Şimdi Ara

Golf'e Yeni Donanım Seçeneği (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
3
Favori
10.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erdal 93 arkadas hepinizede yetiyor yaavv habiden bravo tek başına gömüyor herkesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Hocam o arkadaş dikkate alınacak biri değil, önemsemeyin mesajlarını.

ne bileyim adam sandim cevap yazdim meger trolmus.Neyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek sormak istediğim yeni kasada fiyatlar arası uçurum olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal93

İnce detaylara bakacak olursak;

- Highline'da Aliminyum R-Line Pedaller YOK ve konfigüratörde EKLENEMİYOR. Volkswagen Shop'ta 1,500 TL sadece bu aksesuar.
    "Dandik çin malı takarım ben bir donanım habe ölücüsüyüm, mezarcıyım, 10 TL2nin bile peşine düşerim. Ama ıslak ayakla basınca küflenirse ve deforme olursa sorun değil benim için." diyecek kadar açsan tercih senin.

- Higline'da Aliminyum Kapı Eşiği YOK ve konfigüratörde EKLETİLEMİYOR. Volkswagen Shop'ta 4 tanesi 1,000 TL.
    "Dandik çin malı takarım ben bir donanım habe ölücüsüyüm, mezarcıyım, 10 TL2nin bile peşine düşerim. Suyu görünce küflenip deforme olursa yapacak bişey yok." diyecek kadar açsan tercih senin.

- Highline'da şık ve elit görünün veren "B Sütunu "AllStar" Logoları " YOK. Highline'logosu bile YOK!
    Highline'da hiç bir yere "Hİghgline" yazamazsın.

- Sport yanal destekli ergononik "Pentastripe" Koltuklar Higlhine'a EKLENEMİYOR. Varsa yoksa dandik Comfortline'ın aynısı basit, sıradan ve dandik, 40 yaş üstü insanlara ve dedelere hitap eden klasik koltuk var.

- Highline ve Comfortline 40+ yaş üstü dedelere hitap eden klasik ve sıradan bir donanım olduğundan, koltuklarda ve paspaslarda Sport ambiyasn sağlayan tarçın renkli elit dikişler YOK ve EKLENEMİYOR.

- Özel, spor ve elit bir ambiyans sağlayan "Zirconium Brushed/Piano Black" kombinasyonu HIGHLINE'da YOK ve EKLENEMİYOR.

Driving Profile Selection
    Bi-Xenon "Plus" Far
    U LED Gündüz Farı
    17" Madrid Jantlar
    R-Line Pedaller
    bu özellliklerle "AllStar" Higline!ı çok fena ezmiş.

Hem ince detaylarda, hem de ezici özellikler bakmından "AllStar" Highline'ı EZER.

Değerli hocam allstar almışsınız belli ki güle güle kullanın ancak bu tip şu iyi bu iyi diye yarış yapmak yanlış.

Herşeyi doğrusu dahilinde konuşalım, bahsettiğiniz pedal setleri yetkili serviste 460 lira, ki aksesuar da %10 indirim mevcut.

https://binekarac.vw.com.tr/hizmetler.aspx#aksesuar-ve-yedek-parca

Kapı eşikleri yine orijinal olarak satılıyor, 514 lira

B sütünü üzerinde allstar logosu çok mu gereklidir ? Ben tartışılır ancak yetkili servis de her parça satılmakta bunun yerine r logo almayı tercih ederim, orijinali 70 lira civarında

Koltuklardan bahsederken lütfen Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim, bir yanda alcantra kumaş bir yanda tamamen sentetik bir kumaş var. Comfortline ve highline alcantra koltukları kat ve kat pahalı durmakta. Ayrıca sport destekli değil, direkt spor ön koltuklar olarak geçmekte, burada havada karada kim görse alcantra kumaşı tercih eder.

Halı paspasları daha otomobile yerleştirmeden, orijinal kauçuk paspas satın alıp kullanıyorum, isterse altın dikişli olsun, kullanışsız bir ürün.

Spor bir ambiyans sağlayan dediğiniz dekor içerisinde ambiyans aydınlatma YOK akşam iki araca bindiğiniz de farkı çok rahat hissedersiniz.

Diğer bahsedilen tüm donanımlar da highline araca eklenebilir, ancak allstar modele sadece ve sadece cam tavan ve metalik renk opsiyonu eklenebilir, ışık görüş pakedi dahi ekletemezsiniz. konfigürasyon izin vermez

Burada fanatik olmak yerine doğruları konuşmak gerekli, allstar da highline da kendi içlerinde özel, ve birbirine göre avantaj dezavantajları bulunmakta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Netice itibariyle AllStar'ın Highline'dan bir çok ekstrası var. Bu ekstra donanımlar için çok çok ciddi paralar ödeyerek Highline'a ekletmeniz gerekiyor.

