Şimdi Ara

GOLF 7 YE ALTERNATIF? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sercan-2626 S kullanıcısına yanıt
    Amacım polemik değil hocam. Alan alsın tabiki. Yalnız sizdeki araç opsiyonsuz ve daha dün 59.9 liraya alan oldu. VW de araç yok hikayesinede sakın inanma standart araç her zaman var.
    Şu an fırsat indirimler süper laflarınada inanmayın çünkü sendeki aracın aynısını 2014 Aralık'ta 53.8 liraya ben almıştım. Şu an sattıkları rakam 60 ve olması gereken rakam. Dövizde o kadar arttı zaten. Liste fiyatını şişirip indirim cazibesi ve algısı oluşturuyorlar. Aslında Doğuşun yapmadığı bir şeydi bu ancak oda modaya uydu.
    Indirimler bitecek zam gelecek laflarıda hikaye. Geçen senede aynısı deniyordu Haziran'a kadar bitmedi kampanya. Şayet ÖTV değişir yada dövizde aşırı bir dalgalanma olursa fiyatlar artar yoksa bu civarda satışlar aynen devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avsiya

Amacım polemik değil hocam. Alan alsın tabiki. Yalnız sizdeki araç opsiyonsuz ve daha dün 59.9 liraya alan oldu. VW de araç yok hikayesinede sakın inanma standart araç her zaman var.
    Şu an fırsat indirimler süper laflarınada inanmayın çünkü sendeki aracın aynısını 2014 Aralık'ta 53.8 liraya ben almıştım. Şu an sattıkları rakam 60 ve olması gereken rakam. Dövizde o kadar arttı zaten. Liste fiyatını şişirip indirim cazibesi ve algısı oluşturuyorlar. Aslında Doğuşun yapmadığı bir şeydi bu ancak oda modaya uydu.
    Indirimler bitecek zam gelecek laflarıda hikaye. Geçen senede aynısı deniyordu Haziran'a kadar bitmedi kampanya. Şayet ÖTV değişir yada dövizde aşırı bir dalgalanma olursa fiyatlar artar yoksa bu civarda satışlar aynen devam eder.

Estafurullah hocam. Ne bileyim nereyi arasam arac yok diyolar bende ona gore soyluyorum. Indirim de degisiyo demekki bayiden bayiye soyledigin tarihte ben 55.500 e almistim. Neyse satmazsa binerim zaten kararsizim ararim golfu diye endiseleniyorum

• Kendi kriterlerine uyan iki kuzen araç var İ30 Elite ve Cee'd Premium bunlar diğer araçlara göre 1 tık daha doludur. Otomatikleri Tork Konvertörlü sağlam bir şanzıman. İstediklerine dolaysız şekilde cevap olurlar.

• Senin ilacin i30 hocam baska araca bakma bile

• sercan-2626 S kullanıcısına yanıt
    Aslında bende sattım aracımı üstadım. Bir hevesle almıştım ancak bu aracı sürüş konfor paketsiz kesinlikle almamak lazım. Çok pişman olmuştum aldıktan sonra. Şu an bende araç bakınıyorum ve bende kesinlikle otomatik istiyorum artık.
    Manuel isteseydim gene golf alırdım ancak Çift kavrama otomatik istemiyorum. O yüzden yeni aracım golf olmayacak. Benimde şu an düşündüğüm araç hibrid yaris yada 1.6 MDS auris. Şu an hiçbir yerde araç yok bekliyoruz bakalım ne olacak.
    Aslında param yetse astra k enjoy plus dizel otomatik isterdim ancak beni aşıyor fiyat.
    İ30 ve ceede bir türlü ısınamadım zaten ki onlarda şimdi çift kavrama oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan-2626

quote:

Orijinalden alıntı: timmydncn

1.2 de zaten highline yok hocam.Highline alacaksan 1.4 almak zorundasin kisaca. Bende bu fiyata i30 u oneririm donanim istiyorsaniz.Surus konforsuz comfortline pismanlik yasatiyor zaten.i30 iyi hosta o kasa agirligi ve surus hissi cok aratir bence golfu.

i30 çok ağır basıyor ama uyarın kafama takılmıyor değil hocam. golf evet çok tok çok güzel sürüş ama boş işte artık biyerden ödün vericez ya konfor ya " bol oyuncak" olcak gibi heralde...

Hocam ne benzinlisi ne de dizel hic biri 136
    Ligi birak 128 bg i30 la bile kapisamaz

• quote:

Aslında bende sattım aracımı üstadım. Bir hevesle almıştım ancak bu aracı sürüş konfor paketsiz kesinlikle almamak lazım. Çok pişman olmuştum aldıktan sonra. Şu an bende araç bakınıyorum ve bende kesinlikle otomatik istiyorum artık.
    Manuel isteseydim gene golf alırdım ancak Çift kavrama otomatik istemiyorum. O yüzden yeni aracım golf olmayacak. Benimde şu an düşündüğüm araç hibrid yaris yada 1.6 MDS auris. Şu an hiçbir yerde araç yok bekliyoruz bakalım ne olacak.
    Aslında param yetse astra k enjoy plus dizel otomatik isterdim ancak beni aşıyor fiyat.
    İ30 ve ceede bir türlü ısınamadım zaten ki onlarda şimdi çift kavrama oldu.

