Şimdi Ara

golf goal 1.6 fsi aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
11.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen içini rahat tut soylukan goal yazısı cıkartılabiliyor.
  • sağolun arkadaşlar
    190 yaptım dedım ama bu rodaj ı geçtikten sonra oldu bi yoklayalım dedık yokladıkta hız felakettir tabikide
    allah hiçbirimize kaza yaşatmasın

goal yazısı sokulebılıyor ama bu rengın uzerınde hoşuma gıdıyo bıde jantlara bıtıyorum temızken bı parlıyolar o bıcım
  • Goal'in sürüş dinamikleri daha mı sportif. bir fark varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceta

Goal'in sürüş dinamikleri daha mı sportif. bir fark varmı acaba?

benim bildiğim kadarıyla normal bi golften farkı yok dostum sadece donanım değişiklikleri var...
  • hayırlı olsun zaten golf un en güzeli goal jantları çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceta

Goal'in sürüş dinamikleri daha mı sportif. bir fark varmı acaba?

hayır goal de deiger golfler gibi.herhangi bir motor farkı yada aksaam farkı yok.
    goal u comfortline dan daha ucuza daha şık bir dış gorunum ,biraz daha eksik bi iç donanim ile cıkarttı vw.
    comfotline a gore çok daha şık jantları,govde rengi boyalı dış çıtaları var.
    içeride bazı donanim eksikleri var comfotline a gore birde sis yok.
    bana donanim yeter dışı daha sportif diyenler içindir goal.
    goal yazısını sevmeyen lerde cıkartabilir.
    birde portokal renk sadece goal e ozeldir.
    yok bana donanım daha onemli diyenler için comfotline daha mantıklıdır.
    sonuc olarak hepsi gof ,hepsi kaliteli
  • hocam yapma ya. sende a3 yok muydu? yanlış mı hatırlıyorum. traktör gibi çalışan kasislerde zıplatan umarım a3 değildir yoksa hayallerimi yıkarsın. deme böyle şeyler yahu.
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Hayirli olsun dostum.

Bende az once 1-2 saat golf FSI kullandımda benim arabaya göre deli gidiyor Ayrıca aşırı sessiz geldi.Motorun calıştıgı belli bile olmuyor.Kasisleri falan hic hissettirmiyor

Benim araba traktör gibi calışıp rölantide titremeye başladı.Kasislerde oldugu gibi cigerlerimde

• quote:

Orjinalden alıntı: karenin

hocam yapma ya. sende a3 yok muydu? yanlış mı hatırlıyorum. traktör gibi çalışan kasislerde zıplatan umarım a3 değildir yoksa hayallerimi yıkarsın. deme böyle şeyler yahu.
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Hayirli olsun dostum.

Bende az once 1-2 saat golf FSI kullandımda benim arabaya göre deli gidiyor Ayrıca aşırı sessiz geldi.Motorun calıştıgı belli bile olmuyor.Kasisleri falan hic hissettirmiyor

Benim araba traktör gibi calışıp rölantide titremeye başladı.Kasislerde oldugu gibi cigerlerimde

denzel biraz alçakgönüllülük etmiş anlaşılan
    a3 ten gelecek ses traktör sesi olsa bile o sesi yerim ben
    ama kasislerde golften daha sert bi his vermesi şaşırtıcı değil daha sportif bi araba (kurban olurum ben o sert hisse)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.