< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Golf- BMW 1.16d- A180d seçimi (3. sayfa)

-
-
Golf al geç gönül ister ki sıfır BMW olsun ama işte kdv ötv çay derken olmuyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
308 çok sevdiğim ve f/p olarak gördüğüm bir araç. Siz de belirtmiştiniz ama aracı uzun süre kullanmayı düşündüğümden eski kasa olmasın istiyorum. Dediğiniz gibi clio kadar yakmasını beklemiyorum fakat bu aracımdan sonra yakıt masrafı 2 katına çıksın da istemiyorum. Clio'da yakıtı düşünmediğim için tempolu kullanabiliyordum. Clio'da sonra yakıt masrafı 1.5 katına çıksa kabulüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Golfteki kalitesizliği sadece biizmi görüyoruz beş para etmez
Golfede bindim mercedesede bmwye hepsine sahip oldum.sıralamam 116*golf*a180 hatta a180 alacagina git megane fln al daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bmw bu araçların içerisinde alt yapı olarak bir üst segment kalıyor.Şanzımanından, motoruna, bağlantı kollarından, süspansiyon sistemine kadar neredeyse 3 ve 4 serisiyle aynı.Süspansiyon sistemi, ZF şansımanı,verdiği his,arkadan çekiş,konfor diğerlerinden çok daha önde.Run Flat lastikten normal lastiğe geçtiğinizde D segmentlere taş çıkaracak konfor sunmakta mesela.
A serisi altyapı olarak geride kalıyor.Arkadaşımda var hiç memnun değil o konuda.
Motor konusuna gelirsek yeni bmw 3 silindir motorlar b38(benzinli) B37(dizel) koduyla geçer ve safkan Bmw motorudur.6 silindirli B58 kodlu efsane(en son toyota yeni suprada 2jz yerine onu kullanmaya kadar verdi) motorun tam ortadan bölünmesiyle oluşmuştur.Motor konusunda da yine çok başarılı.
Ben şahsen bu 3 araç arasında otomobil olarak olaya bakarsanız 1 serisi çok önde ama içi dar gelir tipini beğenmessiniz ona birşey diyemem.
Ben kesinlikle 1 serisi öneririm.
-
Vw nin o indirimi yapması imkankasiza yakın. Daha önce 5 bin icin trocu alt vergi dilimine sokmadilar. Ustelik kur 30 kuruş degil 1.5 lira düşmüştü. Simdi 15 bin icin golfü alt dilime sokacaklarını hiç sanmıyorum. Zaten alt dilimde olan golfde bulunmuyor bayide. Otomatik golfü su ortamda lansman fiyatı olan 293 den verseler o da bulunmaz.
vergi matrahları ise yeni düzenlendi.
yani alt dilime düşmez, düşse bile size yar olmaz.
golfe alternatif bulabileceğiniz tek arac galerilerdeki sıfır km Audi a3 ler.
sekil olarak birsey diyemem ama kalite ve tokluk olarak 2008 gibi araçlar golfun rakibi degil.
ornegin forumdan 2008 sahibinin biri aracının yagmur sesini olduğu gibi içeri aldığını iddia ediyor. Bu tarz kusurlar golfte olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 5 Eylül 2021; 12:30:41 >
Zamanında bu tercihler arasında ben de kalmıştım. 1.16dyi seçmiştim motor ve şanzuman sebebi ile.
İkinci el olayına çok takılma bence. 50-60 bin öyle aman aman bir km değil. Çoğu insan 150-200 binde bile olsa premium diye tercih ediyor o araçları.
-
A3 ve 1.16d bakıyordum. Bu kadar para verip alacağım araçların bana katkısının çok olmayacağını farkettim 250 Bine arsa aldım 😅
quote:
Orijinalden alıntı: ThumpS
A3 ve 1.16d bakıyordum. Bu kadar para verip alacağım araçların bana katkısının çok olmayacağını farkettim 250 Bine arsa aldım 😅hayırlı olsun, en güzeli toprak almak (arsa, tarla)
Golfün gerçekten kalitesiz bir araba olduğunu ne zaman anlayacak bu insanlar acaba
-
Teşekkürler, bir fırsat geldi değerlendirelim dedik, umarım iyi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X