Şimdi Ara

Golf 7 hakkında (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
8
Favori
16.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bölüm harika olmuş.Bilgi karmaşasından uzak net bilgiye ulaşmak için ideal..Çok teşekkürler emeği geçenlere...
  • Günbatımı kırmızısı hakkında görüş önerileriniz nelerdir. Renkler konusunda çok kafa yoruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki mesajlarımı siliyorum...
    Beni arasanız PM'den ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SILVERSHADOW

Buradaki mesajlarımı siliyorum...

murat hocam en baştaki fotoları aynı sırayla tutku konusunun ana sayfasına koysak daha güzel olurdu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS2015

quote:

murat hocam en baştaki fotoları aynı sırayla tutku konusunun ana sayfasına koysak daha güzel olurdu.

Bunu gerçekten çok isterdim...
    Mümkün müdür diye sormalı Yusuf Hocama?

ona mümkün olmayan birşey yok. yeterki sayfadan bahsedelim.

yusuf hocam bu görselleri bizim konunun ana sayfasına alsak nasıl olur?

Golf 7 hakkında
    Golf 7 hakkında
    Golf 7 hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SATURNUS2015 -- 20 Mayıs 2015; 21:48:44 >

• quote:

hocam nereye gidiyorsun sana daha çok ihtiyacımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnynr

quote:

hocam nereye gidiyorsun sana daha çok ihtiyacımız var

www.golftutkusu.com bekliyoruz hocam.
  • Güzel araba almanızı tavsiye ediom

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar golfü 360 derece düzenleyin. Keyfini çıkarın http://webspecial.volkswagen.de/3dde/de/de/golf7/golf-7-integration.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Hadi Patates Patates

Güzel araba almanızı tavsiye ediom

helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: errayn41

Arkadaşlar golfü 360 derece düzenleyin. Keyfini çıkarın http://webspecial.volkswagen.de/3dde/de/de/golf7/golf-7-integration.html

keyfin ta kendisi.

• arkadaşlar ben de 1.4 tsi highline pasifik mavi aracımı aldım. sunroof istiyordum ama hazırda olan araçta bu özellik yoktu kaderime razı oldum o yüzden. sizlere sorum olacak, araçta 17' dijon jantlar var ve ben 18' durban jantları çok beğendim. dışarıda orijinal olarak bu durban jantları bulabilir miyim rahatça? yolda giderken 18' jantlar sürüş konforunu etkiler mi?

bir de dur kalk trafikte start stop özelliğini kullanıyor musunuz hep? ben istanbul'dayım ve bu trafikte özelliği kullanmak sakıncalı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

arkadaşlar ben de 1.4 tsi highline pasifik mavi aracımı aldım. sunroof istiyordum ama hazırda olan araçta bu özellik yoktu kaderime razı oldum o yüzden. sizlere sorum olacak, araçta 17' dijon jantlar var ve ben 18' durban jantları çok beğendim. dışarıda orijinal olarak bu durban jantları bulabilir miyim rahatça? yolda giderken 18' jantlar sürüş konforunu etkiler mi?

bir de dur kalk trafikte start stop özelliğini kullanıyor musunuz hep? ben istanbul'dayım ve bu trafikte özelliği kullanmak sakıncalı olur mu?

Kesinlikle olur şimdi olmazsa ilerde mutlaka olur. Işıklarda 10 ya da 15 saniye için değer mi sizce. Yoğun trafikte her 5 ya da 10 saniyede bir aracın istop edip tekrar çalışması sizce mantıklı mı ? Uzun bekleme süreleri için ideal. Ben aracı çalıştırır çalıştırma z kapatır ım düğmesini. O kadar yakıt tasarrufu hesap edilecek bir tutar değil zaten. Şiddetli tavsiye saygılar

• C segment bir HB alma arefesindeyim. 308, Golf arasinda cok kaldim, bir de simdi Megane 4 cikti :) Megane 4 u bekleyip oyle son kararimi vermek istiyorum fakat Golf e gonlum cok kayiyor acikcasi :) Ah birde su 90 bin TL lere cikmis olmasa arac fiyatlari...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurcHT

