Şimdi Ara

golf alacaklar için öneriler (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.137
Cevap
32
Favori
126.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda bilgilerini yazdığım aracı bayilerden en yüksek fiyat indirimi ile nasıl bir rakama alabilirim? Birde bayilerin yaptığı fiyat indirimi sadece hazırda olan araçlar içinmi geçerli, sipariş olan araçlarda herhangi bir fiyat indirimi yapılabilirmi.
    1.2 tsi 110hp dsg comfortline
    + sürüş konfor paketi
    + Metalik renk (tungsten gri)
    + Bi-Xenon Basic ön farlar
    + 17 inç Madrid veya dijon jantlar
    + Geri görüş kamerası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul için yaptığım araştırmada bütün bayileri dolaştım, en iyi indirimleri General ve Avek yaptı, %5.5 civarı, Avek'ten satın alacağım işlemleri başlattım, (mayıs sonu teslim ellerindeki aracı alacağım.) bayiler genelde %3 indirimi otomatik yapıyor, diğer indirimler pazarlıkla arttırılabiliyor, telefonla sağlıklı bilgi alamıyorsun, bazen kapora bırakanların üzerine yazıyorlar, genel sistem üzerinden göremiyorsun, ama bazen iptal olabiliyor, denk gelirsen araç sana uyarsa fiyat alabiliyorsun, bazı bayiler stoğunda olmayan araca fiyat veriyor, bu fiyatlar araç bayiye gelmedikçe tam fiyat olmuyor, özellikle doğuş maslak haziran başı yada ileri bir tarihe fiyat vermiyor. şu an bayilerin yalancısı olarak fabrika üretim yetiştiremediğinden özel sipariş alamıyormuş, bu durumda 3 ay bekleyeceğimden bahsediyorlar.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference -- 18 Mayıs 2016; 16:23:51 >
  • Sa arkadaslar dün gılf 1.2 confort pasifik mavi 665000 akdım. Elinde araç olan bayilerle gorustum en ıygun ist mez batisi verdi 65950 gri renk. Birde confor oaketli var oda 66150 fiyat aldım. Ben uşakta olduğum için afyonndan dan aldım. Git gel aynıya gelcek diye . Alcak arkadaşlar için bilgi vereyim dedim belki faydası llur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

Sa arkadaslar dün gılf 1.2 confort pasifik mavi 665000 akdım. Elinde araç olan bayilerle gorustum en ıygun ist mez batisi verdi 65950 gri renk. Birde confor oaketli var oda 66150 fiyat aldım. Ben uşakta olduğum için afyonndan dan aldım. Git gel aynıya gelcek diye . Alcak arkadaşlar için bilgi vereyim dedim belki faydası llur.

daha aralıkta 1.4 metalik 64'e aldım. o kadar arttı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cbgcbgcbg

Arkadaşlar iyi geceler. Yaklaşık 80-90bin lira arası bir bütçem var. Sıfır model bir golf almayı düşünüyorum. 1aydır gezmediğim forum kalmadı en sonunda buraya yazmakta karar kıldım. Araçta cam tavan kesinlikle olmalı. Bunun yanında önereceğiniz şeyler nelerdir? Fakat sipariş verip 2-3 ay beklemek gibi bi niyetim yok kısa bir süre içerisinde aracı teslim almak istiyorum. Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim...

o zaman kimse fazla birşey öneremez. ne varsa alacaksın. ben de öyle yaptım. fiyat garantisi olsa 3 ay beklerdim ama o da yok. park sensörü bile alamadım bu yüzden. bulduğum tek 1.4 comfort golfün neyse ki rengi beğendiğim renkti. 80-90 bütçem olsa dsg 1.4 alırdım heralde. diğer donanım da ne bulursam razı olurdum.

