Şimdi Ara

golf alacaklar için öneriler (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.137
Cevap
32
Favori
126.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, 1.2 dsg Comfortline Beyaz Surus konfor paketi+ Işık görüş paketi+ Keyless Entry (güvenli kilitlemesiz) bugun araca kapora verdim suan gemideymiş salı günü izmirde olacağı söylendi 77.000 tl ye anlaştık. Şimdi dikkatimi çekti "güvenli kilitlemesiz" olunca ne oluyor anahtarsız girişte bilgisi olan varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam tavanlı tdi golf ü soran oldumu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkans

quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

quote:

arkadaşlar merhabalar. uzun süredir leon 2013 fr manuel kullanıyorum. eşime de araç çok ihtiyaç oluyor bu yüzden henüz acemi olduğu için 2010 ibiza aldık otomatik. açıkçası 2 araç çok tuzlıu oldu. bunların bakımları vergileri kaskoları belimizi bükecek gibi onun için eşim bir kaç ay aracıyla acemiliğini atınca 2 aracımızı da satıp dsg golf 7 alacağım. kafamda 1.4 tsi 125 hp dsg highline var. sizlere bikaç sorum olacak naçizane.

1.4 tsi 125 hp arkalar kesin olarak bağımsız süspansiyon mudur yoksa sadece 150hp act ler mi bağımsız ?

acc dur kalk trafikte çalışıyor mu

front assist kullanan var mı gerçekten stabil kullanım sunuyor mu yoksa akan trafikte ve günlük kullanımda zırt pırt devreye girerse can sıkar.

aracı daha çok eşim kullanacağı için ve daha evvel bir aracımızla büyük bir kaza yaptığı için acc ve front asisst önemli opsiyonlar bizim için

son olarak highline alırsak içi illaki beyaz mı oluyor döşemelerin ? koyu renk döşeme de var mı ? tsk syg.

ACC dur kalk trafikte çalışıyor.

Front assist yalnızca tehlikeli yaklaşma durumlarında devreye giriyor , şu ana kadar iki kez ilk seviyede girip ikaz verdi sadece.

Koyu renk döşeme alabilirsiniz. Ya da ergoactive koltuk seçin uygun bir fiyata deri döşeme koltuk ısıtma ve masaj özelliği ile geliyor. Kapı içleri ve kol dayama da deri kaplama oluyor bu opsiyonda. Tümü koyu renktir.

cevaplar için teşekkür ederim.

1.4 tsi dsg ek olarak

acc ve front assist (kesin inş.)
    geri görüş kamerası (highline da karar kılarsam şayet yoksa çok ekstra ekletmek lazımmış comforline a)
    ergo active koltuk (fiyat uygunsa)

kafamda bu şekilde şekillendirdim şimdilik. zaman zaman başınızı ağrıtırım gene, teşekkürler.

Sürüş profili seçmeyi de ekletebilirsiniz. 500 TL gibi bir fiyatı olmalı. Şehirlerarası yolda eco mod iyi oluyor.

Geri görüş kamerasının bir ekstrası da medya ünitesinin daha güncel bir sürümle gelmesi. App-connect hazırlığı bulunuyor bu cihazlarda.

Hayırlı olsun şimdiden, sorunuz olursa tecrübem doğrultusunda yardımcı olmaya çalışırım.

Ergo nun koltuk ısıtması, masaj, 14 yöne ayarlanabilen sürücü koltuğu ve parçalı deri olması özellikleri bulunuyor. Ayrıca koyu renkte kumaş gelen kol dayama ve kapı içleri de bu koltuk ile deri geliyor. (Bej renkte de deri geliyor sanırım) Gerekliliği tartışılır ama fiyatına göre oldukça iyi bir opsiyon.

Selamlar.

Gürkan beyb Bir sorum olacaktı
    Golf 1,6 tdi comfort dsg
    ACC / FA
    sipariş geçtik
    Trafikte ACC sadece devreye alınca; FA ise sürekli devrede oluyor doğru mu?

• dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Ayda min 2000 km yılda ort 25000 km yapıyoruz
    Ayda min 300₺ yılda 3600. ₺
    Ki 10 yıl min kullanmayı planlıyoruz / şu anki dizel fiestamız 11 yıldır bizde
    Top 36,000₺ demek

• quote:

Orijinalden alıntı: Cmax141

Ayda min 2000 km yılda ort 25000 km yapıyoruz
    Ayda min 300₺ yılda 3600. ₺
    Ki 10 yıl min kullanmayı planlıyoruz / şu anki dizel fiestamız 11 yıldır bizde
    Top 36,000₺ demek

20 bin tl yi 10 yıl bankaya yatırınca zaten 22000 tl brüt getiri sağlar.

