Şimdi Ara

Golf 7 Hatalar Dizisi. Marş basmıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 yaşında 105 bin deki aracın şanzıman arızasını sadece %20 işçilik ile değişecek firmaya hala atıp tutanlara kapak olsun bu.
  • Geçmiş olsun.Umarım sorununuz tekrarlamaz.Acil bir işim varken bu durumun başıma geldiğini düşünmek bile istemezdim.
  • İyi niyet de bitmiş artık dsgde 8-10 bine hallolur merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvex

Aynen de öyle oldu. 105k km’ye kadarki tüm bakımlar yetkili serviste yapıldığı için parçayı iyi niyetten halledecekler. Sadece işçilik ne çıkarsa onun %20’sini ödeyeceğim.
    DSG kartı yanmış bu arada arkadaşlar. 12k’lık bi masraf çıktı. Sanırım vitesin bütün mekatroniği değişecek.

Hepinize teşekkürler.
    Geçmiş olsun.

• Golfte kalite iyice dustu 2018 model golf konsolda renk degisimi basladi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    ben yine de bu arızayı yaşamamayı (elbette ihtimal dahilinde), arızayı yaşayıp da servisin sahip çıkmasına, indirim yapmasına tercih ederim. kaldı ki aracı satın alırken verilen daha yüksek bir fiyat farkı ve 7 yıl servise bağımlı olmak da göz önünde bulundurulmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

İyi niyet garantisi varsa sorun edecek bir durum değil.
    Yolda kalıyorsun ya da bir yere gideceksin araç gitmiyor ve sorun edecek birşey değil.
    Pardon merakımdan soruyorum mesela arabada ne olması lazım ki sorun olsun ?
    Bundan ala ne sorun olabilir mesela ?

Abicim şaka mısınız nesiniz arkadaş.
    Bu kadar da VAG troll olunmaz ki.

Ben yıllardır opel kullanırım. her yerde aracımın rezilliğini ve eksiklerini söylerim. böyle birşey olamaz ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olur Öyle Şeyler

Yolda kalıyorsun ya da bir yere gideceksin araç gitmiyor ve sorun edecek birşey değil.
    Pardon merakımdan soruyorum mesela arabada ne olması lazım ki sorun olsun ?
    Bundan ala ne sorun olabilir mesela ?

Abicim şaka mısınız nesiniz arkadaş.
    Bu kadar da VAG troll olunmaz ki.

Ben yıllardır opel kullanırım. her yerde aracımın rezilliğini ve eksiklerini söylerim. böyle birşey olamaz ya.

Alıntıları Göster
    Marş basmama , aracın çalışmaması , yolda kalıp çekici ile gitmek v.s bunlar son yıllarda duyduğumuz nadir şeyler.

Yıllarca forumda takılırım. Aracın şanzımanda sorun olduğunu belli etmeden birden bozulması veya yolda kalma vakası olarak benim bildiğim bu 2. olay.

Her segmentte sınıfının lideri olan bir markadan ve alt markalarından yılda yüzbinlerce DSG li araç satılıyor. Ben piston kıran opel sayısının DSG li aracın yolda kalmasından daha fazla olduğunu biliyorum. Sizde biliyorsunuz ki aracınızın rezilliğini ve eksiklerini her yerde söylüyorsunuz.

Piston kıran Opel aracınızı servise götürün de ben hep serviste bakımları yaptırıyorum benim aracımın pistonunu ücretsiz değiştirin deyin bakalım size ne diyecekler

Hadi Selametle.

• quote:

Marş basmama , aracın çalışmaması , yolda kalıp çekici ile gitmek v.s bunlar son yıllarda duyduğumuz nadir şeyler.

Yıllarca forumda takılırım. Aracın şanzımanda sorun olduğunu belli etmeden birden bozulması veya yolda kalma vakası olarak benim bildiğim bu 2. olay.