Paket konusuna kesinlikle katiliyorum. Bende auris dusunuyodum ama cam tavanin acilmamasi olayi cok garip ve soguk geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Senin ilacin i30 hocam baska araca bakma bile

Oyle gorunuyor peki hocam dct cvt ye gore cok mu iyi ya da cok mu farkli para dctye yetmiyor gerci..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Senin ilacin i30 hocam baska araca bakma bile

Oyle gorunuyor peki hocam dct cvt ye gore cok mu iyi ya da cok mu farkli para dctye yetmiyor gerci..

Dct Dsg sisteminde bi şanzıman okuduğum kadarıyla
    http://www.hyundaiclubtr.com/konu/dct-sanziman-risk.29749/

• quote:

quote:

Sıfırı 60 liraya bayilerde satılırken siz nasıl 1 yaşında arabayı 57.5 fiyata satacaksınız merak ettim.
    Ama sende haklısın burası Türkiye, herdaim enayisi bulunur.

Benim aracim henuz 5 bin kmde hocam malum sitede mid plus bile suruyle var o fiyata. Arti hangi bayi 60 a veriyo daha dun 62 dediler ve yine arti olarak hangi bayi elimizde var dedi size acaba? Bayilerde arac yok en erken subat tarih veriyolar 2 ay beklerim uzerine 4 binde eklerim sifir alirim diyen alsin onun tercihi yoksa benim aracima 57500 vermek enayilik degil firsati kacirmamak olur bence tercihe gore degisir. Saygilar

Bir bana mı denk geliyor anlamadım... Ne zaman biraderin aracını servise götürsem içeriye gider araçların orasını burasını mıncıklarım, özellikle adama soruyorum elinizde araç var mı golf v.s adam var diyor istediğiniz renk belki olmayabilir ancak donanımda hemen teslim edebiliriz diyorlar... Ama yalan yok son gittiğimde passat'ı sordum adam sipariş bile alamıyoruz dedi...

• Lacano kullanıcısına yanıt
    Hocam VW adı çıkmış. Bende ne zaman sorduysam Golf vardı hatta Aralık'ta bile. Zaten geçen aralıktada aldım bitane.
    15 gündür toyota yaris hibrid veya auris active 1.6 MDS arıyorum maalesef bulamadım. Kalmamış. Adamlar o kadar az satışa alışmışlarki çok satabileceğini düşünüp yeterli araç getirememişler. Yani senin anlayacağın büyük düşünemiyorlar. Bu konuda Doğuştan ders almaları gerek. Adamlar uyanık ama öyle yada böyle satıyorlar.

• Hocam bence biraz farklı tatlar deneyin.Auris gibi...

• quote:

Hocam VW adı çıkmış. Bende ne zaman sorduysam Golf vardı hatta Aralık'ta bile. Zaten geçen aralıktada aldım bitane.
    15 gündür toyota yaris hibrid veya auris active 1.6 MDS arıyorum maalesef bulamadım. Kalmamış. Adamlar o kadar az satışa alışmışlarki çok satabileceğini düşünüp yeterli araç getirememişler. Yani senin anlayacağın büyük düşünemiyorlar. Bu konuda Doğuştan ders almaları gerek. Adamlar uyanık ama öyle yada böyle satıyorlar.

Adı çıkmamış kardeşim
    Cidden Golf'ün sonuncusunu ben aldım mesela
    Aralık sonu 1 parti daha gelecekmiş ama .
    Passat Cidden sipariş almıyorlar

• Konfordan, yalıtımdan ödün vermeden en mantıklı 2. el 1.2 130 EAT6 Allure 308 olur. Biraz kovalamak lazım yalnız ya da bütçenin az daha üzerine çıkmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

quote:

quote:

Sıfırı 60 liraya bayilerde satılırken siz nasıl 1 yaşında arabayı 57.5 fiyata satacaksınız merak ettim.
    Ama sende haklısın burası Türkiye, herdaim enayisi bulunur.

Benim aracim henuz 5 bin kmde hocam malum sitede mid plus bile suruyle var o fiyata. Arti hangi bayi 60 a veriyo daha dun 62 dediler ve yine arti olarak hangi bayi elimizde var dedi size acaba? Bayilerde arac yok en erken subat tarih veriyolar 2 ay beklerim uzerine 4 binde eklerim sifir alirim diyen alsin onun tercihi yoksa benim aracima 57500 vermek enayilik degil firsati kacirmamak olur bence tercihe gore degisir. Saygilar

Bir bana mı denk geliyor anlamadım... Ne zaman biraderin aracını servise götürsem içeriye gider araçların orasını burasını mıncıklarım, özellikle adama soruyorum elinizde araç var mı golf v.s adam var diyor istediğiniz renk belki olmayabilir ancak donanımda hemen teslim edebiliriz diyorlar... Ama yalan yok son gittiğimde passat'ı sordum adam sipariş bile alamıyoruz dedi...

Adamlar tipe yada teldeki sese gore var ya da yok diyolar heralde

• HELP. kullanıcısına yanıt
    Hangi sonuncusu değerli hocam. Golfte sonuncusu diye bir şey yok dediğin gibi her hafta yeni bir parti giriyor stoklara. Istersen gemideyken araç sen alıyorsun.
    Toyota'ya bir sorun lütfen araç ne zaman gelir diye kimsenin haberi yok. Kimisi Ocak diyor kimisi Şubat yani muamma.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.