Şimdi Ara

Golf'e Yeni Donanım Seçeneği (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
3
Favori
10.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İtiraf ediyorum Allstar'a param yetmedi. O yüzden iş başa düştü.

Dandik alcantara koltuklarıma ve direksiyona tarçın iplikle biraz nakış yaptım. İğne işlerinden hiç anlamıyormuşum, biraz yamalı gibi görünüyor ama olsun.

Kapı eşiklerine aliminyum folyo kapladım. Keçeli kalemle allstar falan yazdım ama kapı açılıp kapandıkça siliniyor. Sürekli yaza yaza hattat oldum sanırım.

Sakızlardan çıkan NBA Allstar etiketlerini direklere yapıştırdım. Rüzgardan dolayı baya zorlanıyor. Ara ara araçtan inip yalayıp tekrar yapıştırıyorum. Bir gün kaybolacak diye ödüm kopuyor ey ahali.

Aracın jantlarına ayakkabı boyası ile hatlar yaptım. Acayip iyi oldu ama yağmurlar baş düşmanım oldu. Arabanın lastikleri yağmurdan sonra Salvador Dali'nin saatlerine benziyor malesef.

Pedallara da aliminyum folyo kapladım. Siz siz olun aliminyum folyo olan pedala ıslak ayakkabı ile basmayın. Sert fren yapacağım derken ayağım motora girdi. Arabada yedek ayakkabı bulunduruyorum artık.

Ortadaki renkli ekranı siyah beyaz yapmak için pazarda artiz arayan amcanın gözlüğündeki camlardan yapıştırdım. Siyah beyazdan çok 90ların tüplü televizyonuna benzedi ama olsun radyasyonu emiyordur o cam.

Arabayı atanamamış Allstar yapabildim ama görüşlerinize açığım. Bu araba her görenin benim jantlar gibi eriyeceği bir araba olmalı. Ben parası yetmemiş Allstar alamamış uyanmadan tırt Golf'e biniyor dedirtmem!

• quote:

Orijinalden alıntı: williamwallace88

İtiraf ediyorum Allstar'a param yetmedi. O yüzden iş başa düştü.

Dandik alcantara koltuklarıma ve direksiyona tarçın iplikle biraz nakış yaptım. İğne işlerinden hiç anlamıyormuşum, biraz yamalı gibi görünüyor ama olsun.

Kapı eşiklerine aliminyum folyo kapladım. Keçeli kalemle allstar falan yazdım ama kapı açılıp kapandıkça siliniyor. Sürekli yaza yaza hattat oldum sanırım.

Sakızlardan çıkan NBA Allstar etiketlerini direklere yapıştırdım. Rüzgardan dolayı baya zorlanıyor. Ara ara araçtan inip yalayıp tekrar yapıştırıyorum. Bir gün kaybolacak diye ödüm kopuyor ey ahali.

Aracın jantlarına ayakkabı boyası ile hatlar yaptım. Acayip iyi oldu ama yağmurlar baş düşmanım oldu. Arabanın lastikleri yağmurdan sonra Salvador Dali'nin saatlerine benziyor malesef.

Pedallara da aliminyum folyo kapladım. Siz siz olun aliminyum folyo olan pedala ıslak ayakkabı ile basmayın. Sert fren yapacağım derken ayağım motora girdi. Arabada yedek ayakkabı bulunduruyorum artık.

Ortadaki renkli ekranı siyah beyaz yapmak için pazarda artiz arayan amcanın gözlüğündeki camlardan yapıştırdım. Siyah beyazdan çok 90ların tüplü televizyonuna benzedi ama olsun radyasyonu emiyordur o cam.

Arabayı atanamamış Allstar yapabildim ama görüşlerinize açığım. Bu araba her görenin benim jantlar gibi eriyeceği bir araba olmalı. Ben parası yetmemiş Allstar alamamış uyanmadan tırt Golf'e biniyor dedirtmem!

Orjinal stepneyi atıp 16' bisiklet lastiği de ekler , yuvarlak florasanı ikiye bölüp farlara yapıştırırsanız bu iş olur. Farları auto ya alamamak için de anahtara çivi çakıp ucunu çevirin ki o özelliği kullanamayasınız. Benzer uygulamayı aynaları vidalayarak da yapabilirsiniz. Ambians aydınlatmayı deaktif etmek için siyah elektrik bandı iş görür. Koltukların yanal desteklerini biraz kesip , üstünü neopren ile kaplarsınız, 5 parmağı boyaya daldırıp baştan aşağı çekerseniz de pentastripe kısmı hallolur.

Bence üzmeyin kendinizi paranız yetmemiş olsa bile beyniniz en büyük sermayenizdir , olmayanlar ne yapsın ;)

• Hayal gücün gelişmiş evlat...

Helal sana...

Biraz kumda oyna gel hadi sen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben saygı çerçevesince olayı açıklarken siz kendi seviyenizde cevap yazmışsınız. Arabaya hiç binmediğin, elin değmemiş vb.yorumlarınızı bilmeden yapmanız yanlış, 3. Golf 7 aracımı kullanıyorum, ve en ince ayrıntısına kadar bilmekteyim.

Allstar modeli, önceki nesil Polo 6r de olan crome edition gibi baz versiyon olan midline plus alt yapısı üzerine oluşturulmuş bir araçtir, bunu satış müdürlerine sorabilirsiniz. St lere gelen bülten maillerinde dahi comfortline highline arası bir model olarak geçmektedir, satış danışmanınızdan bilgi alabilirsiniz.

Bahsettiğim iç aydınlatma ve araç anahtarı midline plus ile aynıdır.

Işık görüş pakedi hakkındaki karışıklık içim kusura bakmayın, ancak allstar a renkli ekranlı yol pc ve geri görüş kamerası ekletmek istediğimde turkuaz sistemi sadece metalik renk ve cam tavan eklenebilir uyarısını yapıyordu.

Allstar da olan herşey highline araca eklenebilir ve artısı olurken, allstar da yan aynaları elinizle kapatırsınız. Renkli olmayan yol pc ekranı ve olmayan ambiyans aydınlatma ile hala highline dan üstün derseniz, sizin bileceğiniz iş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vites Topuzu Ve El Frenindeki Dikişler Nasıl Opsiyon Olabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.