• Arkadaşlar Comfortline Golf'te Bluetooth var mı ? Telefonu eşleyip rehberi ekranda görme ve görüşme yapabilme var mı ?
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    2016 için konuşuyorum evet var
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    2015 hazirandan itibaren bütün comforline araçlarda var
  • Arkadaşlar merhaba geçenlerde bir fikir alışverişimde bulunmuştum sizle..Bugün golfümü aldım.Sizinle paylaşmak istedim.
    1.6 110bg dizel,DSG (otomatik) ,HİGLİNE.. Camtavan U LED far ve çelik Jant ile 103 bin tl civarına geldi..Haziran 25 gibi yapımına başlanacak ve temmuz ortasından sonra teslim edilecek.
    Elimdeki aracı alabileceklerini söylediler.Fakat önce siz kendiniz satın diye teklifte bulundular.Satamazsanız yardımcı oluruz dediler.
    Aracım 2013 opel astra j 1.4 sport şu an için satılıktır.Araçta kaza vs. yoktur.Almak isteyen varsa sahibinden de ki ilanı yapıştırıyorum.Herkese iyi akşamlar dilerim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ogretmenden-temiz-kullanilmis-az-kilometreli-astra-j-sport-299221472/detay

• Bugün ist. general bayisinden 1.2 tsi 110hp comfortline dsg
    -ön ve arka park sensörleri (düşülecek)
    +sürüş konfor paketi
    +17 dijon jantlar
    +Bi-Xenon Basic ön farlar
    +Metalik Renk (Tungsten Gri)

Böyle bir aracın stoklarında olmadığını, ancak sipariş ile gelebileceğini ve tahminen temmuz sonu gibi teslimat yapabileceklerini söylediler. Fiyat ise 82.900 olacağını, ama teslimattaki fiyatın geçerli olacağını söylediler. Böyle bir aracın stoklarında bulunması halinde 78.900 fiyat verebilirdik dediler.
    Sizce 82.900 üzerinden sipariş versek temmuz ayında yine 4.000 tl bi indirimden yararlanma ihtimalimiz nedir veya aksine fiyat artarmı. Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşların bilgi vermesini rica ederim.

• ilkmat40 kullanıcısına yanıt
    Hocam tercih sizin tabiki ama neredeyse iki katı daha pahalı bir araba alacaksınız ama o kadar fiyat farkına değer mi?

• Hocam yakıt ekonomisi, sürüş paketleri ,ekstra özellikleri ,rengi, cam tavanı,2. elde satışı vs. gibi tüm özellikleri bir araya getirince maalesef fiyat yüksek çıkıyor..
    Bu özelliklerde sıfır alınacak iyi arabalardan biri..şahsen 40-50 bin daha çıksam bmw 3.20 alırdım.ama kısıtlı imkanlarla ancak buna gücümüz yetiyor.2.el araca da bukadar para vermeyi göze alamadım.
    Gönül ister ki daha iyi araçlar alalım daha iyi şartlarda yaşayalım..bu kadarına gücümüz yetti. Allah'ım daha geri koymasın cümlemizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker.1985

Bugün ist. general bayisinden 1.2 tsi 110hp comfortline dsg
    -ön ve arka park sensörleri (düşülecek)
    +sürüş konfor paketi
    +17 dijon jantlar
    +Bi-Xenon Basic ön farlar
    +Metalik Renk (Tungsten Gri)

Böyle bir aracın stoklarında olmadığını, ancak sipariş ile gelebileceğini ve tahminen temmuz sonu gibi teslimat yapabileceklerini söylediler. Fiyat ise 82.900 olacağını, ama teslimattaki fiyatın geçerli olacağını söylediler. Böyle bir aracın stoklarında bulunması halinde 78.900 fiyat verebilirdik dediler.
    Sizce 82.900 üzerinden sipariş versek temmuz ayında yine 4.000 tl bi indirimden yararlanma ihtimalimiz nedir veya aksine fiyat artarmı. Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşların bilgi vermesini rica ederim.