C segment bir HB alma arefesindeyim. 308, Golf arasinda cok kaldim, bir de simdi Megane 4 cikti :) Megane 4 u bekleyip oyle son kararimi vermek istiyorum fakat Golf e gonlum cok kayiyor acikcasi :) Ah birde su 90 bin TL lere cikmis olmasa arac fiyatlari...

bunların hiçbiri golf ile kıyaslanacak araçlar değil. autoshow şubat sayısında golf'ü bmw 1 ve mercedes a serisiyle karşılaştırmışlar ve golf açık ara birinci.

90bin çok yüksek bir rakam. sonuçta 50 küsurdan başlıyor golf. 64'e ben 1.4 comfort aldım ki epeyce dolu bir araba.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yorumunuz için teşekkür ederim. Megane 4 ü bilmiyorum fakat otomatik 1.2 benzinli 308 i test ettim. Araç gerçekten çok başarılı. İvmelenmesi, yalıtımı, vites geçişleri, özellikle içeride kullandıkları malzeme sınıf atlamış. Golf tabikide Türkiye de kendini kabul ettirmiş bir araç. 1.4 125hp manual highline düşünüyorum, inş allah nasip eder :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FurcHT

C segment bir HB alma arefesindeyim. 308, Golf arasinda cok kaldim, bir de simdi Megane 4 cikti :) Megane 4 u bekleyip oyle son kararimi vermek istiyorum fakat Golf e gonlum cok kayiyor acikcasi :) Ah birde su 90 bin TL lere cikmis olmasa arac fiyatlari...

Değerli Hocam; Megane I ve Megane II'yi uzun yıllar kullanmış olduğum için söyleyeyim.
    Megane 7. jenerasyonunda bile Golf'ün 4'üncü jenerasyonunu yakalayamaz.
    Kalite ve klasman farkı olduğunu anlamanız için Golf'ü test etmek değil de 1 günlük kiralamanızı öneririm.
    Malzeme ve işçilik kalitesini geçtim..
    Yol tutuş ve sürüş keyfini geçemem

bu sayfadaki mesajlar kırpılmış galiba. bu kadar kısa bir başlık mıydı bu?

megane ve golf arasında kalan bu ayki autoshow dergisini alsın. mercedes a, bmw 1 ve golf karşılaştırmalı testi var. golf açık ara birinci ve golf yeniden birinci diyor. demek ki bu testi daha önce de yapmışlar. mercedes'e yapılan makyaj da kurtarmaya yetmemiş onu.

ben de şahsen 1 hafta ikame araç olarak fluence kullandım. motor iyi gidiyor, içi de geniş ama direksiyonu berbat. golf'e yaklaşamaz bile.

• 2016 golf için fiyat teklifi veya araç alan oldumu acaba fiyat paylaşılabilirmi?
    dün bir yakınıma golf 1.2tsi manuel comtr 2016 aracı 65bine aldık. Sanırım %3 lük indirim aldı (söylenildiği gibi ön arka park sensr. ve blth usb otm olmuş bu arada)

1,2 ts, dsg comf. için fiyat alan oldumu yılsonunda 2015 araçlara %8 e varan indirim alınıyordu
    şimdi durum nasıl acaba ??
  • SILVERSHADOW kullanıcısına yanıt
    Oda yüzde 3 civari indirimden bahsetti ama net indirimi bilemiyorum
    Afyon dem oto hocam

Seni bulmuşkende sorayım :)
    şimdi sürüş konforunu Paket + Connectivity pack standart oldu sanırım 2016 araçlarda
    Pekala Car play ?

• Arkadaslar bende araniza katildim
    Gercekden beklentilerimim uzerinde bir arac. Highline tdi dsg.

Ilk sorum, cocuk kilidi varmi bulamadim ben

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.