Şimdi Ara

golf alacaklar için öneriler (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.137
Cevap
32
Favori
126.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurs59

Şikayetlerinizi yazın da alacak olan ona göre değerlendirsin..

Sıfır arabanın nesini şikayet edeyim? Mirrorlink yüklenmiyor sadece. Sivasta araç, varsa tanıdığı olan gelsin baksın. Kapalı garajda duruyor sürekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu forumdaki ilk mesajım olacak ve bu mesajımla ilgili bi forumda açtım fikri görüşler almak için ama burayada yazayım:
    https://mobile.donanimh...oGo=116189293#116189293

İlk arabamı almak üzereyim ve sıfır düşünüyorum. Özellikle bu modelde ciddi düşünüyorum.
    2016 model Golf 1.2 TSI BMT 110 PS DSG COMFORTLİNE donanım otomatik vites. Sadece arabanın liste fiyatı 78,100 lira normalde. Yanında;
    -3100 tl olan panaromik cam tavan,
    -sürüş konforunu paketi( hız sabitleyici, ön arka park mesafe sensörleri) 1520 tl ve
    -Işık Görüş Paketi (Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, coming home - leaving home, yağmur sensörü) 460 tl
    Toplamda 83,180 tl olan donanım dost drive ve bazı ek indirimlerle bana 77,600 lira bir gelişi olucak.
    Sizce fiyat Nasıl vede özelliklide aklıma takılan 1.2 motor. golf gibi araç için hafif mi kaçar,sıkıntı yaşar muyum yada her türlü iş görür mü? İş çevremde alacağım arabadan bahsedince "o fiyata 1.2 motor ha" muhabbeti dönüyor. 4 kilolu kişiyi çekmez, gitmez, performans sıkıntısı yaşarsın gibi elle tutulmayan ama akıla takılan eleştiriler döndü. Vede teknik olarak cevap verecekte ne bilgi birikimim var nede o kadar hakim değilim konuya. Yoksa 1.4 motora mı kaymalıyım. SizlerinDüşüncesi nedir? @SILVERSHADOW

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Merhaba

1.2 Dsg Comf. + Cam tavan + Basic Bi-Xenon - Sürüş Konf. -6.5" Media cihazı ile Aralık ayında 77.500 aldım.Opsiyonlar için bir şey diyemem bu opsiyonlar hazır araçta var ise sorun yok, ama yok ise bekleyeceksiniz demektir buda gelecek olan zamları göze alacaksınız anlamına gelir.

1.2 motor için kulaklarınızı tıkayın arabayı sürün öyle karar verin.1.4 ile arasında 15 beygir ve 25nm tork var.Sizce arada bu kadar az olan bir fark aracı güçsüz yaparmı ?Bahsettiğimiz araçlar 75 beygir değil farkındaysanız 1.2 dediğiniz araç 110hp.Bu olay ekran kartının ramin 4gb olup kendisinin 64 bit giriş seviyesi olması gibi bir vaka.Bizde rakam büyükdükçe ahali daha iyi olacağını düşünür.Rami yüksek olsun gerisi yalan gibi bir şey.Sonuçta sizde ekonomi odaklı bir araç alıyorsunuz.Hem ucuz olsun hem ferrari gibi hızlı olsun hemde mustang gibi kaslı olsun derseniz zaten olmayacak.1.2 motor öyle rampada falan tıkanması ,basıca gitmemesi gibi bir durum yok.Gidin bayiye 1.2 de 1.4 de deneyin gündelik kullanımda size bağımsız süspansiyon bir şey kazandıracaksa 1.4 tercih edin.Motoru baz alarak tercih yapmayın.İkiside zaten olması gerektiği kadar güçü motorlar.

1.2 motor ile 5 kişi bagaj dolu uzun yolculuk yaptım, Toros dağlarını aştım arabanın gitmediğini hissetmedim, motorun 1.4 olmasıda yolculuğumuzda bir şey değiştirmezdi diye düşünüyorum.

SAYGILARLA

• Rock_Rage R kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için sağolun.Araba hazır,yolda ama ne Zaman bayiye gelir emin değilim. Alırsam işlem tamam diye burda not düşerim. Xenon basic lambalar sanırım sonradanda takılabiliyor opsiyon olarak bi o kaldı aklımda ilerleyen dönem için.

• Öncelikle merhaba eşim için
    Golf 1,6 tdi COMFORTLİNE DSG sipariş ettik
    Opsiyon:ACC/front Assist
    Işık görüş paketi
    Yer tasarruflu stepne

Çıkan donanım : tam boy stepne
    Fiyat 98.266₺
    Araç temmuz başı gibi gelecek
    Önerilerinizi rica ederim teşekkürler

Öncelikle olmazsa olmazımısın acc ve front asist olduğunu belirtmek isterim . Eşim şehir içinde birkaç kez arkadan çarpma kaza yaptı. Bana opsiyon fiyatı makul geldi .
    Öncelikle sorum olacak front asist Manuel şanzımanda alınmıyor mu ?

