Şimdi Ara

Golf Comfortline (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/68000_km_otm_comfort-74WQQaXQQ13634077WQQpXQQdisplayitem

Aynı aracın Tiptronic şanzumanlısı 27 bin lira... Ha tamam arada km farkı var, ama şanzuman farkı da var...

Ben olsam taş çatlasın 27.500 veririm daha da yukarısını vermem...

38-39 bin liraya 0 km makyajlı kasa A-3 bulunabiliyorken, o para 2006 model Golf'e verilmez... Yine de karar sizin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: srkanu

golf 5 comfortline ile midline arasında donanım farkları nelerdir bilen varmı arkadaşlar?

Aradaki farklar bildiğim kadarı ile yağmur sensörü,çelik jant ,kol dayama ve belirli modellerden sonra da sis farı,ve boyalı çıtalar eklendi diye biliyorum..Bence de 30.000 tl normal bu araç için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur8899 -- 6 Mayıs 2009; 13:06:58 >
  • bugün başka bir golf comfortline araç aldım. 2004 model 50.000 km de. 25.000 tl ye aldım. araç çok temiz, 3-4 parçada boya var, herhangi bir darbesi yok.
    yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
  • Güle güle kullanın,yalnız bana fiyat biraz yüksek geldi.2006 model Jetta'nın 26 bine,2007 modelinin 28 bine alıcı bulduğunu düşünerek böyle bir yorum yaptım.Tabi sizin bulunduğunuz yerde piyasa yüksek olabilir veya size denk gelmemiş olabilir.Kısmet işi bu.
  • aracınız hayırlı olsun güle güle binin
  • iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,

bugün ruhsat işlerini halledip aracı teslim aldım. çok konforlu bir araç, doğru bir karar verdiğime inanıyorum.

ancak aracın eski sahibi kullanım klavuzunu bulamadı, araçta o kadar çok fonksiyon var ki denemeyle hepsinin tespiti çok zor görünüyo, klavuzu ücret karşılığı servisten alabiliyormuşuz. ancak internetten bulmak gibi bir imkanımız var mı? yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.

saygılar
  • HayırLı oLsun kazasız beLasız.Tam bir otoban faresi.
  • Hayırlı olsun
  • 36000 liraya alınmış 2008 in 6. ayında trafige çıkmış 33000 km de 30000 bakımı yapılmış siyah 1.6 (fsı olmayan ) çelik jantlı filmli arabamıza satsak acaba 28 e felan satabilirmiyiz diye düşünürken milletin istedigi fiyata bak

edit:arkadaşlar bizim arabayı satsak kaça gider arabanın kazası yok sadece önde 4 cm e 2 cm lik bi yere rütüş yapıldı uzun yolda sürüldü arabayı belki bazı arkadaşlarda görmüştür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN_93 -- 9 Mayıs 2009; 3:31:59 >
  • çok para çoook...

27.500-28.000 anca eder o araç.

tabi işin içine vw fanatikliği girmezse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prof.Matematik

çok para çoook...

27.500-28.000 anca eder o araç.

tabi işin içine vw fanatikliği girmezse...

yazdıgınız cevap benim için mi anlayamadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.