Şimdi Ara

golf 7 için bluetooth kit ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
35.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • golf 7 comfortline sahibiyim. bluetooth kit taktırabiliyor muyuz acaba bilgisi olan var mı?? bu arada ben aracıma cruise control taktırdım istanbul maltepe erel bayisinde çok memnunum arkadaşlar tavsiye ederim çok başarılı bir hız sabitleyicisi var.bilgi almak isteyen özelden mesaj atabilir.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Golf 7 için Bluetooth Kit: Bağlan ve Keyif Al

Volkswagen Golf 7'nizde Bluetooth bağlantısının keyfini sürmek için bir Bluetooth kitine ihtiyacınız olacaktır. Bluetooth kiti, aracınızın ses sistemine bağlanarak kablosuz bir şekilde müzik çalmanıza ve telefon görüşmeleri yapmanıza olanak tanır.

Golf 7'lerde Bluetooth Var mı?

Golf 7'nin tüm donanım seviyeleri Bluetooth bağlantısıyla donatılmıştır. Yani ister Trendline ister Comfortline veya Highline olsun, aracınız zaten Bluetooth özelliğine sahiptir.

Bluetooth Nasıl Etkinleştirilir?

Golf 7'nizdeki Bluetooth'u etkinleştirmek için aşağıdaki adımları takip edin:

1. Orta konsoldaki "Telefon" düğmesine basın.
    2. "Bluetooth" seçeneğini seçin.
    3. "Etkinleştir"e dokunun.

Bluetooth Bağlantısı Nasıl Yapılır?

Aracınızın Bluetooth'u etkinleştirildikten sonra şunları yapın:

1. Telefonunuzun Bluetooth ayarlarına gidin.
    2. "Golf 7" cihazını bulun ve bağlanmak için seçin.
    3. Gerekirse, aracınızın ekranında görünen eşleştirme kodunu telefonunuza girin.

Bluetooth Kit Ekleme

Aracınızda Bluetooth bağlantısı varsa ancak eller serbest görüşme yapmak veya müzik yayını yapmak istiyorsanız, bir Bluetooth kit ekleyebilirsiniz. Bu kitler genellikle aracınızın ayna desteğine veya güneşliğine monte edilir.

Golf 7 Bluetooth Kit Önerileri

Piyasada Golf 7'niz için çeşitli Bluetooth kitleri mevcuttur. İşte bazı öneriler:

• Volkswagen Orijinal Bluetooth Kit
    • Parrot CK3100
    • Bury CC9060

Önemli Not:

Bluetooth kitinin araç modeliniz ve donanım seviyenizle uyumlu olduğundan emin olun. Uyumluluğu doğrulamak için üretici belgelerine veya bir Volkswagen bayisine danışabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bluetooth araç kitlerinin fiyatları fonksiyonuna göre değişiyor. Tüm VW'ler için uygun olan ve direksiyondaki tuşu aktif hale getiren kitlerin fiyatlarını ve özellikleri:

1. Meta Bluetooth: 200 € (Direksiyon kumandası aktif. Yol bilgisayarı desteği yok.)

2. Meta Viva Voce Bluetooth: 330 € (Direksiyon kumandası aktif. Arayan kişiler yol bilgisayarı ekranından görünür. Sesle arama özelliği var.)

3. Fiscon Plus Bluetooth: 560 € (Direksiyon kumandası aktif. Yol bilgisayarı desteği yok. RNS ve RCD 510 desteği var. Bu cihazların dokunmatik ekranı üzerinden telefonu kumanda ediyor. Arayanı ve diğer bilgileri dokunmatik panelde gösteriyor.)

Aracında RNS veya RCD 510 u olmayanların 3. kiti taktırmasının bir anlamı yok. Fiyatlar işçilik hariç fiyatlar.
    İyi günler dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: autotech1

Bluetooth araç kitlerinin fiyatları fonksiyonuna göre değişiyor. Tüm VW'ler için uygun olan ve direksiyondaki tuşu aktif hale getiren kitlerin fiyatlarını ve özellikleri:

1. Meta Bluetooth: 200 € (Direksiyon kumandası aktif. Yol bilgisayarı desteği yok.)

2. Meta Viva Voce Bluetooth: 330 € (Direksiyon kumandası aktif. Arayan kişiler yol bilgisayarı ekranından görünür. Sesle arama özelliği var.)

3. Fiscon Plus Bluetooth: 560 € (Direksiyon kumandası aktif. Yol bilgisayarı desteği yok. RNS ve RCD 510 desteği var. Bu cihazların dokunmatik ekranı üzerinden telefonu kumanda ediyor. Arayanı ve diğer bilgileri dokunmatik panelde gösteriyor.)

