirim ne demek haftasonu gitmeyi dusunuyoruz bayiye. Birde bu jant opsiyonunu eklettigimizde ozel siparisemi giriyor yoksa bayide ekliyolar bi jant icin 2 3 ay beklemek istemiyorum 😀

• Scuderia. kullanıcısına yanıt
    O konuda benim de net bir bilgim yok ama nedense içimden bir ses bayi elinde jant bekletmez fabrikadan öyle geliyordur diyor. Aslında VW 'den araç alırken 2-3 ay sonra geleceğini düşünerek ona göre sipariş vermek lazım. Artık bilinen bir gerçek, maalesef opsiyon ekletince beklemek gerekiyor. Bu durum da alacak kişilerin (eğer bekleme şansı yoksa) ne yapalım o özellik de olmayıversin demesine sebep oluyor.

Çevremde başına gelenlere şahit olduğum için ben de kendimi 2-3 ay bekleyecek şekilde hazırladım bu sebepten dolayı.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_55 -- 6 Mayıs 2016; 8:37:14 >
  • quote:

O konuda benim de net bir bilgim yok ama nedense içimden bir ses bayi elinde jant bekletmez fabrikadan öyle geliyordur diyor. Aslında VW 'den araç alırken 2-3 ay sonra geleceğini düşünerek ona göre sipariş vermek lazım. Artık bilinen bir gerçek, maalesef opsiyon ekletince beklemek gerekiyor. Bu durum da alacak kişilerin (eğer bekleme şansı yoksa) ne yapalım o özellik de olmayıversin demesine sebep oluyor.

Çevremde başına gelenlere şahit olduğum için ben de kendimi 2-3 ay bekleyecek şekilde hazırladım bu sebepten dolayı.

Aynen hocam ailecek kullanacagimiz icin beklemeyiz. Sagolasin bilgi icin

• quote:

mesele 2-3 ay beklemek değil de 2-3 ay sonra hangi fiyattan alacağını bilmemek. o sebeple ben hazırdaki bir aracı aldım gitti.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Tabi kesinlikle sizin başınıza gelen durum da opsiyondan vazgeçmeye sebep olabilecek bir vaziyet.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.