Şimdi Ara

golf alacaklar için öneriler (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.137
Cevap
32
Favori
126.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erhan196

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: SARDEIS

Sevgili golf severler
    Şuan İstanbul'da dip fiyat kimden alabilirim. İstediğim araç
    1.4 TSİ comfortline dsg şanzıman tungsten gri.
    Bana 79 bin fiyat verdiler.

bütün bayileri tek tek aramadıkça bunu kimse bilemez. ben doğrusu sadece 2 bayii aradım. yanlış yapmış olabilirim. bir arkadaşım tüm türkiye bayilerini aramış ve söylediği kaskoyu bedavaya getirdim ben bu sayede. her alımda böyle yaparım ben diyor. gidip malatyadan araba aldı. ven istoçtaki bayiye üşendim.

nasıl 1.4 tsi comfort 79.000 özön otomotiv 1.6 tdi comfortline +suruskomf+connectvy pak 84500 liste fiyatından 77400e aldım.size verilen fiyat inanılmaz bir fiyat iyi araştırın derim. hayırlı olsun şimdiden

sizin araç manuel sanırım hocam. arkadaşın fiyat aldığı araç dsg. 2016 liste fiyatı 81500 + Metalik renk ile 82600 yapar. 3600tl indirim yani %4.35 indirim yapmışlar.

• quote:

quote:

quote:

Sevgili golf severler

bütün bayileri tek tek aramadıkça bunu kimse bilemez. ben doğrusu sadece 2 bayii aradım. yanlış yapmış olabilirim. bir arkadaşım tüm türkiye bayilerini aramış ve söylediği kaskoyu bedavaya getirdim ben bu sayede. her alımda böyle yaparım ben diyor. gidip malatyadan araba aldı. ven istoçtaki bayiye üşendim.

nasıl 1.4 tsi comfort 79.000 özön otomotiv 1.6 tdi comfortline +suruskomf+connectvy pak 84500 liste fiyatından 77400e aldım.size verilen fiyat inanılmaz bir fiyat iyi araştırın derim. hayırlı olsun şimdiden

Hocam bu araç 2016 mı inanılmaz bir fiyat
    Dediğiniz bayi nerede ben de arayayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sevgili golf severler

Aralık ayında 2015'leri bitirmek için %8-10 arası indirimler yapıldı.

Bu fiyatlar artık zor. Makyaj bu yaz çıkarsa,elde kalanlara tekrar indirim olabilir.

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Makyaj Avrupa da onumuzdeki ay cikiyor, yil ortasinda da bize gelir diye tahmin ediyorum. Ama suanki ULED farlar daha hos bence, zevk meselesi tabi :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sevgili golf severler

çekmeköy de özön otomotiv. gofl almadan önce polo 1.2 dsg bakıyordum ve en iyi fiyatı da yine burdan aldım. ist da en iyi fiyat veren yerler zön oto ve uzay oto oldu. bence iyi araştırın derim. özön oto ve uzay oto unutmayın

• FurcHT kullanıcısına yanıt
    Bu bilgiye nereden ulastiniz hocam?
    Mart ayındaki show da tanıtılma soylentisi var. Net bir açıklama bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    autobild.de den takip ediyorum genelde. Site Almanca fakat chrome ile Ing. e ceviriyorum.
  • Aralik 2015 de 1.2 tsi manuel midline i 57.600 e satiyorlardi , simdi 60 bin kusur; 1,5 ayda nasil artiyor 3 bin bi anlayan yazsin 😗

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Aralik 2015 de 1.2 tsi manuel midline i 57.600 e satiyorlardi , simdi 60 bin kusur; 1,5 ayda nasil artiyor 3 bin bi anlayan yazsin 😗

her zaman kalkan modelde biraz indirim olur. yoksa kimse almaz onları. eğer uygun fiyatlı olmasa 2015 model alır mıydım ben? beklerdim bir ay daha 2016 alırdım di mi?
  • Kaça aldınız? Midline plus mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Kaça aldınız? Midline plus mı?

1.4 comfort metalik 64.000. eğer direksiyondan teyp olaydı midline alırdık. çünkü aradaki fiyat farkı çok fazla. comfort olduktan sonra 1.2 ile 1.4 arasındaki fark motor farkı + bağımsız süspansiyon farkına değer dedim ve 1.4 aldım.
  • 1.4 tsi 125 bg highline için fiyat alan oldu mu ? 2015 model için 74000 aldım ne düşünüyorsunuz önceden 71.000 idi fiyat
  • 2016 modelGolf 1.2 tsi comfortline manuel sürüş konfor paket ve ışık paketi olan beyaz bir araç almak istiyorum. Fiyat konusunda bilgisi olan var mı?
  • 2016 modelGolf 1.2 tsi comfortline manuel sürüş konfor paket ve ışık paketi olan beyaz bir araç almak istiyorum. Fiyat konusunda bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirm...
  • Golf 7 de kış paketi ne içerir ve fiyatı ne kadar?
  • Hiç kimse yardım etmycek mi?
  • methin2 M kullanıcısına yanıt
    Daha önceki bir kaç sayfayı okusanız mevcut aslında bilgiler.
    Aynı aracı geçen hafta ödemesini yaptım bu hafta teslim alıyorum.
    Liste fiyatı 68500 idi 64400 e aldım.İstanbul general otodan.
    Ama kampanya bitti bildiğim kadarıyla, hatta üstüne bir miktar da zam gelmiş.yakınınızdaki tüm bayileri arayıp fiyat alın.
    Opsiyon listesinde kış paketi göremedim ben.
  • Ben de göremedim ama erzincan da golf 1.2 tsi comfortline manuel beyaz renk surus comfort paket ve ısık görüş paketi ve kış paketi 67000 lira istedi
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt
    Hocam çok hesaplı almışsınız. Ben de bir araştırma yapsam mı?
  • methin2 M kullanıcısına yanıt
    Isıtmalı koltuk far yıkama ısıtmalı cam yıkama fıskiyeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.