Şimdi Ara

Golf 8 satılıp 2008 gt alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Golf kalitesiyle tur bindirir, etrafında lambada yapar.

• Mesajımı kim şikayet etti de sildirdi ?

Korkaklığa gerek yok.

Yazdığım gerçeklere cevap veremeyecek oldukları için sildirip duruyorlar.

Bayiiden teslim alınıp anayolda direksiyon kontrolü kaybedilen 2008 diyeyim. Birileri araştırıpta gerçeği görsün.

Şu forumda amacı sadece VW kötülemek olan üyelere hiç bir şey olmuyor. Bu yalan ve iftiralara karşı gerçeği yazınca da mesajlar siliniyor.

Bir iki yukarıda eleman, sadece Golf kötülemek için mesaj yazmış, hani nerede cezası, yalan yanlış verisiz mesajlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuda 1 tane objektif, bilgi verici bir mesaj yok.

2008 problemli bir araba değil. iç mekan malzeme kalitesi de segmentine göre normal hatta baya iyi. B-SUV'lar içinde en iyilerden birisi. Motor + şanzıman kombinasyonu da çok iyi.

"Golf'ten 2008'e geçilir mi" konusuna gelirsek ben olsam geçmem. Sırf yerden yüksek diye daha geniş, daha kaliteli C-HB'den B-SUV'a geçmem. Ama "ben illa yerden yüksek SUV istiyorum, SUV olması çok önemli" diyen birisinin geçmesi mantıklı olabilir.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Golf 8 de de kalite çok düşmüş

• Eşinizin kullanacağını söylediğiniz için 2008 e geçilir. Donanım olarak çok fark var, konfor olarak 2008 geride kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C sınıfı bir otomobilden B sınıfı bir otomobile geçilir mi bunun kararını siz verin... Burada 2008 konusunda devreye giren tek etken aracın dolu olması ve daha iyi yürümesi. Diğer bütün konularda size Golf'ü aratacak tabii ki. Golf dolu olsaydı 2008'in yüzüne bakmazdınız bence.

• Sizin için olsa geçme kal derdim. 1.2 puretech 1.0 tsi dan fazla yakıyor. Diğer yandan Gt'deki aktif frenleme sisteminde aracın önüne araç veya yaya çıkınca kazık frenle duruyor araç. Eşiniz için olumlu bir özellik. Diğer yandan aracın daha yüksek oluşu da eşinize faydalı olur. Geçerseniz üzülmezsiniz.

• Şahsen illa yerden yüksek olsun diye bir kaygım olmadığı sürece C sınıfı bir araçtan B sınıfı bir araca geçmezdim. Golf'ün güvenlik donanımı anlamında eksik olduğu bir gerçek, ancak çoğu donanımın aslında elle tutulur gerçekçi bir işlevi olduğunu söylemek zor. 2 hafta Leon 4 kullandım ve şu an aktif olarak Ibiza kullanıyorum, arabaya binerken yaptığım ilk iş şerit takibi ve ön çarpışma asistanını kapatmak oluyor çünkü ilk başlarda güzel donanımlar gibi gelse de özellikle ani manevra yapmak gerektiğinde engel olma potansiyeline sahip ve benim için bu donanımlar "olmasa da olur" seviyesinde. Bu yüzden bu donanımlardan feragat edip konforu ve sürüş dinamiği daha iyi olan bir araç sahibi olmak bana daha mantıklı geliyor ki bu iki araç arasında bence Golf bu konuda net bir şekilde avantajlı.

Özetle 2008 kesinlikle kötü bir araç değil, fakat sadece donanım olarak daha dolu diye (özellikle SUV istemiyorsanız) Golf'ten geçmek bana mantıklı bir satın alım gibi gelmiyor.

• 308 ve 3008'e geçilir ama 2008'e geçilmez.

• Bknz. Attan inip eşeğe binmek.

• alınmaz ağlatır

• vagdan psa ya geçenler kafayı tırlatıp 2 ayda araç değiştiriyor...

Çevremde çok var ama rahat adamsanız hepsi a noktasından b noktasına gidiyor sorun olmaz

• Bu arada golf 8 de kalite düşmüş vs yazan tipler var hepsi troll.

Golf 8 belkide en saf en doğal en kaliteli golflerden.

Sadece vites topuzuna bakıp bile bunu anlayabilirsiniz.

Her detayı diğitalleşmiş teslanın vw uyarlanmış hali gibi.

Golf golftur unutmayın.

• C hb den B suva geçiyorsunuz yani fiyat olarak birbirine yakınlar. Burada tercih var. Hanımların yüksek araç sevme isteği. Bu bütün dünyada böyle. Eee araç birde tam otomatik olunca birde yakışıklı ise size kesinlikle söz düşmez hanım size aldırır o aracı.

Bence hanıma iki aracıda test ettirin zaten gerekli şeyleri o söyler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.