Şimdi Ara

golf 7 pert olur mu ?(arac pert olmustur) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
8.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sigorta şirketleri hasar araç bedelinin %30-35'ini aşınca perte çıkarabiliyorlar. önemli olan araç hurdasının üzerine ödenecek meblanın tamir tutarından az olması. hurda güzel fiyata giderse sigorta şirketi çok rahat perte ayırır aracı...
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Farlar ve stoplar dış etkilerden solduğu için ton farkı olmasın diye çift değiştirilir.
  • Gelişme varmı?
  • son durum ne acaba?
  • yukarıyı okuyun arkadaşlar bi zahmet bu 3 olcak. araç PERT OLMUŞTUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cngmtj

yukarıyı okuyun arkadaşlar bi zahmet bu 3 olcak. araç PERT OLMUŞTUR

Ana mesajı ve başlığı değiştirirseniz "perte çıktı" diye daha makbul olur rahatsız olmazsınız..değişmiyorsa yöneticiye pm atın o değiştirir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiki212 -- 21 Ocak 2014; 11:44:16 >
  • Geçmiş olsun.. Aracınız Groupama Sigorta'dan kaskolu olsaydı. Yeni değerialırdınız. Sadece Groupama Sigorta'da 3 yıl boyunca yeni değer klozu var...
    Tekrar Geçmiş olsun..
  • Cngmtj C kullanıcısına yanıt
    Hocam yine golf mü alacaksınız yoksa başka bir araca mı yöneliceksiniz merak ettim sizin için sorun değilse cevaplayabilir misiniz?
  • Pahalı olur ama pert değil bu araba
  • araçta fazla hasar yok ama airbagleri açmış işçilik parça vs düşünülürse pert bence
  • Millet hala pert olmaz yazıyor
  • Araç perte ayrılmış...

27 BİN TL bu aracın neresinde hasar varmış anlamadım.

Çok enteresan...

Galericilere inanmamkla hata ediyoruz o zaman. Abi bu bildiğim çıtır pert ben size söyleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam yine golf mü alacaksınız yoksa başka bir araca mı yöneliceksiniz merak ettim sizin için sorun değilse cevaplayabilir misiniz?

golf almam hocam fiyatindan dolayi cok uctu. Yeni A3 dusunebilirim belki ilerde. Suan ev aldim arac olayi askiya alindi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cngmtj -- 23 Ocak 2014; 2:00:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cngmtj C kullanıcısına yanıt
    Hocam bence V40 da bakabilirsiniz.Ya da 1 serisi ile a serisi.
  • V40 cok deger kaybediyor. 1 serisi guvenlik acisindan a serisi malzeme kalitesi ve ic hacim acisindan zayif. A3 hem premiumlarda en az deger kaybina ugrayan araclarin basinda hem malzeme hem guvenlik hemde konforda ust duzeyde. Eger eski fiyatlar olsaydi yine golfu alirdim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Esprisel

Geçmiş olsun.. Aracınız Groupama Sigorta'dan kaskolu olsaydı. Yeni değerialırdınız. Sadece Groupama Sigorta'da 3 yıl boyunca yeni değer klozu var...
    Tekrar Geçmiş olsun..

Tesekkurler hocam. Herkese tavsiyem en ucuz olan yere kasko yaptirmak mantikli olani degil. Kasko teklifindeki maddeleri tek tek okumak gerekiyomus. Eger ki ben bu konuda biraz dikkatli davransaydim baska firmalarla anlasip daha az magduriyet yasardim

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

belliydi zaten su araca pert olmaz dıyenler var forumda yanı yuh

gecmıs olsun pert olması bence ıyı olmus sız kaskodan paranızı alırsınız mıs gıbı

Konu sahibinde geçmiş olsun öncelikle, pert olmaz diyenler, araç parça ve işçilik ücretlerini sanırım Tofaş Kuş serisiyle karıştırmaktalar. Pert olacağı bal gibi belliydi, ve araç sahibi içinde pert olması çok çok iyi olmuş. Allah beterinden saklasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam bence V40 da bakabilirsiniz.Ya da 1 serisi ile a serisi.

V40 cok deger kaybediyor. 1 serisi guvenlik acisindan a serisi malzeme kalitesi ve ic hacim acisindan zayif. A3 hem premiumlarda en az deger kaybina ugrayan araclarin basinda hem malzeme hem guvenlik hemde konforda ust duzeyde. Eger eski fiyatlar olsaydi yine golfu alirdim ama
  • Sigortadan ne kadar para alacaksınız pert olması sonucunda?
    Kasko bedelinin aynısı mı ? Değeri 67.127 TL gözüküyor.
    bir bilgi alabildiniz mi ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panthera52 -- 23 Ocak 2014; 14:13:23 >
  • 1 serisi güvenlik açısından kaybediyor demişsiniz de biraz açabilir misiniz hangi güvenlik kısmında neler eksik veya hangi araca göre eksik ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.