Aracında RNS veya RCD 510 u olmayanların 3. kiti taktırmasının bir anlamı yok. Fiyatlar işçilik hariç fiyatlar.
    İyi günler dilerim...

ben bayiye arada soruyorum şu an golf 7 için takılamadığını söylüyorlar. bu gösterdikleriniz golf 6 için anladığım kadarıyla 7'ye takıyorlar mı acaba ??

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_emreusta

ben bayiye arada soruyorum şu an golf 7 için takılamadığını söylüyorlar. bu gösterdikleriniz golf 6 için anladığım kadarıyla 7'ye takıyorlar mı acaba ??

Alıntıları Göster
    ben eğer olursa 2. Meta Viva Voce Bluetooth: 330 € (Direksiyon kumandası aktif. Arayan kişiler yol bilgisayarı ekranından görünür. Sesle arama özelliği var.) bunu taktırırım dokunmatik ekran çok önemli değil. telefon defterini görebiliyor muyuz bununla ??
  • quote:

ben eğer olursa 2. Meta Viva Voce Bluetooth: 330 € (Direksiyon kumandası aktif. Arayan kişiler yol bilgisayarı ekranından görünür. Sesle arama özelliği var.) bunu taktırırım dokunmatik ekran çok önemli değil. telefon defterini görebiliyor muyuz bununla ??

Alıntıları Göster
    Doğrudur, olabilir. Golf 7 yeni bir araç olduğu için farklı bir kit gerekebilir. Yetkili servise danışın. İyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: autotech1

Doğrudur, olabilir. Golf 7 yeni bir araç olduğu için farklı bir kit gerekebilir. Yetkili servise danışın. İyi günler...

Alıntıları Göster
    Cruise control hakındaki bilgilendirmeyi pm değilde burdan yapsanız benim de comfortline aracıma ekletmeyi istediğim tek opsiyon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: helaxes

Cruise control hakındaki bilgilendirmeyi pm değilde burdan yapsanız benim de comfortline aracıma ekletmeyi istediğim tek opsiyon...

Alıntıları Göster
    tabi yapayım. ben istanbul maltepe erel bayisinde taktırdım. direksiyonda bulunan tuşları daha doğrusu tuş takımını da içeren direksiyondaki piano black içeren tüm parçayı söküyorlar ve yeni tuş takımlarını takıyorlar sistemine kurulum yapıyorlar iş bitiyor. highlinedekinin aynısı. sinyal koluna takılandan değil o sanırım baz donanım golfe takılıyormuş. 850 tl ye maloldu. bence parasına değdi çünki hem başarılı bir cruise control hem de konforu süper. bana ekonomi de yaptırıyo ben 130-140 basacam yerde 120 ye fixliyorum sabit hızda araba kendi gidiyo bu sayede 5.2 leri falan gördüm yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen Golf 8.5 usb yeri
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tabi yapayım. ben istanbul maltepe erel bayisinde taktırdım. direksiyonda bulunan tuşları daha doğrusu tuş takımını da içeren direksiyondaki piano black içeren tüm parçayı söküyorlar ve yeni tuş takımlarını takıyorlar sistemine kurulum yapıyorlar iş bitiyor. highlinedekinin aynısı. sinyal koluna takılandan değil o sanırım baz donanım golfe takılıyormuş. 850 tl ye maloldu. bence parasına değdi çünki hem başarılı bir cruise control hem de konforu süper. bana ekonomi de yaptırıyo ben 130-140 basacam yerde 120 ye fixliyorum sabit hızda araba kendi gidiyo bu sayede 5.2 leri falan gördüm yani.

Alıntıları Göster
    Kuzenim de dün taktırdı, direksiyon tuşları değiştirilerek takılıyor sanırım. 680 liraya mal oldu.

• Arkadaslar, bluetooth icin yeni bir bilgi var mi? Yurtdisi sitelere de baktim ancak herhangi bir seye rastlamadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert70

Arkadaslar, bluetooth icin yeni bir bilgi var mi? Yurtdisi sitelere de baktim ancak herhangi bir seye rastlamadim.
    güncel
  • quote:

güncel

Alıntıları Göster
    Ankarada VW için orjinal OEM getirten bi kişi ile telefonla görüştüm. Novero marka, 450tl cihaz fiyatı 100tl de montajı tutar diyor. Yarın son bi fiyat için beni arayacak. Eğer daha hesaplısını bulamazsam ondan sipariş edeceğim ben de herhalde. Bir de ellerinde bulunmadığını 15 günde getirtebileceğini söylüyor. Alırsam bilgi paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eehbee

Ankarada VW için orjinal OEM getirten bi kişi ile telefonla görüştüm. Novero marka, 450tl cihaz fiyatı 100tl de montajı tutar diyor. Yarın son bi fiyat için beni arayacak. Eğer daha hesaplısını bulamazsam ondan sipariş edeceğim ben de herhalde. Bir de ellerinde bulunmadığını 15 günde getirtebileceğini söylüyor. Alırsam bilgi paylaşırım.

