Şimdi Ara

GOLF 7 YE ALTERNATIF? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jimhendrix

astra k

Keske hocam ama pahali gelir bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

1.2 tsi ın yakıt tüketiminden memnunmusunuz?
    Kaç lt gördünüz max. yoğun trafik veya gazlama ile?

Yakitindan cok memnunum hocam sehir ici 6.5 maks yakiyor ama ben cok agresif kullanmam performansi da cok iyi

• 66.500 e civic elegance otm alabilirsiniz.

• Ceed al arkadasim guzel kaliteli arac i 30 dan bile kaliteli

• quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

66.500 e civic elegance otm alabilirsiniz.

O kadar cikamiyorum ama civic aklimda. Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: pdr tecnics

Ceed al arkadasim guzel kaliteli arac i 30 dan bile kaliteli

Ceed de guzel az kmde premium soyledigim fiyata zor bulunur ama... bide o kadar guzel araca tetris ekrani kadar ekran koymuslar konsola hic yakismamis. Sonradan buyuk ekran eklenebiliyormu acaba i30 daki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan-2626

quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Golf 7 Highline

Ah para yetse. Bir tane 64 bine kapi degisiminden dolayi 5500 lira hasar kayitli 2013 highline dsg var sizce alinirmi hocam??

dsg meselesi olmasa highline 1.2 bakin derdim fakat o sorunlu sanzimana bulasilmaz.bu araclar arasinda en iyisi astra.gidin kullanin zaten alirsiniz.eger yeni kasa istiyorsaniz auriste cok iyi arac.ikinci el temiz alayim dersenizde giulietta 1.4 tct distinctive var. bunlarin icinden gecer ve yillarca eskitemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 24 Aralık 2015; 20:01:03 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

66.500 e civic elegance otm alabilirsiniz.

O kadar cikamiyorum ama civic aklimda. Tesekkurler

Manuel alacak olsaniz diger markalarda sorun olmaz ama otomatik olunca bir kere daha düşünün derim.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    1.2 de zaten highline yok hocam.Highline alacaksan 1.4 almak zorundasin kisaca. Bende bu fiyata i30 u oneririm donanim istiyorsaniz.Surus konforsuz comfortline pismanlik yasatiyor zaten.i30 iyi hosta o kasa agirligi ve surus hissi cok aratir bence golfu.

• quote:

Orijinalden alıntı: timmydncn

1.2 de zaten highline yok hocam.Highline alacaksan 1.4 almak zorundasin kisaca. Bende bu fiyata i30 u oneririm donanim istiyorsaniz.Surus konforsuz comfortline pismanlik yasatiyor zaten.i30 iyi hosta o kasa agirligi ve surus hissi cok aratir bence golfu.

i30 çok ağır basıyor ama uyarın kafama takılmıyor değil hocam. golf evet çok tok çok güzel sürüş ama boş işte artık biyerden ödün vericez ya konfor ya " bol oyuncak" olcak gibi heralde...
  • quote:

Herkese merhaba. Ocak 2015 te bi hevesle sifir olarak aldigim golf 1.2 tsi comfortline aracimi su siralar satip yerine baska arac almak istiyorum. Araba beni donanim acisindan hic tatmin etmiyor dolayisiyla surusten keyif de alamiyorum. Araci 57.500 e birakicam uzerine bi kac bin ekliyip 62-63 bine baska bi arac alacagim. Yilda tas catlasa 10000 km yapiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Auris premium, corolla premium, civic elegance, i30 elite, astra cosmo, ceed premium düşündüğüm fakat kararsiz kaldigim araclar

Kriterlerim:

1- Hatchback veya sedan olmasi
    2- Donaniminin zengin olmasi
    3- Otomatik vites olmasi

Leon kyllanicisi olarak leon onerebilirim ozellikle fr alirsaniz gercekten sik ve dolu bi arac
    Yada 1.2 sini alabilirsiniz zaten twk ve full donanimla geliyo
    Istediginiz tum.ozellikler onda mevcut

• 308 Allure veya Ceed.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 25 Aralık 2015; 0:15:08 >
  • Sıfırı 60 liraya bayilerde satılırken siz nasıl 1 yaşında arabayı 57.5 fiyata satacaksınız merak ettim.
    Ama sende haklısın burası Türkiye, herdaim enayisi bulunur.

• donanım ve confor olarak sizi tatmin etmeyen şeyler nelerdir 1.2 golfte, açabilirmisiniz
  • Alacağınız araçta bence anahtarsız giriş ve çalıştırma muhakkak olsun, ot b.k birsürü gereksiz donanımdansa en kullanışlı donanımların başında gelir bu sistem Yağmur far sensörü yerine anahtarsız giriş çalıştırma olsn örnek.
  • Golf'ten sonra ya D segmentine atlayacaksınız ya da Premium C segmentine geçeceksiniz. Yoksa sattığınız Golf'ü ararsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_emn34

quote:

Herkese merhaba. Ocak 2015 te bi hevesle sifir olarak aldigim golf 1.2 tsi comfortline aracimi su siralar satip yerine baska arac almak istiyorum. Araba beni donanim acisindan hic tatmin etmiyor dolayisiyla surusten keyif de alamiyorum. Araci 57.500 e birakicam uzerine bi kac bin ekliyip 62-63 bine baska bi arac alacagim. Yilda tas catlasa 10000 km yapiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Auris premium, corolla premium, civic elegance, i30 elite, astra cosmo, ceed premium düşündüğüm fakat kararsiz kaldigim araclar

Kriterlerim:

3- Otomatik vites olmasi

Leon kyllanicisi olarak leon onerebilirim ozellikle fr alirsaniz gercekten sik ve dolu bi arac

Leon fr bide otomatigi nerdeyse 70 ten basliyo hocam bana pahali gelir yoksa cok guzel arac

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr_emn34

quote:

Kriterlerim:

3- Otomatik vites olmasi

Leon fr bide otomatigi nerdeyse 70 ten basliyo hocam bana pahali gelir yoksa cok guzel arac

Manuel ve 2 el dusunurseniz uygun fiyata var

• quote:

Orijinalden alıntı: Avsiya

Sıfırı 60 liraya bayilerde satılırken siz nasıl 1 yaşında arabayı 57.5 fiyata satacaksınız merak ettim.
    Ama sende haklısın burası Türkiye, herdaim enayisi bulunur.

Benim aracim henuz 5 bin kmde hocam malum sitede mid plus bile suruyle var o fiyata. Arti hangi bayi 60 a veriyo daha dun 62 dediler ve yine arti olarak hangi bayi elimizde var dedi size acaba? Bayilerde arac yok en erken subat tarih veriyolar 2 ay beklerim uzerine 4 binde eklerim sifir alirim diyen alsin onun tercihi yoksa benim aracima 57500 vermek enayilik degil firsati kacirmamak olur bence tercihe gore degisir. Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

donanım ve confor olarak sizi tatmin etmeyen şeyler nelerdir 1.2 golfte, açabilirmisiniz

Konfor olarak bi sikayetim yok olamazda hocam cok konforlu arac. Hocam donanimi kit zaten bu bilinen bisey bugun bi fiestada bile olan hiz sabitleme park sensoru en azindan bunlari standart sunmasi lazim vw nin onun yerine bluetooth usb koymuslar. Vw ve golfun adina yakismiyo bu arabanin donanimi bence

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.