İnce detaylar ve ezici donanım üstünlükleri göz önünde bulundurulursa AllStar Highline'a göre ÇOK DAHA DONANIMLI VE AVANTAJLI.
  • enpisagor kullanıcısına yanıt
    http://app.vw.com.tr/ihdcc/tr/configurator.html

Önce konfigüratöre bak, ondan sonra yorum yap...

Bu araca hiç binmediğini, kapı koluna dahi dokunmadığını hatta hiç görmediğini bile biliyorum, ama BARİ KONFİGÜRATÖRE BAK!

Konfigüratöre bakmadan yorum yapan cahil tayfanın kendi hayal gücüne göre işkembe-i kübradan atarak "eksik"(!) dediği her şey konfigüratörden EKLENEBİLİYOR.

AllStar'ın Highline'dan bariz bir EKSİĞİ YOKTUR.
    Aksine AllStar'ın Highline'dan BARİZ EKSTRA DONANIMI VARDIR.

İçerdiği ilave donanımlar göz önünde bulundurulduğunda AllStar açıkca Highline'dan dolu bir donanım paketidir.

• O değil de noldu c4 e ya ? 150 kişiden 2-3 kişi c4 alırım dedi galiba, yoksa demediler mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://app.vw.com.tr/ihdcc/tr/configurator.html

Önce konfigüratöre bak, ondan sonra yorum yap...

Bu araca hiç binmediğini, kapı koluna dahi dokunmadığını hatta hiç görmediğini bile biliyorum, ama BARİ KONFİGÜRATÖRE BAK!

Konfigüratöre bakmadan yorum yapan cahil tayfanın kendi hayal gücüne göre işkembe-i kübradan atarak "eksik"(!) dediği her şey konfigüratörden EKLENEBİLİYOR.

AllStar'ın Highline'dan bariz bir EKSİĞİ YOKTUR.
    Aksine AllStar'ın Highline'dan BARİZ EKSTRA DONANIMI VARDIR.

İçerdiği ilave donanımlar göz önünde bulundurulduğunda AllStar açıkca Highline'dan dolu bir donanım paketidir.

Noldu daha önce vw in konfigüratörü yok diyodun şimdide herkese oraya bak diyosun. Bence sen açta iyi bak o konfigüratöre allstara eklenebilen sadece 2 donanım var cam tavan ve ışık paketi. Başka hiçbir şey eklenemiyor.

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Yavaş yavaş öğreniyorsun biraz daha gayret et. Allstar gereksiz bir donanım olduğunu da anlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 27 Aralık 2016; 14:17:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

quote:

İnce detaylara bakacak olursak;

- Highline'da Aliminyum R-Line Pedaller YOK ve konfigüratörde EKLENEMİYOR. Volkswagen Shop'ta 1,500 TL sadece bu aksesuar.
    "Dandik çin malı takarım ben bir donanım habe ölücüsüyüm, mezarcıyım, 10 TL2nin bile peşine düşerim. Ama ıslak ayakla basınca küflenirse ve deforme olursa sorun değil benim için." diyecek kadar açsan tercih senin.

- Higline'da Aliminyum Kapı Eşiği YOK ve konfigüratörde EKLETİLEMİYOR. Volkswagen Shop'ta 4 tanesi 1,000 TL.
    "Dandik çin malı takarım ben bir donanım habe ölücüsüyüm, mezarcıyım, 10 TL2nin bile peşine düşerim. Suyu görünce küflenip deforme olursa yapacak bişey yok." diyecek kadar açsan tercih senin.

- Highline'da şık ve elit görünün veren "B Sütunu "AllStar" Logoları " YOK. Highline'logosu bile YOK!
    Highline'da hiç bir yere "Hİghgline" yazamazsın.

- Sport yanal destekli ergononik "Pentastripe" Koltuklar Higlhine'a EKLENEMİYOR. Varsa yoksa dandik Comfortline'ın aynısı basit, sıradan ve dandik, 40 yaş üstü insanlara ve dedelere hitap eden klasik koltuk var.

- Highline ve Comfortline 40+ yaş üstü dedelere hitap eden klasik ve sıradan bir donanım olduğundan, koltuklarda ve paspaslarda Sport ambiyasn sağlayan tarçın renkli elit dikişler YOK ve EKLENEMİYOR.

- Özel, spor ve elit bir ambiyans sağlayan "Zirconium Brushed/Piano Black" kombinasyonu HIGHLINE'da YOK ve EKLENEMİYOR.