Ayrıca 10 yaşındaki dizel aracın ikinci eli benzinliden daha ucuz oluyor. Arada giden turbo falan saymıyorum.

Bu arada 20 bin tl yi peşin veriyorsunuz ama benzini taksit taksit alıyorsunuz.

Bunun hesabı yapıldığı zaman VW de dizelin karı yok ancak Ford ya da başka markalar için bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_163

Selamlar, 1.2 dsg Comfortline Beyaz Surus konfor paketi+ Işık görüş paketi+ Keyless Entry (güvenli kilitlemesiz) bugun araca kapora verdim suan gemideymiş salı günü izmirde olacağı söylendi 77.000 tl ye anlaştık. Şimdi dikkatimi çekti "güvenli kilitlemesiz" olunca ne oluyor anahtarsız girişte bilgisi olan varmı?

Alarm olmuyor.
  • tfk35 kullanıcısına yanıt
    güvenli kilitlemeli olduğu zaman alarm zorunlu oluyormuş. Acaba aracın yanında uzaklaşınca otomatik kilitleme özelliğimi bu. artık araç gelince detaylı öğrenirim teşekkürler cevap için.
  • Arkadaşlar herkese iyi günler.Acil yardımınıza ihtiyacım var.Bir süredir DSG golf arayişi içindeydim. Bir araç kafamı çeldi
    2013 model 1.6 TDI higline. araç 115.000 km de panaromik cam tavanı var
    Değişen Parçalar : sağ ön çamurluk
    Boyanan parçalar : sol ön çamurluk-sağ arka çamurluk.
    Araç dod garantisinde. Dod da bir tanıdık iyi bir indirim yaptı ve aracı 64.750 tl ye indiridi
    Hasarlar önemsiz fakat 115.000 km düşündürdü.2013 modele göre çok yüksek.
    -Aracı satarken soruna yol açar mı
    -km si yüksek olması farklı sorunlara yol açarmı

Ne tavsiye edersiniz ?

golf alacaklar için öneriler

• quote:

Orijinalden alıntı: Cmax141

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhabalar. uzun süredir leon 2013 fr manuel kullanıyorum. eşime de araç çok ihtiyaç oluyor bu yüzden henüz acemi olduğu için 2010 ibiza aldık otomatik. açıkçası 2 araç çok tuzlıu oldu. bunların bakımları vergileri kaskoları belimizi bükecek gibi onun için eşim bir kaç ay aracıyla acemiliğini atınca 2 aracımızı da satıp dsg golf 7 alacağım. kafamda 1.4 tsi 125 hp dsg highline var. sizlere bikaç sorum olacak naçizane.

1.4 tsi 125 hp arkalar kesin olarak bağımsız süspansiyon mudur yoksa sadece 150hp act ler mi bağımsız ?

acc dur kalk trafikte çalışıyor mu

front assist kullanan var mı gerçekten stabil kullanım sunuyor mu yoksa akan trafikte ve günlük kullanımda zırt pırt devreye girerse can sıkar.

aracı daha çok eşim kullanacağı için ve daha evvel bir aracımızla büyük bir kaza yaptığı için acc ve front asisst önemli opsiyonlar bizim için

son olarak highline alırsak içi illaki beyaz mı oluyor döşemelerin ? koyu renk döşeme de var mı ? tsk syg.

ACC dur kalk trafikte çalışıyor.

Front assist yalnızca tehlikeli yaklaşma durumlarında devreye giriyor , şu ana kadar iki kez ilk seviyede girip ikaz verdi sadece.

Koyu renk döşeme alabilirsiniz. Ya da ergoactive koltuk seçin uygun bir fiyata deri döşeme koltuk ısıtma ve masaj özelliği ile geliyor. Kapı içleri ve kol dayama da deri kaplama oluyor bu opsiyonda. Tümü koyu renktir.

cevaplar için teşekkür ederim.

1.4 tsi dsg ek olarak

acc ve front assist (kesin inş.)
    geri görüş kamerası (highline da karar kılarsam şayet yoksa çok ekstra ekletmek lazımmış comforline a)
    ergo active koltuk (fiyat uygunsa)

kafamda bu şekilde şekillendirdim şimdilik. zaman zaman başınızı ağrıtırım gene, teşekkürler.

Sürüş profili seçmeyi de ekletebilirsiniz. 500 TL gibi bir fiyatı olmalı. Şehirlerarası yolda eco mod iyi oluyor.

Geri görüş kamerasının bir ekstrası da medya ünitesinin daha güncel bir sürümle gelmesi. App-connect hazırlığı bulunuyor bu cihazlarda.

Hayırlı olsun şimdiden, sorunuz olursa tecrübem doğrultusunda yardımcı olmaya çalışırım.

