Şimdi Ara

golf alacaklar için öneriler (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.137
Cevap
32
Favori
126.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam çok teşekkür ederim cevap için. Bayideki satış danışmanı ön-arka park sensörü 1.2 tsi midline plus için ek 1000 tl ödeme gerektirir dedi. Yani standart donanım olarak geliyor demedi, o konuda kesin bir bilginiz var mıdır? Benim içinde en önemlisi park sensörü, onu eklemem yeterli benim için, madem diğer paketlerin de hava dışında bir esprisi yok. Fiyat olarak %3 + %2 indirim ile 60.300 tl ye gelmektedir. Eğer satış danışmanı doğru söylüyorsa park sensörü ile 61.300 tl ye gelmekte fiyat.

-Bu fiyatı aşağı ne kadar çekip alabilirsem bu işi mantılı kapatmış olurum (park sensörlü ve park sensörsüz fiyat üzerinden)?
    -Genelde hep beyaz kullandım ama pasifik mavisi güzel görünüyor. Renk öneriniz nedir? Beyaz her zaman rahat satılır diye mi düşünmeliyim yoksa 60 bin tl veriyosun kafana göre beğendiğin rengi al bi kerede satmayı düşünme hemen mi dersiniz?

• iossur İ kullanıcısına yanıt
    ön arka park sensörleri 2o16 comfortline da standart oldu diye biliyorum.zaten vw sitesinden broşürü indirip incelerseni midline plusta olmadığını görürsünüz.
    sensörsüz şekliyle 60000 e alırsınız bence, %5ten çok az yukarda bir indirim oluyor o kadar da yapsınlar...
  • SILVERSHADOW kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. 1.6 tdi lpg ye uyumlu mu peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iossur

Hocam çok teşekkür ederim cevap için. Bayideki satış danışmanı ön-arka park sensörü 1.2 tsi midline plus için ek 1000 tl ödeme gerektirir dedi. Yani standart donanım olarak geliyor demedi, o konuda kesin bir bilginiz var mıdır? Benim içinde en önemlisi park sensörü, onu eklemem yeterli benim için, madem diğer paketlerin de hava dışında bir esprisi yok. Fiyat olarak %3 + %2 indirim ile 60.300 tl ye gelmektedir. Eğer satış danışmanı doğru söylüyorsa park sensörü ile 61.300 tl ye gelmekte fiyat.

-Bu fiyatı aşağı ne kadar çekip alabilirsem bu işi mantılı kapatmış olurum (park sensörlü ve park sensörsüz fiyat üzerinden)?
    -Genelde hep beyaz kullandım ama pasifik mavisi güzel görünüyor. Renk öneriniz nedir? Beyaz her zaman rahat satılır diye mi düşünmeliyim yoksa 60 bin tl veriyosun kafana göre beğendiğin rengi al bi kerede satmayı düşünme hemen mi dersiniz?

St öyle diyorsa öyledir. Skoda servisleri vw park sensörünü daha ucuza takıyormuş. Ben öyle yaptırıcam. Ben her zaman beğendiğim rengi seçtim ( yani hanımın beğendiği rengi). Bence beyaz artık baydı. Heryer beyaz araba doldu. Bir ara gri modaydı ve sonra insanlar bıkınca beyaz moda oldu. Şimdi de beyaz her yerde. Tungsten gri (bej) aldım ben. Çok güzel durduğunu düşünüyorum. Bu iş zevk işi. Tek önerim herkesin sevdiği rengi alması. Hayırlı olsun. :)

• Merhaba
    2 gün önce 73000 tl ye golf 7 1.4 TSİ dsg şanzıman makineyi galeriden aldım. Tangsten gri. Araç 2016 Trafiğe çıkışlı 2015 model ve 1400 km de. Sizce fiyat nasıl? Bu Aracın bayideki dip fiyatı nedir .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SARDEIS

Merhaba
    2 gün önce 73000 tl ye golf 7 1.4 TSİ dsg şanzıman makineyi galeriden aldım. Tangsten gri. Araç 2016 Trafiğe çıkışlı 2015 model ve 1400 km de. Sizce fiyat nasıl? Bu Aracın bayideki dip fiyatı nedir .

Makina Highline mi comformu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravedead -- 22 Şubat 2016; 18:06:26 >
  • Comfortline park sensörü yok

• 1ay once sifiri 2015 74500 du. 1500tl karin var
    . 2016 77500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravedead -- 22 Şubat 2016; 18:19:57 >
  • Peki şimdi birisi 75 bin verdi satıp 0 ını almak mantıklı mı sırf park sensörü için
    Tşkr

• quote:

Peki şimdi birisi 75 bin verdi satıp 0 ını almak mantıklı mı sırf park sensörü için
    Tşkr

2015ler bulursan ki var diyorlar.2016 77500den asagi alamazsin . Ama 2016 olur. Ben olsam yaparmiydim ( yapardim).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravedead -- 22 Şubat 2016; 18:53:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SILVERSHADOW

quote:

Orijinalden alıntı: iossur

Baz donanımı alıyorum diye mi sallanmadım acaba

Arkadaşlar mart zammı gelmeden golf 7 1.2 tsi manuel midline plus + park sensörü almak niyetindeyim fakat dediğim gibi birkaç öneriye ihtiyacım var. Paket ekletme öneriniz var mı? Şu paket kesinlikle olsun gerçekten çok hava katıyor gibi? Ya da şunları eklet bu zaten baz model ileride satamazsın gibi? Çünkü gördüğüm kadarıyla herkes en kötü paket olarak comfortline alıyo ya da motor olarak 1.4tsi alıyo 70-80 bin limitinde dolanıyor. Bütçem limitli olduğu için çok bi seçeneğim yok malesef.