Driving Profile Selection
    Bi-Xenon "Plus" Far
    U LED Gündüz Farı
    17" Madrid Jantlar
    R-Line Pedaller
    bu özellliklerle "AllStar" Higline!ı çok fena ezmiş.

Hem ince detaylarda, hem de ezici özellikler bakmından "AllStar" Highline'ı EZER.

Değerli hocam allstar almışsınız belli ki güle güle kullanın ancak bu tip şu iyi bu iyi diye yarış yapmak yanlış.

Herşeyi doğrusu dahilinde konuşalım, bahsettiğiniz pedal setleri yetkili serviste 460 lira, ki aksesuar da %10 indirim mevcut.

Kapı eşikleri yine orijinal olarak satılıyor, 514 lira

B sütünü üzerinde allstar logosu çok mu gereklidir ? Ben tartışılır ancak yetkili servis de her parça satılmakta bunun yerine r logo almayı tercih ederim, orijinali 70 lira civarında

Koltuklardan bahsederken lütfen Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim, bir yanda alcantra kumaş bir yanda tamamen sentetik bir kumaş var. Comfortline ve highline alcantra koltukları kat ve kat pahalı durmakta. Ayrıca sport destekli değil, direkt spor ön koltuklar olarak geçmekte, burada havada karada kim görse alcantra kumaşı tercih eder.

Halı paspasları daha otomobile yerleştirmeden, orijinal kauçuk paspas satın alıp kullanıyorum, isterse altın dikişli olsun, kullanışsız bir ürün.

Spor bir ambiyans sağlayan dediğiniz dekor içerisinde ambiyans aydınlatma YOK akşam iki araca bindiğiniz de farkı çok rahat hissedersiniz.

Diğer bahsedilen tüm donanımlar da highline araca eklenebilir, ancak allstar modele sadece ve sadece cam tavan ve metalik renk opsiyonu eklenebilir, ışık görüş pakedi dahi ekletemezsiniz. konfigürasyon izin vermez

Burada fanatik olmak yerine doğruları konuşmak gerekli, allstar da highline da kendi içlerinde özel, ve birbirine göre avantaj dezavantajları bulunmakta.

Hocam boşa çabalıyoruz maalesef anlayacak gibi değil :)

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Volkswagen bişey bilmiyor, sen İlkokul mezunu halinle çok şey biliyorsun değil mi ?

Sen beyaz Şahin'e binmeye devam et.

Ondan ilerisi sana fazla.

Senin AllStar'a paran yetmez zaten.

AllStar'ın Highline'a ilave bir sürü özelliği vardır. Yukarıya defalarca yazdım.

İlave donanımlar dolayısıyla AllStar, Highline'dan DAHA AVANTAJLIDIR.

AllStar'ın ilave özelliklerini kimse inkar EDEMEZ.
  • İstersen bir de highline mı allstar mı ? diye bi konu aç, tabi yine rezil olmayı göze alıyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Aralık 2016; 14:48:19 >
  • Ara donanım ve gereksiz bir donanım olarak görüyoruz. Golf 5 ve Golf 6'da olduğu gibi bunu da tercih edecek kitle sayısı az. Tour, Goal, Fan Edition, Pulse gibi sonu hüsran olacak.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Sanane ki ?

Senin AllStara paran yetmez.

Paranın yetmeyeceği arabalar için sanki alacakmışsın gibi yorum yapma.

Başka işin yok mu ? Elin boş mu ?
  • hemen paraya bağlıyor ya kuyruk acın mı var nedir ? İşlerimden kalan zamanlarda eğleniyorum işte biraz ne yapayım senin gibileri pek düşmüyor foruma

• İnsanların allstardan haberi yokki vazgeçsinler

• Tarçın renkli ipliği donanım diye yedirmeye çalışıyorlar ya la

Midline'daki parçaların sökülebilenlerini çıkarıp biraz daha iyisini takmışlar gibi. Sağına soluna sticker, eşik falan da yapıştırıp Highline fiyatına satmaya çalışıyorlar. Alana geçmiş olsun ne diyelim
  • Ön kol desteği, VİTES TOPUZU, el freni ve paspaslarda tarçın renkli dikişler

Boşline da vites topuzu yokmu ?

• williamwallace88 W kullanıcısına yanıt
    İlave özelliklerini bile bilmeden yorum yaparak kendini rezil etme...
  • quote:

İlave özelliklerini bile bilmeden yorum yaparak kendini rezil etme...

Tamam Comfortline'dan türetme olsun seni mi kıracaz
  • :) Çok gülüyorum şunun mesajlarına.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.