Ergo nun koltuk ısıtması, masaj, 14 yöne ayarlanabilen sürücü koltuğu ve parçalı deri olması özellikleri bulunuyor. Ayrıca koyu renkte kumaş gelen kol dayama ve kapı içleri de bu koltuk ile deri geliyor. (Bej renkte de deri geliyor sanırım) Gerekliliği tartışılır ama fiyatına göre oldukça iyi bir opsiyon.

Selamlar.

Gürkan beyb Bir sorum olacaktı
    Golf 1,6 tdi comfort dsg
    ACC / FA
    sipariş geçtik
    Trafikte ACC sadece devreye alınca; FA ise sürekli devrede oluyor doğru mu?

Merhabalar

Aracınız şimdiden hayırlı olsun , mutlulukla binmenizi dilerim.

Evet FA sürekli açık , acc siz devreye aldığınızda çalışıyor. FA ile trafikte deneme yapmayın, yalnızca riskli durumlarda devreye giriyor, sürekli olarak öndeki aracı algılayınca durdurma gibi bir özelliği yok. Bir kez trafikte gaza fazla yüklendiğimde bir kez de sol şeritte ilerlerken bir kamyon aniden önüme çıktığında devreye girdi.

• sayın beyinsis özel mesaj butonu kapalı olduğu için sorumu burdan yöneltmek istiyorum.
    2013 model opel astra kullanıcısıyım.aracımı değiştirmeye karar verdim.aracım benzinli ve çok fazla yaktıgı için doğru düzgün kullanamadım bile.
    lpg li araç kullanmayı sevmiyorum.onun için dizel araç alma düşüncesi golf e yöneltti beni.dizel ve otomatik araç almak istiyorum.tabi özellikleri full olsunda isterim.
    araç performansı benim için çok önemli.kesinlikle kalkışlarda vs. beni üzmemeli ,sollamalarda seri atak şekilde hızlanmalı.yakıt tüketimi az olmalı.
    örnekleri istekleri arttırmak çok tabi eldeki parada kısıtlı.maksimum 100 bin tl civarı para verebilirim.
    bu noktada golf sizce iyi bir seçim mi?ben golf highline(110 bg dsg) modeline baktım 101 bin tl gibi bir rakam gördüm.sanırım bu araçta da sunroof filanda yok?artıları ve eksileri ile bir değerlendirme yapmanızı rica ediyorum.iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkmat40

sayın beyinsis özel mesaj butonu kapalı olduğu için sorumu burdan yöneltmek istiyorum.
    2013 model opel astra kullanıcısıyım.aracımı değiştirmeye karar verdim.aracım benzinli ve çok fazla yaktıgı için doğru düzgün kullanamadım bile.
    lpg li araç kullanmayı sevmiyorum.onun için dizel araç alma düşüncesi golf e yöneltti beni.dizel ve otomatik araç almak istiyorum.tabi özellikleri full olsunda isterim.
    araç performansı benim için çok önemli.kesinlikle kalkışlarda vs. beni üzmemeli ,sollamalarda seri atak şekilde hızlanmalı.yakıt tüketimi az olmalı.
    örnekleri istekleri arttırmak çok tabi eldeki parada kısıtlı.maksimum 100 bin tl civarı para verebilirim.
    bu noktada golf sizce iyi bir seçim mi?ben golf highline(110 bg dsg) modeline baktım 101 bin tl gibi bir rakam gördüm.sanırım bu araçta da sunroof filanda yok?artıları ve eksileri ile bir değerlendirme yapmanızı rica ediyorum.iyi forumlar.