Teşekkürler.

Değerli Hocam;
    Midline Plus'a artık çok fonksiyonlu direksiyon standart
    Sis farlarını mutlaka almalısınız.
    Bana kalırsa en çok tutulan modeli comfortline modeline sürüş konfor paketi ve katlanır ayna yeterli gelecektir.

Bütçesi Zaten kısıtlı birine katlanır ayna biraz zorlama olmuyor mu? Sis farı da biraz kozmetik kalıyor. Sonuçta burası ingiltere değil ki. Ne kadar sis var? Bütçesi kısıtlı birine arka park sensörü yeterlidir. Ben arkadaşa hazırdaki araçlardan seçmesini tavsiye ederim. Ne ödeyeceğini bilir, maks iskonto alır ve Zamlardan etkilenmez

• Peki hocam golf 7 ye arka park sensörü taktıysam sitesindeki fiyattan yani 250 tl ye orjinali gibi ekrana grafikle uyarı yansır mı orjinali gibi olur mu acaba ? Bilgisi olan var mı

• quote:

Peki hocam golf 7 ye arka park sensörü taktıysam sitesindeki fiyattan yani 250 tl ye orjinali gibi ekrana grafikle uyarı yansır mı orjinali gibi olur mu acaba ? Bilgisi olan var mı

doğuş oto esenyurt arka park sensörü için 450 tl, görsel destek için de +400 tl fiyat verdi bana. bir de ön istersen 500tl civarıydı. skoda servisleri daha ucuza yapıyormuş. skoda servisinde taktırıcam ben.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Golf 1.4 TSİ 125 HP DSG HİGHLİNE
    +Cam tavan
    +U Led Paket (SATIŞ DANIŞMANI BU PAKETİ NEDEN ALAYIM SORUSUNA CEVAP VEREMEDİ GÖRSEL AÇIDAN GÜZEL DEDİ.SANIRIM MERCEKLER SAĞA SOLA DÖNEBİLİYOR VE U LED YANIYOR.)
    +18inç Durban (SPOR YAY - YER TASARRUFLU STEPNE ALACAKSINIZ MECBURİ DEDİLER)
    +Metalik Renk

Bu araç için liste 97bin indirimle 93 dediler doğuş maslaktan.
    Mart ortası gelecek siyah - bej bir araç varmış.
    Başka istersem 2.5 ay sürer dediler.

Bazı yorumları okudumda.Araçtakini düşüyor filan stepne değişiyor yazılmış.
    Benim kombinasyonum için kontrol edermisiniz.
    Birde fiyat detayını yazarsanız öğrenmiş olurum.
  • Sevgili golf severler
    Şuan İstanbul'da dip fiyat kimden alabilirim. İstediğim araç
    1.4 TSİ comfortline dsg şanzıman tungsten gri.
    Bana 79 bin fiyat verdiler.

• quote:

Sevgili golf severler

bütün bayileri tek tek aramadıkça bunu kimse bilemez. ben doğrusu sadece 2 bayii aradım. yanlış yapmış olabilirim. bir arkadaşım tüm türkiye bayilerini aramış ve söylediği kaskoyu bedavaya getirdim ben bu sayede. her alımda böyle yaparım ben diyor. gidip malatyadan araba aldı. ven istoçtaki bayiye üşendim.
  • merak ettiğim için soruyorum yakın zamanda sıfır gti ve r için teklif alan oldu mu? bu araçlarda liste üzerinden indirim ne oranda oluyor?

• arkadaşlar iyi günler

2.el golf almayı düşünüyorum ancak araç donanımları hakkında fazla bilgim yok.
    şu an ki sitesinde midline, comfortline, trendline,highline standart donanımları yazıyor.
    hangileri opsiyonel vs bilgiler mevcut.

sizlere sormak istediğim 2013 modellerde de paket içerikleri aynı mıdır ?
    yani 2013 standart trendline ile 2016 trendline donanımları aynı mıdır ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Sevgili golf severler

bütün bayileri tek tek aramadıkça bunu kimse bilemez. ben doğrusu sadece 2 bayii aradım. yanlış yapmış olabilirim. bir arkadaşım tüm türkiye bayilerini aramış ve söylediği kaskoyu bedavaya getirdim ben bu sayede. her alımda böyle yaparım ben diyor. gidip malatyadan araba aldı. ven istoçtaki bayiye üşendim.

nasıl 1.4 tsi comfort 79.000 özön otomotiv 1.6 tdi comfortline +suruskomf+connectvy pak 84500 liste fiyatından 77400e aldım.size verilen fiyat inanılmaz bir fiyat iyi araştırın derim. hayırlı olsun şimdiden

• Leon 1.2 tsi ile başlayan araba arama sürecim son bir haftadır golf 1.2 tsi manuel comfortline ışık görüş ve sürüş konfor paketi olarak devam etmişti.
    Pasifik mavi uygun fiyata bulmuştum, iş güç koşuşturmasından dolayı aracı kaçırdık.
    Şimdi dediğim şartlarda beyaz bir araç buldum.
    Liste fiyatı 68600, indirimli fiyatı 64500.
    %6 indirim görünüyor, aralıktaki kadar olmasa da bu zaman için bulunabilecek iyi bir indirim oldu bence.
    Martta %1.5 zam geleceğini söylüyor zaten bütün bayiler.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.