Şimdi Ara

GOLF 7 Sahipleri,Golf 7 ve 7-DSG Hakkındaki tartışma konusu ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
12.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikinci el dsg'li araç almak hımm ve tekrar hımm, üstüne aracın darbeli olması tekrar tekrar hımmm.

bulaşmayın derim. keyif sizin, para sizin. bu arada dsg sorunsuz diyen arkadaşlar çin ve rusya'da vw neden özür diledi ve garanti süresini bir yığın ülkede arttırdı açıklabilirler mi ?

keyiflerinden sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

vosvos basın sözcüsü, Japonya ve çinde dsg li araçları geri topluyoruz asya iklimine araçlarımız uygun değil açıklaması yapmış

geçip hala birileri dsg çok iyi şanzıman falan diyebiliyor ise ben artık bu şahısları sadece tebrik ediyorum

dsg nin ne oldugu zaten firma tarafından da kabul edildi,araçlarının arkasında durdular garantiyi uzattılar.
    Türkiye hariç.
    O bahsettiğin şeyi söyleyenler bunları da söylüyor:
    Apaçiyim var mı yihehehe vag fanıyım hemi de desege sorunsuz hueuheuhe garantisiz de alınır hueuheuhe
  • Her türlü pahalıya gelen bir araba.

1.2 TSI Comfortline düz vites olanı bile, ucuz bir araba değil. Üstelik, Comfortline donanım da öyle adam akıllı bir donanıma sahip değil. 7-DSG sorunları her geçen gün biraz daha azalıyor diye bilgi alıyoruz. Taner Göde, Ocak 2012'den sonra şikayetlerde azalmanın olduğunu söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

En son serilerde sorun yaşayagını pek duymadım daha önce 3 sene kadar 6-gang Dsg kullandım hiç sorun yaşamadım çok memnundum fakat golf7 yada 7 ileri dsg hiç kullanmadım o yüzden gol kullanıcılarını bekliyorum.

Su ana kadar yorum yapanlarin hicbirisi Golf kullanicisi degil aklinda olsun...

Ama ikinci el + DSG olayina bende sahsen kefil olmazdim, cunku gercekten narin ve hassas yapisi olan bir sanziman, 0km alip ek garanti yaptirmak bir derece mantikli olabilir de dedigim gibi... ikinci el olayi riskli.

0 km ancak 1.2TSİ Comf. alabiliyorum malesef ama highline beni cezbediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Her türlü pahalıya gelen bir araba.

1.2 TSI Comfortline düz vites olanı bile, ucuz bir araba değil. Üstelik, Comfortline donanım da öyle adam akıllı bir donanıma sahip değil. 7-DSG sorunları her geçen gün biraz daha azalıyor diye bilgi alıyoruz. Taner Göde, Ocak 2012'den sonra şikayetlerde azalmanın olduğunu söylemişti.

İşte bende buna güveniyorum son seri yani 2012 de gelen özelliklede 2. partide hiç duymadım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Ama ikinci el + DSG olayina bende sahsen kefil olmazdim, cunku gercekten narin ve hassas yapisi olan bir sanziman, 0km alip ek garanti yaptirmak bir derece mantikli olabilir de dedigim gibi... ikinci el olayi riskli.

+1903
    Desegeyi savunanların alayının klişe cümlesi değil midir zaten?
    Garanti bitince birine itele yiheheheh
    Arabayı alıyorsun,garantisi bitince kime iteleyeyim diye düşünerek mi alacaksın?
    Manuel golf alırım binerim mis gibi,fazladan vereceğim param da cebimde kalır.

Valla shadowcum, ben yasimi, meslegimi, egitimimi forumda defalarca belirttim, ayda 3-4 araba alip satamayacak sermayemiz oldugunu herkes biliyor az cok...

Yani, imzadaki DSG'li Polo grcekten gittigi yere kadar gidecek Zaten annem daha cok kullaniyor bu aralar 56 yasinda kadin galericilik yapcak degil ya :)

Ama su an Golf alsam (ki dusunuyorum), disi lacivert, ici bej, xenon farli 1.4 tsi 122hp comfortline duz vites golf cok cezbediyor...

Bence de 1.2. tungsten gri manuel midline plus, segmentinde en mantıklı araç.Pazarlıkla 42'ye falan alınır 7-8 sene binilir.

• Gerçek şu ki, bakımlarını sürekli Vw'de yaptırırım, garanti bitse de, her hangi bir sorunda ini niyet garantisinden yararlanırım diyorsanız olabilir. Bende otomatik vites Jetta aldım. Güya 6 ileri Dsg sanıyordum aracı ama Tiptronikmiş :) Halbuki ben Dsg'li niyetine girmiştim olayın. Olsun, tiptronik vites her ne kadar geçişleri hissettirse de, en azından kafam rahat. Yok bozulacak mı, sorun verir mi diye düşüncelerden arındım. Ki, zaten dsg olduğunda sorun çıkarırsa dahi bakarız çaresine diye aldım. Gülü ve dikenini sevdim anlayacağınız..

