Şimdi Ara

golf 7 pert olur mu ?(arac pert olmustur) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
8.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun.Araç pert.Hava yastıkları patlamış. Konsol değişecek. Ön taraf tampon,farlar v.b değişecek.
  • hava yastıkları açılmış onden aldıgı darbede oyle gorundugu adar basıt değil pert olmama şansı yok bana gore
  • büyük ihtimal pert. Doğuş buna okkalı bir fatura çıkartır
  • Çok geçmiş olsun, bence araç pert.
  • Cngmtj C kullanıcısına yanıt
    radyatör motora dayanmamış bile şaselerde birşey olacağını sanmıyorum. Ayrıca aracınızda perte çıkacağını sanmıyorum.
  • Öncelikle geçmiş olsun.
    Kazadan sonra araçtan soğumanız gayet normal bir durum. Aracınız pert olsa da olmasa da o bir golf.
    Aldığınız fiyattan daha pahalıya satılacaktır.Siz zarar etmezsiniz,aracınızın golf olduğunu bilin ve ona göre pazarlık yapın
    Galerici bu aracı çıtır hasarlı bile değil ,keyfe keder boyalı diye itelemekten zevk alacaktır.
  • Araç pert geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracım pert olmuştur arkadaşlar ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
  • belliydi zaten su araca pert olmaz dıyenler var forumda yanı yuh

gecmıs olsun pert olması bence ıyı olmus sız kaskodan paranızı alırsınız mıs gıbı
  • sıfır araç klozu varmıydı kasko poliçenizde?

1 sene dolmadıysa eğer sıfır değerini ödemek zorundalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

sıfır araç klozu varmıydı kasko poliçenizde?

1 sene dolmadıysa eğer sıfır değerini ödemek zorundalar.

vardı hocam ama 1 yılı doldurdu araç malesef.
  • Dostum öncelikle çok geçmiş olsun. Benzer şekilde Golf 7 kazası yaptım. Ama benim aldığım darbe sol ön çaprazdandı. 5 airbag açıldı.
    Araçta kasko vardı fakat burnumdan getirdiler. Araç perte çıkmadı (70 bintl idi rayiç bedel.) Anlaşmalı verdim aracı 58bin tl aldım. Fikir sahibi olman açısından söyledim. Sağlığına şükret. Malın bir kıymeti yok.
    Bu arada (ak sigorta). Bir daha kasko yapmamak üzere tövbe ettirdiler.
  • Büyük ihtimal Pert olur.
  • olmaz gibi
  • Hocam hiç canını sıkma aynı durum benim aracımdada başıma gelmişti %90 aynı durumdaydı radyatöre de girdi diyorsun. Biz burdan bakınca araç tam ortada gibi duruyor ama aslında öyle değil ve benim bildiğim tamirini yetkili serviste yaptırmak zorunda . Hiç canını sıkma aracın kesin perte çıkacak bak gör

Edit : benim aracımda ak-sigortaydı bende kötü sanıyordum hatta durumlar yavaş ilerliyormuş , bir türlü sonuca varılamıyormuş gibi geliyordu ama sonradan öğrendim ki ak-sigorta en iyilerinden biridir. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre.unal -- 12 Ocak 2014; 23:01:12 >
  • çıtır hasarlı pert değil diyenler toplanmış yine :D
  • Valla arac perte cikti hala cikmaz diyenler var sasirmamak elde degil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZioK

Dostum öncelikle çok geçmiş olsun. Benzer şekilde Golf 7 kazası yaptım. Ama benim aldığım darbe sol ön çaprazdandı. 5 airbag açıldı.
    Araçta kasko vardı fakat burnumdan getirdiler. Araç perte çıkmadı (70 bintl idi rayiç bedel.) Anlaşmalı verdim aracı 58bin tl aldım. Fikir sahibi olman açısından söyledim. Sağlığına şükret. Malın bir kıymeti yok.
    Bu arada (ak sigorta). Bir daha kasko yapmamak üzere tövbe ettirdiler.

Kaporta aksamında fazla hasar yokmuydu ? Kaput, çamurluk ve kapı değişimleri varsa airbagler açıksa büyük ihtimal pert oluyor.. Yetkili servis fiyatları yüksek, aracın %50 değerini rahat aşıyor bu gibi durumlarda.. Konuda ki örnekte, bi-xenon fara en az 3-4 bin lira fiyat verir..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.