özel mesajı tuhaf tuhaf anlamsız mesajlar gönderenler yüzünden kapadım. ama bu konuyu da burdan yazmak daha iyi bence. farklı kişilerin de fikirleri olabilir veya yazdıklarımız farklı kişilerin işine yarayabilir. sonuçta forumun amacı bu. ben şu kadarını söyleyeyim öncelikle: ailece gidin golf'ü bir elleyin, inceleyin ve test sürüşü yapın. ben hayran kaldım aracın kalitesine. aynı kalite sürüşte de devam ediyor. astra da çok iyi bir araç ama golf 1 numara. 2. eli de çok güçlü. benimkisi 1.4tsi yani dizel konusunda çok bir fikir sahibi değilim. ancak şu kadarını söyleyeyim ist. içi şehir içi 28 km hızda 7 lt ortalama yakaladım 1.4 benzinli araçla. böyle bir yakış hayatım boyunca hiçbir benzinli araçta görmedim. nerdeyse dizel kadar iyi. golf'ün dizeli için de çok olumlu şeyler okuyorum yabancı testlerde filan. forumda genel olarak golf'ün dizelinin diğerlerinde daha güçsüz olduğundan dem vuruluyor ancak yabancı testlerde de sakinliğinden bahsediyorlar. dizel bir araç için bu da önemli birşey. astra benzinlinin çok yakmasının en büyük sebebi kasa ağırlığı diye okumuştum. golf'de start-stop, fren enerjisi geri kazanımı, tsi motorun çok başarılı olması, kasanın hafifliği faktörleri bir araya gelince az yakış sağlanıyor.
    100bine çok iyi bir golf alınabilir. ben alırken özel sipariş yapmadım, ellerinde ne varsa onu aldım. 3 ay sonra gelecek bir golfün fiyatının ne olduğunu bilmemek beni rahatsız etti. alırken pazarlığımı yapıp işi bitirmeliyim. sunroof güzel bir aksesuar ama mercedes bile olsa sunroof zamanla sızıntı yapabiliyor. ha param olsa ve hazır ellerinde olsa yine de sunroof'lu aracı tercih ederdim ben o başka.
    sollamalara gelince 1.4 tsi çok iyi o konuda. dizel için birşey diyemiycem ama onun da torku iyi ve iyidir diye düşünüyorum. bir de dsg şanzımanın özelliği kullanıcı tercihlerini hissetmesi ve çok hızlı tepki vermesi. o yüzden sollamalarda sorun çıkarmaz bence.
    bence golf'den ailece çok memnun kalırsınız. biz çok memnunuz. 20 senelik sürücüyüm. araba benim için tekrar zevk aracı haline geldi golf sayesinde.
    ama yine de o kadar bütçem olsa full golf yerine boş passat almayı tercih ederdim ben şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 10 Mayıs 2016; 9:06:39 >

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Yeni passat alanlarda çok şikayetçi
    Onlarda keşke dolu golf alsaydım diyor
    Ayrıca geniş aileler bence de passat ı tercih etmeli

• Merhaba arkadaşlar
    1.2 tsi comfortline aracıma navigasyon ekletebilirmiyim tabi orjinal olmak kaydıyla bilgi verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
  • 1.2 TSI Manuel Comfortline + sürüş konfor paketi liste fiyatından ne kadar indirim alabilirim ?
  • Arkadaşlar iyi akşamlar, bugün ben de Doğuş Oto'dan Golf 1.2 TSI Comfortline Manuel + Metalik Renk (Pasifik Mavi) + Işık Görüş Paketi için bugünkü fiyat olarak son 66900 e anlaştım. Araç temmuz ortasında gelecekmiş özel sipariş açtılar. Temmuz ortasına kadar yaklaşık %2-2,5 zam olacağını söylediler. Ayrıca 24 Mayıs'ta kesin %1 zam gelecekmiş. Bilginiz olsun. İstanbulda bayilerin çoğunu ve Avrupa yakasındakilerin hepsini aradım. Almayı düşünen arkadaşlar varsa acele edin derim. Haziran ayında gelecekler içinde bir iki tane var boşta. Haberiniz olsun.
  • hbdmm H kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun.
    Araçta fazla opsiyon yokmuş,
    bayileri aralayıp araç bilgisi almış mıydınız?
    Hazır araç bulunabilir.
    Hem zamdan etkilenmezsiniz hem de beklemezsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Öncelikle hayırlı olsun.
    Araçta fazla opsiyon yokmuş,
    bayileri aralayıp araç bilgisi almış mıydınız?
    Hazır araç bulunabilir.
    Hem zamdan etkilenmezsiniz hem de beklemezsiniz.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
    Hali hazırda ellerinde araç olan tek bir bayi (Floryadaki) buldum koca İstanbul'da ancak telefonda görüştüğüm bayan pazartesi günü ödeme yapmam gerektiği konusunda ısrar etti. Bana da uymadı, bu nedenle o araç olmadı. Bunun dışındaki tüm bayilerde de haziranda gelecekler vardı ama onlarda ya ekstra paketliydi yada rengi koyuydu. Ben de anneme aldığım için gerek görmedim ekstrayı açıkçası. Bu nedenle bende Bursa'dan aldım.
  • Arkadaşlar iyi geceler. Yaklaşık 80-90bin lira arası bir bütçem var. Sıfır model bir golf almayı düşünüyorum. 1aydır gezmediğim forum kalmadı en sonunda buraya yazmakta karar kıldım. Araçta cam tavan kesinlikle olmalı. Bunun yanında önereceğiniz şeyler nelerdir? Fakat sipariş verip 2-3 ay beklemek gibi bi niyetim yok kısa bir süre içerisinde aracı teslim almak istiyorum. Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • özön vw çekmeköy cam tavanlı 1.2 dsg allstar var, bilgine. (cumartesi araştırırken stok bilgisi aldım, mayıs sonu yada en iyi ihtimal 24 mayısa kadar teslim edebilirlermiş.)
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.