Şimdi Ara

golf alacaklar için öneriler (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.137
Cevap
32
Favori
126.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orthos123

1.4 tsi 125 bg highline için fiyat alan oldu mu ? 2015 model için 74000 aldım ne düşünüyorsunuz önceden 71.000 idi fiyat

Zam gelmemiş olsa 74e 2016 model zorlanabilirdi.
    74500-75000 hedefiniz olsun.
    2015 için çok istemişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Aralik 2015 de 1.2 tsi manuel midline i 57.600 e satiyorlardi , simdi 60 bin kusur; 1,5 ayda nasil artiyor 3 bin bi anlayan yazsin 😗

piyasayı biraz takip ederseniz. kolayca anlaşılır.

1- dizel emisyon skandalı yüzünden avrupa'da satışlar düştü. Türkiye hedef pazar seçildi.
    2- kasım-aralık indirim dönemi doğuş oto tarihinde bir ilktir. daha önce bu düzeyde ve bu kapsamda indirim bireysel kullanıcıya yapılmamıştır.
    3- almanya net %5 sübvanse etti. aslında yapılan indirimin yarısını doğuş üzerine aldı.

şöyle söyleyeyim 3 yıldır piyasada olan golf 7 için sıra beklemeden istediğin rengi istediğin donanımla almak sadece bu 3 aylık süreçte olmuştur.

2016 yılı itibariyle model yılı değişimi zammı zaten geliyor. emisyon skandalı etkileri azaldı. piyasada toparlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: methin2

Hocam çok hesaplı almışsınız. Ben de bir araştırma yapsam mı?

sorduğunuz soruların cevapları en az 100 kez verildi. google'da basit bir arama ile yüzlerce link geliyor.
  • Ocakta 1.6 tdi bluemontion comfortline + sunroof + xenon led paket + Bluetooth paketi + metalik renk manuel aracı 81 e aldık sizce iyi mi 2015 model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • budak_1903 kullanıcısına yanıt
    Cevap vermekk zorunda değilsin arkadaşım , bu şekilde konuşman da çok ayıp
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt
    Musaitseniz siznle görüşmk istyrumm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Aralik 2015 de 1.2 tsi manuel midline i 57.600 e satiyorlardi , simdi 60 bin kusur; 1,5 ayda nasil artiyor 3 bin bi anlayan yazsin 😗

piyasayı biraz takip ederseniz. kolayca anlaşılır.

1- dizel emisyon skandalı yüzünden avrupa'da satışlar düştü. Türkiye hedef pazar seçildi.
    2- kasım-aralık indirim dönemi doğuş oto tarihinde bir ilktir. daha önce bu düzeyde ve bu kapsamda indirim bireysel kullanıcıya yapılmamıştır.
    3- almanya net %5 sübvanse etti. aslında yapılan indirimin yarısını doğuş üzerine aldı.

şöyle söyleyeyim 3 yıldır piyasada olan golf 7 için sıra beklemeden istediğin rengi istediğin donanımla almak sadece bu 3 aylık süreçte olmuştur.

2016 yılı itibariyle model yılı değişimi zammı zaten geliyor. emisyon skandalı etkileri azaldı. piyasada toparlandı.

Ben standart comforta razıydım. Tek bir gri vardı. Onu da 1 at bekledim. Ellerinde araba yoktu.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayhan -- 11 Mart 2016; 14:00:22 >
  • hayhan kullanıcısına yanıt
    sıfır araç için sorduysanız 105lik kalmadı. 110hp artık
  • hocam farkında olmadan 105 yazmışım :(
    sıfır bakıyorum şimdi düzelttim
  • Arkadaşlar 2016 1.6 tdi highline dsg + cam tavan için kaporamı verdim size danışmak istediğim konu bluetooth varmı bu araçta?Proformada yazmıyor bluetooth ile ilgili bişey jetta comfortline da standarttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smt_85 -- 12 Mart 2016; 11:55:25 >
  • smt_85 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.
    6.5" composition Mediaplayer da Bluetooth bulunmaktadır.

Önemli olan Appconnect uygulamasına uygunluk durumudur. Youtube dan Appconnectin ne olduğunu bulabilirsiniz.

Anlaşılmayan bir şekilde Türkiye ye 2 farklı media player takılı araçlar geliyor.

Birinin cihaz kodu 24A ile biterken, diğeri 19A ile bitiyor.

Ve 24A olan da sol altta voice tuşu, menüsünde de aktiflestirme bekleyen appconnect uygulaması yer almakta.

19A olan da ise sol altta mute tuşu yer almakta ancak menüde Appconnect bulunmuyor.

24A için 1050 TL karşılığında bu özelliği açtıranlar oldu.

19A için Almanya dan aktivasyon siparişi verildi, Onu bekliyoruz merakla.

• Çok teşekkür ederim bilgilendirme için peki 19A olan gelirse kaderimize razımı oluyoruz?Araç gelmeden göremiyoruz dimi ne olduğunu?

• smt_85 kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş sipariş verdikten sonra st ile iletişime geçip mediaplayerın app connect uyumlu gelmesini istemiş.
    St aracın uyumlu geleceğini belirtmiş. Ancak araç 19A ile gelmiş.
    Siparişten vazgeçecek gibi görünüyor.

Sizde sipariş verirken ısrarla belirtin, hatta siparişe yazdırın.

• Peki çok teşekkür ederim ilginize.

• Golf lere Allstar donanim paketi gelmis, Highline in uzerine epey birsey geliyor fakat benim baktigim 1.4 TSI 125 Manual de yok bu paket :)
  • FurcHT kullanıcısına yanıt
    Daha çok comfortline üstü bir donanım highline altında kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FurcHT

Golf lere Allstar donanim paketi gelmis, Highline in uzerine epey birsey geliyor fakat benim baktigim 1.4 TSI 125 Manual de yok bu paket :)

var:

Golf 1.4 TSI BMT 125 PS Manuel Allstar 77.500,00 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt_85

Arkadaşlar 2016 1.6 tdi highline dsg + cam tavan için kaporamı verdim size danışmak istediğim konu bluetooth varmı bu araçta?Proformada yazmıyor bluetooth ile ilgili bişey jetta comfortline da standarttı.

tüm golflerde bluetooth var artık. ben aralık ayında aldım 5" ekran. onda bile standarttı.
  • Passat konusuna yazacaktım ancak burasi daha aktif simdiden kusuruma bakmayin arkadaslar
    1.6 tdi comfortline manuel Passat alicaz en düşük 110 bin fiyat aldik daha da assagiya inmediler.Yarin dogus maslak a ugricam orasi verdi en dusuk.Tamasta ayna paketli 110.500 e birakti,Yeni 2016 larda ekranlar standart 6.5 inc mi? gelen ekranlarda tv vs izlenebiliyor mu?Sizce aldigim fiyatlar nasıldır?Arac almaya karar verirsek ki bu hafta alicaz,nelere dikkat edeyim?Yaninda neler talep edebiliriz?Şimdiden Golf severlerden özür dilerim konu dışı oldu.İsteyen arkadaslarda PM den mesaj atabilir,karisiklilik olmamasi adina,hepinize teşekkür ederim böyle bir ortam oluşturduğunuz icin.

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.