Şimdi Ara

Golf 7 Kafadan Kayma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • videoyu birkaç kez izledim. golfçü giu geçince hızını geç fren yaparak azaltıyor ve viraj içinde bu sefer birden gaza abanıyor araç kayıyor. ayrıca viteside kaçırmış olabilir dsg mi manuel mi buda fark eder.
  • MURRAT kullanıcısına yanıt
    Sol ayak ile virajda frene basmak

Denediniz mi hic? Sol ayak ile frene felan basmaya kalkmayin sakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    Denedim çok faydasını da gördüm . Bu bir tekniktir.

• Güzel çekilmiş.

Araba paralel kayıyor. Yani ön ve arkada eşit direnç var. Bu viraj tutunması için ideal koşuldur. Bundan daha iyisi olmaz, bundan daha yüksek yan G tutamaz.

Bu sebeple mecbur, hız düşürülecek ve/veya dışa mesafe varsa direksiyon düzeltilecek.
  • Yuksek hizda viraj icinde gaz kesmek agirlik transferine neden olur ve gazdan ayaginizi cektiginiz an suruklenme daha siddetli yasanir.

Onun yerine gazdan ayagi cekmeyip duruma gore ya daha fazla basarak yada pedali dengede tutarak hafif direksiyon mudehaleleri ile kayma yani suruklenme yavaslatilip, pist disina cikmadan yada bariyerlere vurmadan viraj bitirilir.
  • Önden kayma durumlarında ayak gazdan çekilir ve aracın yola tutunduğunu hissedene kadar direksiyon düzlenir. KONTRA VERİLMEZ. Önden kaymakta olan araç kontraya çok hassas tepki gösterir. Bu da her sürücünün başarıyla yapabileceği birşey değildir. Kayma yönünün aksine verilen kontra zaten savrulmakta olan aracı daha fazla savurabilir. Araç yolu tutsun diye kayma yönünde verilen kontra ise çok hızlı bir biçimde yapılmalıdır aksi halde kendinizi refüjde bulabilirsiniz. O yüzden standart kullanıcı için en güvenli olan direksiyonu düzlemek ve araç yola tutunca hafif viraj içine doğru kırarak ufak ufak gaz vermektir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.