Her segmentte sınıfının lideri olan bir markadan ve alt markalarından yılda yüzbinlerce DSG li araç satılıyor. Ben piston kıran opel sayısının DSG li aracın yolda kalmasından daha fazla olduğunu biliyorum. Sizde biliyorsunuz ki aracınızın rezilliğini ve eksiklerini her yerde söylüyorsunuz.

Piston kıran Opel aracınızı servise götürün de ben hep serviste bakımları yaptırıyorum benim aracımın pistonunu ücretsiz değiştirin deyin bakalım size ne diyecekler

Hadi Selametle.

Alıntıları Göster
    Opel ne zamandan beri piston kırıyor ?
    VW ne zamandan beri "İnsanlara rezillik yaşatıyor" bir düşün bakalım
    Forumda ağır VAG fanısın seni zaten dikkate alan olduğunu sanmıyorum.
    Ayrıca Piston kıran opel sayısının bozulan dsg sayısından fazla olduğunu yazdığın anda gözümde VW'den ne kadar para aldığın sorusu canlandı.

Ayrıca sen neden VW Golf'ü savunuyorsun ki ? Sen kendini VAG grubundan dan mı sayıyorsun çakma golf, leonun la ?

Kendini nimetten saymanda ayrı bir olay Gitte bir golf, a3 falan al öyle gel. Böyle bir ara kampanyayla 49.900 e satılan leonla falan olmaz o işler.

• Arkadaşlar kavga etmeyin yav :) herkes biliyor japon kore candır diğerlerinde kronik sorunlar fix :)
    Geçmiş olsun diyenlere de teşekkürler. Bu arada bi tanıdık vardı mekatronik bölümünde onun sayesinde ücretsiz oldu sanırım. Yoksa doğuş otonun araca sahip çıkacağını hiç ummam eski bi garanti bankası çalışanı olarak.
    İnşallah kimse yaşamaz böyle bir sorun. İyi forumlar herkese

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Benim Vw aracım Yok hiç olmadı ve olmayacak. Hiç bir markanın fan i falan da değilim.
    A3 sedan ve Hb kullandım. Konu ile alakası olmayan şeylere girmeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 4 Mayıs 2019; 16:35:13 >
  • Corvex C kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Atıp tutanlara aldırış etmeyin. Pistoncular kendi aralarında eglensin

• quote:

Benim Vw aracım Yok hiç olmadı ve olmayacak. Hiç bir markanın fan i falan da değilim.
    A3 sedan ve Hb kullandım. Konu ile alakası olmayan şeylere girmeyelim
    Hiçbir markanın fanı değilsin canım olur mu öyle şey
    Zaten VW aracın hiç olmayacak.
    Çünkü sende VW ya da Audi alacak nasıl diyim yani kağıt parçalarından yok.
    Ya da baban ne alıyorsa ona bineceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Hiçbir markanın fanı değilsin canım olur mu öyle şey
    Zaten VW aracın hiç olmayacak.
    Çünkü sende VW ya da Audi alacak nasıl diyim yani kağıt parçalarından yok.
    Ya da baban ne alıyorsa ona bineceksin

Alıntıları Göster
    Kardeş ben her sene bir araç değiştiririm.

Vw yada Audi alacak kağıt parçalarımı 400 Bin TL lik eve yatırdım. Alnımın teriyle helal param ile çalışıp Antalya nın en güzel yerinden 3+1 Dairemi aldım. Seninle bu konuda sidik yarışına girmicem. Bu tarz şeyleri konuşmayı sevmem. Bu konuda alıntı yapma.

Şimdiki aracım da sınıfının en güvenlikli ve sessiz araçlarından birisi.

Memnuniyetimi her zaman söylüyorum.

Ama yaza satıyorum.

Yaşımdan haberin yok sanırım 3 çocuk babasıyım.

Leon artık küçük kaldı.

SUV ile devam edicez

• Akü veya vites seçici arızası. Araç parkta olsa bile parka alın diyorsa vites seçici arızalıdır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.