Hocam ön ve arka park sensörleri düşülecek derken neyi kastettiniz?
    Kanımca yıl sonuna kadar ek bi indirim olmaz normal şartlarda ama şu sıralar dostdrive geyiğini sanki sakız gibi uzatmaya başladılar. Bellide olmaz yani

• Arkadaşlar aracıma jant seçimi konusunda kararsız kaldım..Madrid genevera dijon sizce hangisi?ben Madrid'i seçtim,değiştirip genevera mı yapsak?fikir verirseniz sevinirim,aracın rengi beyaz acaba koyu jant yakışmaz mı diye düşünmeye başladım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kişisel tercih hocam.
    Bana göre dijonlar güzel.
    Jant değişimi yerine başka opsiyonlara yönelirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Kişisel tercih hocam.
    Bana göre dijonlar güzel.
    Jant değişimi yerine başka opsiyonlara yönelirdim.

Ne gibi hocam?örnek verirmisiniz?u led far ve cam tavan var,başka ne eklenebilir ki?

En basitinden geri görüş kamerası, ergo active koltuk, araç otomatik ise sürüş profil seçimi. Bence dijon en derli toplu 17" jant

Hocam bende boş highline var :)

Boş diyorum çünkü en üst donanım olarak satılan araçta
    DLA, acc yok, Geri görüş Vs yok.
    Bir farlar Xenon.

1.2 comforta opsiyonları ekleyerek yaklaşık aynı paraya 1.4 highlinedan daha donanımlı araç alabiliyorsunuz. Önceki sayfalarda paylaşmıştım.
    Ancak bağımsız süspansiyondan feragat etmiş olursunuz (torsiyonlu aracı kısa süre test etmiştim, aradaki farkı ben göremedim.)

Peki sen neden almadın derseniz?
    Hazır araç almak zorundaydım, ayrıca eşim golfte ısrar etti :)

Tekrar imkanım olsa 1.2 yi opsiyonlayip alır miydim?
    Opsiyonlu aracı 2. El de satmak zordur. Arabayı bilen adam tercih eder.

Jant veya sunroof yerine DLA, acc eklemeye çalışırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Hocam bende boş highline var :)

Boş diyorum çünkü en üst donanım olarak satılan araçta
    DLA, acc yok, Geri görüş Vs yok.
    Bir farlar Xenon.

1.2 comforta opsiyonları ekleyerek yaklaşık aynı paraya 1.4 highlinedan daha donanımlı araç alabiliyorsunuz. Önceki sayfalarda paylaşmıştım.
    Ancak bağımsız süspansiyondan feragat etmiş olursunuz (torsiyonlu aracı kısa süre test etmiştim, aradaki farkı ben göremedim.)

Peki sen neden almadın derseniz?
    Hazır araç almak zorundaydım, ayrıca eşim golfte ısrar etti :)

Tekrar imkanım olsa 1.2 yi opsiyonlayip alır miydim?
    Opsiyonlu aracı 2. El de satmak zordur. Arabayı bilen adam tercih eder.

Jant veya sunroof yerine DLA, acc eklemeye çalışırdım.

Hocam bugün tekrar görüşmeye gideceğim bu söylediğiniz opsiyonların fiyata çok etksi var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkmat40

Arkadaşlar merhaba geçenlerde bir fikir alışverişimde bulunmuştum sizle..Bugün golfümü aldım.Sizinle paylaşmak istedim.
    1.6 110bg dizel,DSG (otomatik) ,HİGLİNE.. Camtavan U LED far ve çelik Jant ile 103 bin tl civarına geldi..Haziran 25 gibi yapımına başlanacak ve temmuz ortasından sonra teslim edilecek.
    Elimdeki aracı alabileceklerini söylediler.Fakat önce siz kendiniz satın diye teklifte bulundular.Satamazsanız yardımcı oluruz dediler.
    Aracım 2013 opel astra j 1.4 sport şu an için satılıktır.Araçta kaza vs. yoktur.Almak isteyen varsa sahibinden de ki ilanı yapıştırıyorum.Herkese iyi akşamlar dilerim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ogretmenden-temiz-kullanilmis-az-kilometreli-astra-j-sport-299221472/detay

benim stilo'ya görmeden 12 civarında dediler, 19'a sattım birine. araba takasa verilmez.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.