Model yılını yazmamışsınız ama 2 senelik garantinin son 6 ay kaldığı vakite kadar garanti sürecini uzatabiliyorsunuz..
  • senede 17,000 km yapan bir kullanıcıyım ki bu benim için çok fazla bir rakam ilk yılı olduğu için birazda hevesle bu kadar yol aldım taş patlasın 12 13 bin km yaparım, düşününce c segmenti bir araç almak istesem sanırım 1,2 tsi comfline ı listemin ilk sırasına alabilirdim bu paraya belki dizel araç bile alınabilir ama golf7 gerçekten alınası kaliteli ve ikinci elde reşat altını muamelesi bulan bir araç.

son zamanlarda şikayetlerde azalma oldu falan dense de hayatta bu riske girmeye gerek yok DSG şanzıman için, hele ben çok yokuşlu bir yerde yaşıyorum zorlanacağı sebebiyle kesinlikle DSG den uzak dururdum.
  • Ben DSG Golf VI alırken 4000 küsur fiyat farkı vermiştim. O zamanda manuelde ESP siparişle ekleniyordu, bu 4000 TL farkın içinde ESP de dahildi, ama Golf 7'de ESP standart şu anda. Ben alırken DSG farkı 3000 küsura geliyordu.
    7-8000 TL fiyat farkı vermem için araca PDK şanzıman takmaları gerek.
  • Golf segmentinde her zaman çıtayı yükselten, adeta sınıf standartlarını tayin eden, konforlu, keyifli, ikinci eli en canlı modeldir. Dsg ise piyasada mevcut alternatifleri arasında kullanımı en keyifli, diğerleri ile kıyaslandığında kesinlikle en sağlam şanzımandır.

Burada kafa karışıtıran hem ikinci el hem kazalı oluşu. Bu anlamda dikkat etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat
    Dsg ise kesinlikle en sağlam şanzımandır.

Güner beyin diğer incileri:
    quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat
    Evet alman fanatiğiyim.Garantisiz verseler yine desege alırım.Desegelerde sorun yok.

Bu mantalitedeki bir insanın dsg gibi patlaklığını üreticisinin bile kabul ettiği bir şanzımana en sağlam niteliği yakıştırmasına şaşmamalı
  • Artık otomatik araç tercih ediliyor, tercih edilebilecekler arasında ;

1-en yaygın olanı, servis-parça imkanı en zengin dsg dir

2-en verimli ve en korforlusu (aynı zamanda en performanslısı) dsg dir

3-manuelden daha az yakıt tüketimi sağlayanda dsg dir

4-mevcutlar içarisinde bunca satışa rağmen en sorunsuzu yine dsg dir

Kullanıcı memnun, boşa nefes tüketmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Gerçek şu ki, bakımlarını sürekli Vw'de yaptırırım, garanti bitse de, her hangi bir sorunda ini niyet garantisinden yararlanırım diyorsanız olabilir. Bende otomatik vites Jetta aldım. Güya 6 ileri Dsg sanıyordum aracı ama Tiptronikmiş :) Halbuki ben Dsg'li niyetine girmiştim olayın. Olsun, tiptronik vites her ne kadar geçişleri hissettirse de, en azından kafam rahat. Yok bozulacak mı, sorun verir mi diye düşüncelerden arındım. Ki, zaten dsg olduğunda sorun çıkarırsa dahi bakarız çaresine diye aldım. Gülü ve dikenini sevdim anlayacağınız..

Model yılını yazmamışsınız ama 2 senelik garantinin son 6 ay kaldığı vakite kadar garanti sürecini uzatabiliyorsunuz..

2013 model yeni kasa valla bende vw fanatigiyim dsg'ye de katlanıcam sürüş zevki kusursuz... vw ölüsü yeter !

• beni düşündüren kazalı oluşu fakat fiyat 1.4TSİ comf. fiyatına 1.4TSİ highline bluetech DSG sizce alınır mı hasar konusunda ikinci el çok sıkıntı yaratır mı ?
  • 1.4 TSI 122 Highline Manuel 55 bin lira.

En mantıklı Golf seçeneği.
  • UP !!
  • @34Brs34

Hocam bu nasıl bir cümledir?

"Dsg'ye katlanacağım, zevki yeter"

Yahu yapmayın etmeyin arkadaşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 1-2 Saatliğine Golf VII 1.6 TDI DSG. Araç gerçekten Konforlu çok beğendim. İçine Ses almaması dünya ile bağlantısını resmen kesmesi gerçekten güzel geldi. Özellikle Durduğunuz zaman aracı stop etmesi filan bir garip geliyor. frenden ayağınızı çektiğiniz an çalışıyor. Hızlanma olayı gerçekten iyi geldi bana Sonuçta 1.6 motor en fazla ne beklenebilir ki.
    Dsg gerçekten güzel çalışıyor düşük devirlerde her hangi bir sallama yok. Aracın Geri görüş kamerası Highline modelinde bile olması büyük bir eksiklik. Ayrıca aynalar bana gerçekten çok küçük geldi.

Ayrıca Aracın iç aydınlatması çok sönük.

DSG ile alakalı ,

Araç şuan 7bin KM civarinda Daha problem yaşanmamış, İnşallah yaşanmaz diyorum

Bir kaç Foto çektim. Buyrun ;

GOLF 7 Sahipleri,Golf 7 ve 7-DSG Hakkındaki tartışma konusu !

GOLF 7 Sahipleri,Golf 7 ve 7-DSG Hakkındaki tartışma konusu !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrarengizhus -- 3 Haziran 2013; 22:57:39 >

• oy oy araba çok güzel miş gerçekten ! kazasız belasız inşallah.
  • Up!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.