Merhaba Sonradan takılabiliyor ama servisde değil.Bu durumda elektrik aksamının garanti kapsamı dışında kalmasına sebep olabilir.Bilginiz olsun.Aracı aldıktan sonrada aracın bir yerlerini söktürmek uygun değil.İşçiliğine güveniyorsanız sorun yok.

SAYGILARLA
  • 4 tsi dsg comfortline mı almak daha mantıklı? 1.2'de comfortline üst donanım olurken , 1.4'te giriş seviyesi donanım oluyor. Önemli bi durum mu sizce? Özellikle ilerleyen zamanlarda 2. El piyasası için? Fikriniz nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

4 tsi dsg comfortline mı almak daha mantıklı? 1.2'de comfortline üst donanım olurken , 1.4'te giriş seviyesi donanım oluyor. Önemli bi durum mu sizce? Özellikle ilerleyen zamanlarda 2. El piyasası için? Fikriniz nedir?

ben 1.4 tercih ettim. hem yokuşta daha iyi, daha sessiz gidiş hem de bağımsız süspansiyon için. 2.elde de farkeder. bizim insanımız küçük motordan kaçar genelde. testlerde de genelde 1.4'ü tavsiye ediyorlar:http://www.driving.co.uk/car-reviews/volkswagen-golf-mk-7-review-2013-on/

Aradaki fark;
    bağımsız süspansiyon
    15 hp
    25 nm tork

Donanım vs başka herhangi bir fark yok.Yıllık vergi 1.2de 300-400 daha az verirsiniz, alırken de 3000-3500 ucuz olur.

1.4 olacaksa 150hp olmalı, ben böyle düşünerek 1.2 aldım. Tercih sizin. Hayırlı olsun şimdiden.
  • Bakın yakında 1.0 tsi gelicek
    Almanya'da var 115 hp 200 nm
    Perf gayet iyi
    Yakıt cimri ort 5 lt
    Sadece 3 silindir

• quote:

Orijinalden alıntı: Cmax141

Bakın yakında 1.0 tsi gelicek
    Perf gayet iyi
    Yakıt cimri ort 5 lt
    Sadece 3 silindir

eğer ben alırken bu olaydı tercih ederdim. ama 1.2 - 1.4 arasında tercihim 1.4 olur. 1.0 hem çok az yakıyor hem de 1.2'den daha iyi bir performansı var. süper bir motor. onun için bağımsız süspansiyondan vazgeçerdim. düpedüz dizel gibi yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Perf gayet iyi
    Yakıt cimri ort 5 lt
    Sadece 3 silindir

eğer ben alırken bu olaydı tercih ederdim. ama 1.2 - 1.4 arasında tercihim 1.4 olur. 1.0 hem çok az yakıyor hem de 1.2'den daha iyi bir performansı var. süper bir motor. onun için bağımsız süspansiyondan vazgeçerdim. düpedüz dizel gibi yakıyor.

1.0 için biraz titreşimli diye yorum okumuştum.
    Bakalım fiyatlandırması nasıl olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comfortline U led li bixenon ve 6.5 ekran opsiyonu ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Perf gayet iyi
    Yakıt cimri ort 5 lt
    Sadece 3 silindir

1.0 için biraz titreşimli diye yorum okumuştum.
    Bakalım fiyatlandırması nasıl olacak.

ben onu focus 1.0 için okudum. golf için mükemmel yorumları var.

• dün bende yeni aracımı aldım..

golf7 1.4 tsi 125hp allstar paket
    extra sunroof opsiyon beyaz renk..
    75 bine aldım..

tahminlerimdende fazla beğendim aracı özellikle konfor sessizlik kalite hassasiyet vss çok güzel.. ses sistemi müthiş.. 11 model scirocco almıştım daha önce böle sesi yoktu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErtugDark

dün bende yeni aracımı aldım..

75 bine aldım..

tahminlerimdende fazla beğendim aracı özellikle konfor sessizlik kalite hassasiyet vss çok güzel.. ses sistemi müthiş.. 11 model scirocco almıştım daha önce böle sesi yoktu..

manuel değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelcevat1976

quote:

Orijinalden alıntı: ErtugDark

dün bende yeni aracımı aldım..

75 bine aldım..

manuel değil mi

evet manuel
  • 1.0 çıkacaksa ben beklerim. Zaten golf8 bekleme gibi bir düşüncem de var.

• 1.4 TSI 125 Hp Highline DSG
    Saf Beyaz
    Cam Tavan
    U-led
    88.500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 1 Mayıs 2016; 6:24:19 >
  • Tungsten gri
    Ic doseme krem
    Isik gorus paketi
    Surus konfor paketi
    Panoramik cam tavan
    1.2 TSI BMT 110ps Comfortline Manuel

St onceden siparis etmis en cok istenen ozellklere sahip diye bayide bulunmasi icin. Mayis sonunda turkiyeye gelecek ve yine mayis sonu teslim aracimi 70.000 tl ye aldim. Fiyat konusundaki dusuncelerinizi almak isiyorum.

Ayrica araca cam filmi, seramik kaplama, kaput koruma, koltuk koruma icin 1700tl fiyat aldim. Seramik kaplama hakkindaki fikirleriniz nelerdir? Cam filmini kesinlikle yaptiracagim ana digerleri dusunduruyor.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.