Alıntıları Göster
    eehbee kardeş naptın bluetooth işini ??
  • quote:

eehbee kardeş naptın bluetooth işini ??

Alıntıları Göster
    Sipariş verdim kaporayı da havale yaptım. 15 gün içinde montajı olunca buradan paylaşırım izlenimlerimi.
  • quote:

Sipariş verdim kaporayı da havale yaptım. 15 gün içinde montajı olunca buradan paylaşırım izlenimlerimi.

Alıntıları Göster
    cruise control ü 680 liraya nereden takdırdı kuzeniniz acaba?

tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oreofus

cruise control ü 680 liraya nereden takdırdı kuzeniniz acaba?

tskler

Alıntıları Göster
    Merhabalar tekrar. Ürün elime geçti ve aracıma (2013 Jetta Highline) taktırdım. Golf 7 ile aynı teyp ve ekrana sahip olduğu için aynı diyebiliriz. Beyaz ekran olan araçlar için söyleyeyim veya kısaca, bu elimdeki cihaz sadece "Alo-Alo" kulaklık görevi görüyor.

Artısı:
    - Ses çok iyi,
    - Dışarıdan görünen hiçbir parçası yok,
    - Çok pahalı değil,
    - Montajı bilen ustanın elinde çok kolay.

Eksisi bol:
    - Ekranı desteklemeyen eski model olduğu için arayan kişiyi sadece telefon ekranında görebiliyorsunuz,
    - Müzik dinlemek için hoparlörleri kullanamıyorsunuz,
    - Rehberi göremiyorsunuz,
    - Araçtan telefona hiçbir bağlantınız yok,
    - Direksiyondaki telefon simgeli tuş yardımı ile çağrı alıp sonlandırmaktan başka bir fonksiyon kullanılamıyor.

Bana getirten arkadaş da buradan almış sanırım:

150$ altı olduğu için gümrüğe de takılmayacaktır. Montajını istanbulda Ender Elektronik adlı serviste yaptırdım. Başka sorusu olan varsa yanıtlayayım.

• quote:

Merhabalar tekrar. Ürün elime geçti ve aracıma (2013 Jetta Highline) taktırdım. Golf 7 ile aynı teyp ve ekrana sahip olduğu için aynı diyebiliriz. Beyaz ekran olan araçlar için söyleyeyim veya kısaca, bu elimdeki cihaz sadece "Alo-Alo" kulaklık görevi görüyor.

Artısı:
    - Ses çok iyi,
    - Dışarıdan görünen hiçbir parçası yok,
    - Çok pahalı değil,
    - Montajı bilen ustanın elinde çok kolay.

Eksisi bol:
    - Ekranı desteklemeyen eski model olduğu için arayan kişiyi sadece telefon ekranında görebiliyorsunuz,
    - Müzik dinlemek için hoparlörleri kullanamıyorsunuz,
    - Rehberi göremiyorsunuz,
    - Araçtan telefona hiçbir bağlantınız yok,
    - Direksiyondaki telefon simgeli tuş yardımı ile çağrı alıp sonlandırmaktan başka bir fonksiyon kullanılamıyor.

Bana getirten arkadaş da buradan almış sanırım:

150$ altı olduğu için gümrüğe de takılmayacaktır. Montajını istanbulda Ender Elektronik adlı serviste yaptırdım. Başka sorusu olan varsa yanıtlayayım.

Alıntıları Göster
    Vw.com.tr sitesi aksesuarlar bölümüne bir tane bluetooth eklenmiş golf 7 için ancak model ve içeriği hakkında bilgi mevcut değil henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

Kuzenim de dün taktırdı, direksiyon tuşları değiştirilerek takılıyor sanırım. 680 liraya mal oldu.

kardeş nerede taktırmış hız sabitleyiciyi fiyatı çok iyi
  • Arkadaslar birsey sormak istiyorum. Golf 7 ye sonradan orjinal sunroof takilabiliyor mu bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar birsey sormak istiyorum. Golf 7 ye sonradan orjinal sunroof takilabiliyor mu bilgisi olan var mi

Mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Arkadaslar birsey sormak istiyorum. Golf 7 ye sonradan orjinal sunroof takilabiliyor mu bilgisi olan var mi

Mümkün değil

Alıntıları Göster
    Bluetooth araç kiti ve müzik dinleme imkanı sunuyor (aux üzerinden bağlanarak)...ben kullanıyorum cok memnunum...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-belki-bluetooth-arac-kiti-153152866/detay/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.